131

Анонимен

преди 6 години

И как така е нарушил ембаргото като служител на частна фирма, при положение, че всеки внос и износ първо минава през митница, преди да стигне до получателя?

130

Анонимен

преди 6 години

това си е най-обикновенна гавраслушайте ви е там ние сме си сложили наши хора за управници и ще си правим каквото си искаме с вас-истина е цялата гербава *** воглаве с банкянския *** им ближе краварските ***

129

Анонимен

преди 6 години

Ама стотината мутри, които инзасяха тонове горива, оръжия и таолетни принадлжености по време на Юго Ембаргото ... Ще не си ги поискахте. С радост щяхме да ви ги дадем ...Ама не, пак трябваше да е някой случаен ...

128

Анонимен

преди 6 години

Еми да ползва момента, да се покрие, докато се позабравят нщата и така ...

127

Анонимен

преди 6 години

"Той е авиационни части на компании и сервизи за самолети и хеликоптери"?

126

"-"

преди 6 години

А, знаете ли, защо американската компания откри клон в Бг?Защото през този период в ЕС нямаше подобни санкции срещу Сирия, тоест, ръководството на американската компания съзнателно открива офис в Бг, за да заобиколи тази забрана на американското законодателство.Но, виновен се оказва българският гражданин, служител в американската компания, който добросъвестно изпълнява задълженията си към компанията!Лели---та им краварска!!!!

125

Анонимен

преди 6 години

И кво сега? Всеки българин с два паспорта ли да ходи ? Че видиш ли по законите в Буркина Фасо си престъпник.То всички по арабските закони сме за камъните на площада ама...

124

Анонимен

преди 6 години

Прокуратурата май действа на принципа щом американците казват значи е виновен. Ако рунсаците бяха поискали такъв арест, щяха да си правят оглушки. Такава е политиката на баце, а и който да беше друг щеше да е същото. Нека си припомним как бсп министъра на орешарски каза че вместо Белене с руски реактори, ще прави нови америакнски реактори в козлодуй

123

Чичо

преди 6 години

Хайде дечурлига многознайковци,стига сте правили от мухата слон,,.Води се разследване" и никой не е осъден.Само си чешете невръстните езици-закони ,договори.Я по-добре учете за матурата,а по големите си потърсете работа че 350,000 нито учите ,нито работите нито в казарма влизате,ама пред клавиатурата сте ,,първа писта анонимници"Аман от полуобразовани ***!

122

Анонимен

преди 6 години

"по законите и на двете държави"А в България няма такъв закон, затова не може да има повод за екстрадиция.

121

Анонимен

преди 6 години

Договор за екстрадиция между правителството на Република България и правителството на Съединените американски щати - 19 септември 2007 г. Член 2, алинея 1:1. Едно престъпление е престъпление, даващо основание за екстрадиция, ако по законите и на двете държави се наказва с лишаване от свобода за максимален срок повече от една година или с по-тежко наказание.

120

ЕС не е това което е

преди 6 години

Проблема е ,че с тези екстрадиции в България на практика се въвежда смъртното наказание,в държава от ЕС се изпълнява смърт чрез инжекция с помощта на САЩ!

119

Анонимен

преди 6 години

Вече и обикновени телефонистки започнаха да ги екстрадират към Гуантанамо.

118

Анонимен

преди 6 години

Сега ще долети някой сенатор да ни набие канчетата.

117

Ф.С.В.

преди 6 години

До 123 - Е как да се блокира - като самият той е ушенце в ДАНС и ръси заплахи с цел да си записва !! - Толкова ли не сте разбрали !!

116

Анонимен

преди 6 години

Не само той, ами и шефовете му ще се измъкнат чисти. Не случайно са наели служители тук да заобикалят ембаргото. Адвокатите им хич не са глупави и ще отърват кожата заради този пропуск в американските закони.

115

Анонимен

преди 6 години

"Всяка екстрадиция минава през българския съд, който решава дали има основание за такава или не."Като ги знам колко са неподкупни нашите съдии... това хич не е успокоение.

114

Анонимен

преди 6 години

Човекът е просто служител в кол-център, като му нареди началството да се свързва с определени клиенти, той не може да каже "не". Каква му е вината не разбирам?! А освен него има обвинени още четирима българи, служители в същия кол-център.

113

Анонимен

преди 6 години

Абе въпреки това положението му хич не е розово, за това престъпление в САЩ давност няма, а там качват издирваните в интернет и обявявят наглада за главата им.

112

До 114

преди 6 години

Всяка екстрадиция минава през българския съд, който решава дали има основание за такава или не.