20

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

До Анонимен 17Английския вече е минало!Бъдещето е на азиатските езици-ейроглифите/дори и азбуката им е трудна- само 2-3000 ейроглифи/ха ха ха

19

Анонимен

преди 6 години

До Юнал ДжемиловНе виждаш ли, че са налазили всички националисти под статията и чакат някой да им каже "Дръж" и да разкъсат всеки, който има различно мнение от тяхното? Защо ги провокираш? Те са ***, представящи се за патриоти, не са обикновени читатели.Към автора- стига си ме трила!

18

Дедовия

преди 6 години

Всичкото турчак търси все в Аврупата да следва, понеже с диплома от дюнерджийницата може да си запали огън в пещерата. Иначе е прекрасно в пуйкистан, колкото по-отдалече гледаш, по-хубаво ти става, че не си в нея...

17

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

До do ИЛИЯ ИЛИЕВ 14ха ха хаАми опитвамсе да ти докажа ,че Турция си гледа техните проблеми!Нормално .ха ха хаИ логиката е елементарна!Правят го с цел да спрат напускането на Турция от най-умните и способни от тях!А това са нашите !Които не виждат ислямизирането на Турция в техен интерес!Без да съм гледал статистиката на Турция,със сигурност се е ивеличил драстично броя на бягащите от Турция!!

16

Анонимен

преди 6 години

До Ястреб ОсманлийскиКАТО ИСКАШ ДА ТИ Е ОФИЦИАЛЕН ПУЛЕН НАПРЕД КУМ ТУРЦИЯ ТАМ Е ОФИЦИАЛЕН...АМА НЕ ВИ СЕ ЖИВЕЕ ТАМ ЛИ ЗАЩО ТАКА...ПЪК КАТО ЗНАЕМ ВАШИЯ ТУРСКИ НАПРАВО КОМЕДИЯ...

15

Юнал Джемилов

преди 6 години

Хопалааааааа какво става тука ва зайковци?! Изкаме Турския като втори офисиален в ***!

14

do ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

Abe ashlak ot koga si zagrijen za Turciq

13

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

До Анонимен 11Това няма нищо общо с България!Турция яко се ислямизира!И за българските турци стана ясно ,че и те ще са жертва!По умните започнаха да се оглеждат там.А много избраха навън от Турция, Защото ислямът не е втози вид ,който те могат да преимат!Ататюрк вече е минало!А Ататюрк беше за нашите там надеждата!Светска Турция я няма вече!А ислямът без война не може! И разбира се светската част от Турция ще са жертвите!Умните турци го знаят това!

12

Анонимен

преди 6 години

Кой турчин ще се навие да учи езика на държава в която живеят както наричат християните в турския сериал Великолепния век "неверници" които в случая ние сме били под тяхно робство 500 г.Съмнявам се много или ако има такива те ще са единици.

11

Анонимен

преди 6 години

Това вероятно е резултат от добрите взаимоотношения на Бойко с Ердоган.Машала Бойко.Аре сега да наговориш Юнкер да накара всички европейски държави да учат български,барем вече станем бели хора за Европата.

10

Бож.

преди 6 години

Ако в Турция има 20 Български църкви,това прави по 1 Българска църква на 4 милиона души. Същия принцип трябва да бъде спазван и у нас- на 7-те милиона души,които имаме в България им се полагат точно 2 джамии.

9

Анонимен

преди 6 години

Сега очакваме тактично да кажат - "Айде сега разБойко да върне жеста"......

8

Бож.

преди 6 години

Ако 1000 турци се запишат да учат Български в Турция,това прави една осемдесет хилядна от населението на Турция. Една осемдесет хилядна от нашето население е 80 души- значи на 80 души трябва да разрешите да учат турски в България.

7

Анонимен

преди 6 години

Никакъв шанс. Турски турци и чужди езици= магаре и космос. Да не се обиждат българските турци-те са страхотни с чуждите езици!!

6

Анонимен

преди 6 години

ех колко сте хитри предполагам че знаете за какво говоря

5

Зиг

преди 6 години

И сега какво? Да им връщаме жеста ли?

4

Анонимен

преди 6 години

А за това нищо, ние с какво ще трябва да им се отблагодаряваме?

3

Анонимен

преди 6 години

Как не минава ден, да не напишете нещо за Тр!И веднага болните мозъци заподозряха конспирация.

2

Жибор

преди 6 години

Турците почват трескава подготовка за шпиониране на България,викаш.

1

ПОЛИТИКО

преди 6 години

Наистина, дали има по-мръсно нещо от политиката...