41

Анонимен

преди 6 години

Да, но в САЩ си живеят добре,като *** са, засмукали са целия свят, а където не стигат-задушават средата всеячески.Започвам да се надявам единствено на намесата на Създателя да спре най- амбициозните и алчни жители на Планетата по някакъв начин."Искам всичко, искам го сега!"- без значение по какъв начин и на каква цена, най-гадните хора за всички времена живеят днес.

40

Анонимен

преди 6 години

Козяците в най-скоро ще се размиришат.... ....иде добра възможност за грантове и едва ли ще пропуснат! Наблюдавайте внимателно новата партия "Демократична България", образувана от ДСБ и "Да, България"... ..и Раданчо, разбира се!

39

Анонимен

преди 6 години

Превод - България не изгони руските дипломати, както ние искахме! Бойко не слушка какво му казваме и за това е лош! Демокрация има само в страни, които безпрекословно следват Априлската Белодомска Линия - като Саудитска Арабия например!

38

Анонимен

преди 6 години

Нали не си и помисляте, че това е заради отказа да изгоним руски дипломати?Питайте соро соидите, те няма да се уморят да ви убеждават в това... ...ще отричат до последно... ..на черното ще викат бяло... ...гранта е това еййй!

37

Пламен

преди 6 години

Абе айде у лево,кой ги пита и с кое право ще ни одценяват , това да не вие бащиния?Айде сиктир,това е нашата държава, какво ни номерират ,кой ги пита?

36

Гробокопач

преди 6 години

Ааа, ***, краварска работа! Влошавала се! А, когато пишехте: 'Бойко е *** син, но наш *** син", тогава демокрацията цъфтеше. па вързваше;)))

35

Пламен

преди 6 години

За вас майтап,ама мене сън не ме лови.Гледах и в мазето,търсих в градината,абе,нема я ,каде турих тая пуста демокрация,абе ,за американците,услуга да направим ,е немаЕ нищо ,сполай ви за Рат ,за Сорос ,за визите А между другото имаше снимка на един мотар,на гърба на якето му беше избродирано :Ако знаехме какво ще стане,щяхме да си берем сами памука;,та опраи те се там,ние ще му намерихме колая ,вече ви ядохме попарата.Пък и тука е Европа,ай сполай

34

Анонимен

преди 6 години

И това само защото не изгонихме руските дипломати?!

33

Анонимен

преди 6 години

US доклад: Демокрацията в България се влошава!=Има нещо такова, откакто се усети смяна на посоката на платната, в посока Черно море.. )

32

Анонимен

преди 6 години

Демо в САЩ: Ние ще направим стена към Мексико (демо оценка 7). Ние няма да приемаме бежанци от държавите в които ние подпалваме войната (демо оценка 7). Ние сме либерални, ама всички дошли отвън са наркотрафиканти (демо оценка 7). Уволнявам всички и си назначавам семейството по всички държавни длъжности, но това не е шуробаджанащина (демо оценка 7). Средна демо оценка на САЩ 6.9. Брей че БГ сме много напред.

31

Анонимен

преди 6 години

Каква демокрация, след като Бойко официално подкрепя химическите оръжия и геноцидът?

30

Анонимен

преди 6 години

"Демокрацията" ни щеше да е на върхово ниво ако бяхме изгонили руски дипломати, знаем ги тези американски хитрости. Като не им играеш по свирката, значи ти се е "влошила" демокрацията.

29

Анонимен

преди 6 години

Направо убиха всичко детско в баце как така демокрацията у назе се влошавала та нали наведената мутра вече две петилетки е на власт и изпълнява всичко което му наредят големите началници. Как ще обяснят факта хем слушка, хем няма демокрация значи някой нещо не е доразбрал чудя се само за краварите ли става дума или за мутрата???

28

Скрипал

преди 6 години

Това е по повод не изгонването на Руски Дипломати. Змията веднага хапе.

27

Анонимен

преди 6 години

През 2009 г. е било най-доброто ни представяне в класацията с общо 3,04 пункта.----------------Значи се влошава след като Боко взе властта.Така е, когато управлява комунист.

26

П.Петров

преди 6 години

До Илия Пенев 26Не става само със салам и зрелища, Илия ! Трябва и лична и обществена свобода, за да се просперира, създава и твори! Точно в това социализЪма като тоталитарен режим се оказа "недоносче"! Птиците живели цял живот в клетка не летят високо!Иначе да, само с безплатно образование и здравеопазване(но по-качествени) може да се извлече максимума от потенциала на нацията.

25

Анонимен

преди 6 години

"2009 г. е било най-доброто ни представяне" в тази класация, след това на власт идва ББ.

24

Анонимен

преди 6 години

Дреме ми за американците и измислените им класации. Дори не са ми искали съгласието да участвам в тях.

23

Берлин

преди 6 години

Няма как да няма корупция, след като тя комунистическата власт никога не е губила позиции в БГ. Не може 30 години след падането на Берлинската стена, премиер да ни е шофьорът на Тодор Живков - назначен за мутра от Луканов и все още на пряко командване от Кремъл. Няма как.

22

П.Петров

преди 6 години

До Анонимен 22Не мисля, че точно САЩ ни докараха селяка от Банкя на власт, но във всеки случай докато се гушка и целува с Юнкер, Меркел, Макрон и т.н. им е изгоден и ги е страх, че ако го ритнат ще иде да се целува с Путин , както менторът му - селякаът от Правц се гушкаше и целуваше с Брежнев. Гнус ме е от тази политическа безпринципност!