32

Архангел Псувнаил

преди 6 години

Тръмп туитна, Туит тръмпна...смешки. Владимир не се занимава с глупости и не чурулика. Той действа и когато трябва яко наказва.

31

Анонимен

преди 6 години

Мачкай Володя краварите.

30

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 33Да бе, страшно нисък авторитетът на руската военна техника! Затова западняците се наssират от страх. Американските генерали и адмирали признават изоставането си от Русия в хиперзвуковите ракети, в средствата за РЕБ. Южна Корея, която има един от най-съвременните танкове К-2 "Черна пантера" купи десетки Т-90, а САЩ - хеликоптери Ми-17, освен още 30 страни, закупили десетки. Турция ще плати $2.4 млрд за 4 дивизиона С-400.

29

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 36Ето още едно доказателство за глупостта на англичаните - обявиха Карл Маркс за мислителя на хилядолетието! Но "добре, че има теб", както се пее в една реклама за шоколадови бонбони, че да ни светнеш, кой е Маркс!

28

Анонимен

преди 6 години

Путинчо, руско масонче, пак са праиш на доброто ченге ли ? Двамата с Трумпета си играете много добре сценария, написан от евреите.

27

алах акби

преди 6 години

Путин върна Русия,там откъдето няколко хора и самия той се опита да я изкара.Всички знаем как излезе Русия след края на студената война.Лош е когато човек забрави твърде бързо от къде е тръгнал.

26

Вова

преди 6 години

Вова, дори и туитването да ти се струва несериозно, никой не те пита. Така както си мрънкаш, така и ще те полазят томахавките в Сирия та ще се чудиш къде да се свреш. Но най лошото ще да е, че тогава ще разбереш колко сте безпомощни.

25

Ррр

преди 6 години

Раздаваш заплахи в туитър!!!!!

24

Путин

преди 6 години

Сори Рижко, ама ваша тръба за газ от Катар към Европата нема да има. Тръбата е моя и се казва Северен поток, инак с С-400 ще ви падат Рапторите от небето като пияни гугутки.

23

Анонимен

преди 6 години

Кой е Роналд Рейган-актьор до гроб.Кой е Карл Маркс-най-великият икономост и политолог в съвременната история.Терминът империализъм описва последния и най-висш етап на капитализма и Русия е трън в очите на империалистите, защото запазва националния си суверенитет.

22

Анонимен

преди 6 години

Вова утре колко ще са липсващите ихтамнети?

21

Ronald Reagan

преди 6 години

До АнонименАбе *** зомбиран империя на злото Рейган нарича руснаците ! Чети поне малко -***!

20

Анонимен

преди 6 години

Дмитрий Песков: Придържаме се към сериозни подходи...придържате на Мойсей кайсиите май

19

Анонимен

преди 6 години

И аз мисля, че Путин дразни агресорите да хврлят бомби в Сирия. Сигурно и Турция ще пусне нещо на курдите. Голяма патаклама ще стане. Добрият християнин подава и другата буза.

18

Анонимен

преди 6 години

Дело е на ЦРУ с имплантиране на чип в мозъка за контрол.Не си ли гледал американския филм Манджурския кандидат?

17

Анонимен

преди 6 години

Империята на Злото е империализмът с най-изявени лидери САЩ и ционизмът, просто защото банките са основните оръдия на империализма.Има семпъл начин да се финтират въпросните институции и това е БРИКС.Руснаците нямат право на грешка, трябва да се отдръпнат със скоростта на удара на САЩ и да останат чисти в този конфликт.Дано да не хрумне на някой руски генерал да отговори.Напротив, трябва показно да се представи САЩ като световен агресор.

16

Ronald Reagan

преди 6 години

До АнонименИмперията на злото е русия не преиначавай историята!!!

15

Анонимен

преди 6 години

Русия е поканена от законно избраното правителство на Сирия, докато САЩ за пореден път под фалшив претекст ще влезе в нечия държава.Дано Русия да прояви необходимата зрялост и да не допусне пряк военен сблъсък с Империята на Злото.Една загубена битка може да е спечелен шанс за бъдещето на Планетата.

14

Анонимен

преди 6 години

Някой беше казал, че войните са локомотивите на историята. За германците излезе вярно. Сега си траят и гледат сеира на Трампич и Путински.

13

Тази нощ

преди 6 години

Ще има бомби, защото ще пъррдите под юргана. Играете си на война вие лекенца пъпчиви, но ако ви мобилизират, ще се криете в полите на майките си