189

До ники

преди 6 години

ники, бързо отивай на изходна позиция! Т.е. - от където са те изходили, опитвам се да намеря точната дума. С тоягата опитаха Мамай хан, Напалионе Буонапарте, Адолф Шикългрубер и виж докъде го докараха!

188

ники

преди 6 години

С Русия трябва да се разговаря с тоягата в ръка и моркова в другата.Те от цивилизовани разговори не разбират, единствено сопата...

187

Анонимен

преди 6 години

Рублата отново пропадна, 10% за 24 часа.

186

ПЕТРОВА

преди 6 години

СТИГА СТЕ СЕ ДРАЛИ. ВИЖТЕ КАКВО СТАВА В БЪЛГАРИЯ. ВИЕ ВСЕ В ЧУЖДОТО КАНЧЕ ГЛЕДАТА. КАКВИ СЪБИТИЯ СЕ СЛУЧВАТ ТУК ВСЕКИ БОЖИ ДЕН В РЕЗУЛТАТ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ЕДНА ПАРТИЯ. ТОВА НЕ ВИ ЛИ СТИГА. КАКТО Е ТРЪГНАЛО СКОРО И БЕЗ ЖИЛИЩА МОЖЕ ДА ОСТАНЕТЕ А ВИЕ СЕ ПЪНЕТЕ ЗА РУСИЯ И САЩ. ТЕ ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ ТОВА Е САМО ЗА ПРЕД СВЕТА А ИНАЧЕ В ЕДИН И СЪЩИ КАЗАН БЪРКАТ. А НИЕ КЪДЕ СМЕ И КАКВО ЩЕ СТАВА ПО-НАТАТЪК. СТИГА СТЕ ЧУКАЛИ ПО КОМПА ЩЕ СЕ СХВАНЕТЕ ИЗЛЕЗТЕ МААЛКО И ВИЖТЕ КАК Е НАВЪН И ТОГАВА СЕ ОПЛЮВАЙТЕ.

185

щщд

преди 6 години

Никой не иска да се огъват.Просто да си гледат в чинията и да не извършват престъпления зад граница.

184

TT

преди 6 години

Ами тя Рассия отдавна е в поза партер,какво да се огъва повече???

183

Боби

преди 6 години

До атом.. 199ПРАВИЛА А?САЩ не са поканени да са в Сирия и нямат решение на СС на ООН - Защо са в Сирия? Окупация и/или АГРЕСИЯСАЩ забраниха ползване от Руснаците еди кои си сгради за Дип мисия(имат право) след това направиха обиск и дори сега незнайно какво хората им вършат ВЪВ ВЪТРЕШНОСТТА НА ДИПЛОМАТИЧЕСКАТА СОБСТВЕНОСТ НА РУСИЯ В САЩ (Аз ще ти кажа че не може да ползваш апартамента си за бизнес в САЩ(ок месни правила) и след това ще го ОКУПИРАМ БЕЗ ТЕБ ДА ТЕ ДОПУСНА ДО ВХОДНАТА ПОРТА)

182

А

преди 6 години

НА РУСИЯ ПОТЪВА,ПОТЪВАТ ТИ ЧАСТИТЕ ОТ ТЯЛОТО КАТО ВЛЕЗЕШ В НЯКОЙ ЕВРОПЕЙСКИ ГЬОЛ ОТ ЛЪЖИ И ИЗМАМИ,ДОКАТО НЕ ПОТЪНЕТЕ В ГЬОЛОВЕТЕ,КОИТО САМИ ИЗМИСЛЯТЕ,НЯМА ДА СЕ ОПРАВЯТ НЕЩАТА.ТЕ ИМИГРАНТИТЕ ЩЕ ВИ ПОКАЖАТ,КАК СЕ ПЛУВА ПО ГОЛ ТУМБАК.,НАЛИ ГИ ИСКАХТЕ.

181

атом..

преди 6 години

Руските политици постоянно и нарочно изкривяват нещата. Никой не иска да ги поставя на колене, а само да играят по правилата , подписани и от тях.

180

Jalkari kozyashki

преди 6 години

До Анонимен 187Абе, не ви ли стига парцaла на прокопи, че и тук дращите настървено? Или така компенсирате падащата стойност на долара? Както е тръгнало, скоро ще трябва да спамите 24/7, за да допълните пенсийките.

179

Анонимен

преди 6 години

Масква ако влезе във война с запада със тази срината икономика, няма да има денги за гориво на зиловете

178

Калеко Алеко

преди 6 години

Той и Светът никога няма да приема маскава, като столица на нормална държава, докато там се помещават кремълските престъпници, а раССия ще си остане изолирана от цивилизованите държави с наложени санкции и опасана с противоракетни щитове ... !!!

177

Русия потъва

преди 6 години

Русия бавно, но сигурно потъва, а това не е добре за никого...

176

Анонимен

преди 6 години

Споко той народа ще ви огъне едно хубаво както само той си знае :)

175

Футуролог

преди 6 години

Прекрасно знам че Зигмунд Фройд е евреинФройдизмът беше залегнал в цялата западна цивилизация на 20 векИмам под ръка и първото издание на трудовете на Фройд във България на което си пише че е първо издание а годината е 1990 то ест след края на комунизмаФроидизмът тотално отрича марксизмаАма нали Карл Маркс станал британски поданик та англо-американците с техните безумни опити да съчетаят тези две несъвместими неща съсипаха целият святот там дойдоха всички неприятности на запада

174

Анонимен

преди 6 години

В САЩ" управляващите са откъснати от народа". ВЯРНО. Не е като в Русия да ги държат вързани на каишка. Путинофилчета и тук им се иска да е така.

173

Анонимен

преди 6 години

Масова снимка на НОМЕНКЛАТУРАТА, която клати народа.ПОЛИТИКА, ПАРИ, ПОЛИТИКА. /Милован Джилас/

172

Ало футуролога

преди 6 години

Зигмунд Фройд е бил евреин (справка - Уикипедия), няма как да е бил учител на Хитлер, както ни внушаваш.

171

Анонимен

преди 6 години

Абе оня дерипаска сигурно вече крои дървения костюм на джуджето

170

Анонимен

преди 6 години

Само чепатата сопа ще оправи ***.