18

Чист ариец

преди 6 години

Имам един профил само за игри, без никаква информация и каквато и да била друга активност. Влизам през ТОР. Всяка сутрин обаче Фейсо ме поздравява с "Добро утро Джон, днес в София ще вали, вземи си чадър"

17

до 16 :)

преди 6 години

Всички глеадт порно ве. Ако не го правиш, ставаш съмнителен. Даже напоследък се чуват слухове, че ще ти плащат да гледаш.

16

:)

преди 6 години

До чичкоЛичи си, че си чичко. ФБ не го е еня, че си се писал с 20 по-млад или дали се казваш Асан или Иван. Той те дебне от къде си и къде влизаш. И докато гледаш порно или търсиш Гана от Таратанци, вече те знае кой си.

15

Анонимен

преди 6 години

Трябва да те видя лично, не може ли през месенджъра. Щом искаш ФБ да съхранява, знае и анализира разговора ни - няма проблем. Ок, казвай - мълчание. Няма ли да кажеш нещо?Не ми стига, че приятелките ти ще знаят, ами сега и непознати за мен хора. На обичайното място в 08:00 да се разберем за вечерта!

14

Глупи Разцъкалков

преди 6 години

А социализирането,благодарение на Фейса осакати трайно младото и не дотам младо (но със средно Ай Кю) поколение."Доброволеца",никой не му е виновен,напротив-той търси разбиране там някъде.Не гледа фонтана,а прави снимка,сякаш го е лапнал. Е вече е "разбран" и то от сродна душа.Словореда и мисълта вече са забавления вредни,оттам и мързела богатство.Обща култура-това безплатен сайт ли е?Тази техническа революция е последната.Утре не ще има население-то виртуалната е къде по-готина от живата..

13

Анонимен

преди 6 години

Еми, така ще е. Ако наистина ги прочетат, ще се хванат за главата що за чалгаджии и кифли сме.Направо ще изкъртим кочниата.

12

Анонимен

преди 6 години

всички балъци ДОБРОВОЛНО използват социални мрежи

11

Анонимен

преди 6 години

Волен Сидеров - президент!

10

Do 4

преди 6 години

Praviat e-banking v bg nezastiteni banki...

9

Анонимен

преди 6 години

Всяка *** у нас иска да е във фейса! Сега да не реват!

8

Пчеличката Мая

преди 6 години

Умножете го по 10, за да се доближите бегло до реалната цифра. Смях.

7

Анонимен

преди 6 години

Колко демократично - произведено в Лондон. България е по-демократична от тия дето уж ни донесли демокрацията.

6

Анонимен

преди 6 години

До чичконе е нужно някой да те проверява, особенно пък ако влизаш във ФБ от телефон :) в момента който го направиш вече си ясен като бел ден

5

Питащ

преди 6 години

А в началото САЩ твърдяха: Русия манипулира изборите.А каква излезе тя: Англичаните са манипулаторите.П.П.И при Скрипал пак обвиняват Русия и пак друго излиза. ЛЪЖИ-ЛЪЖИ-ЛЪЖИ ... както ти е угодно!Това ли им е демокрацията...... с нейните ценности?

4

ооо

преди 6 години

къде са привържениците на електронното гласуване в нета?

3

Анонимен

преди 6 години

До azВзе ми думите от клавиатурата

2

az

преди 6 години

Българина е неграмотен и не знае как да ограничи контрола върху съдържанието си. Отделно всички тетки, дето пускат мъгляви снимки, снимани с евтин андроид телефон, цъкат yes, I agree на ляво и на дясно. И после "Нещо не ми работи компютУра"Кви лични данни ? Каквото напишеш, това се вижда ... ама те и толко не могат да смелят .Само шумове за нищо. Който е хитър сега може да понапазарува акции на fb, докато са на "намаление" Айде чалгари, със здраве и тъпанарщина!

1

чичко

преди 6 години

Никой не проверява потребителите на фейсбук дали си въвеждат реалните лични данни.Така че, който е найвен или си мисли че във фейсбук всичко е реално, и за това си е публикувал истиските лични данни е сгрешил.