49

Румео се завръща

преди 6 години

Това е скрита тайна..Желев беше слизал там. Втази дупка има радиация, военните знаят и крият какво всъшност са видели, но истината е че Царичина дупка е странно явление но България няма да има полза от него.....тя е изгубене държава в предела на бъдещата Османската империя

48

Коритаров Live

преди 6 години

Има едно правило от времето на Бисмарк..Щом една държавна администрация не води стриктен архив и няма снимки за нещо..то това е свързано 1000 процента или с убииства и престъпления, или с кражба на пари . НА ПАРИТЕ НА ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ...И ДО ДНЕС Е ТАКА.НО ДОРИ И НАЦИСТИТЕ СА ВОДИЛИ АРХИВ, КОИТО Е ВИДЕН.. А ТУКА НЯМА АРХИВ--НИ ЗА ДС .НИ ЗА ЦАРИЧИНА.

47

Анонимен

преди 6 години

Това е бил проект за свиване на пари, успешен. А на Елисавета Логинова приказките от 1001 нощ за тайнствените писмена, тунела, *** и космическия кораб са толкова, ама толкова смешни, че направо без коментар."Говореше се, че търсим първия човек, който е двуяйченТова вече изби рибата.

46

казва ли Ванга???

преди 6 години

Интересно ми е Ванга дали споменава някаде за Покръстването през 886 г. което всъщност с други думи е Християнизиране на Българския Народ от Византия тогава , много итересна Тема която си заслужава

45

Petrov

преди 6 години

Някои ходили на бригада в САЩ. В курорт за ге йо ве били сервитьори. Вече знаят всичко за живота в Америка.

44

Вангините глупости

преди 6 години

Некви глупчовци копали като гламави защото някакви луди лели имали видения. Станали за смях и си тръгнали, но да не им е пълен резилът пуснали слухове за какво ли не и то "секретно". БГ му работа

43

Тотка звеноводка

преди 6 години

Вече три поредни нощи ми се явяват насън група извънземни - зелени човечета и ми казват, че в двора на селската ни къща е заровено нещо, което представлява интерес за цялото човечество. Моля МО да ни пратят рота войници, за да прекопаят двора. Само 1 дка е и вече е време да се сади разсада.

42

Глупости...

преди 6 години

Ванга си е познавала много неща. Единствената "врачка" тук е щерката (която се самоуби) на един от шарлатаните- бащи на дупката!Мдаа, от плъхове като крави в софийското метро до *** в дупки- всеки мошеник гледа да припечели нещо я от данъкоплатците, я от читателите- ***!

41

Аз

преди 6 години

Аз все си мисля, че трябва да се разкопае докрай. Не виждам за какво са хвръкнали толкоз милиони. Щом толкоз хора са участвали, нещо има.

40

до 46

преди 6 години

Западната цивилизация, е цивилизация на упадъка и моралната деградация.

39

Ха,ха,ха

преди 6 години

1990-та г.,идеално време за копаене на дупки,без никакви обяснения после....Я копайте сега!Журналята ще ви разкостят,пък и пари няма.Дупки си имаме достатъчно,само Царичина ни липсва...

38

н

преди 6 години

Доколкото разбирам, когато се събуди и проговори, ще стане страшно. Какво толкова има да казва?

37

Анонимен

преди 6 години

смъри на схема за едни бързи 16 милиона в едни смутни времена

36

lol

преди 6 години

щом шефът на химически войски е бил там, не е добре работата. най-вероятно са изтървали нещо или пък е паднало от горе. имаше някакви истории, че който е бил замесен си е заминал рано-рано от тоя свят. радиация ли е, химическо оръжие ли...не знам, но 100% се е скрило от народа, по стар комунистически обичай.

35

Синия гол шаман

преди 6 години

ХЪ ХЪ ХЪ ....МАЙ В ЗОРАТА НА ДИМУКРАЦИЯТЪ ВОЕННИТЕ НИ ЯКО СА СЕ ДРУСАЛИ... ХЪ ХЪ ХЪ ))))

34

Eeee

преди 6 години

виждате ли, още тогава е имало жендери, не са герб виновни за содомията

33

Анонимен

преди 6 години

Поредния случай доказваш безкрайните възможности на човешката глупост - съкровища, хермафродите, зелени човечета, очаквам от там скоро да изкочат и Елвис, Дядо Коледа, Мики Маус и т.н.

32

Анонимен

преди 6 години

До тук докараха народа ***.Да вярва в пророчици, гадателки и тем подобни вещици.Забраниха религията и започнаха разни залитания по окултни течения и то на най-високо държавно ниво.Типичен пример е Людмила Живкова.А Ванга не е могла да гледа по три дни след като е ходила на църква.ЗАЩО?

31

Тон

преди 6 години

И това се е случило точно при падането на комунизма - когато доста хора са треперили какво ще стане със службичките им и са крали като за последно. Едни 16 мил.лева са им дошли много добре за пенсионирането им.

30

Чичо Тони

преди 6 години

Тук кодовата дума е "ххх милиона лв." Като разнищите къде са отишли (в чии джобове), ще разберете всичко за "извънземните", "дву и триполовите", "съкровища" и т.н. и т.н.