42

митко до старт ...

преди 6 години

като виждам реакцията ти ,май уцелих в десетката

41

SmartThanYou

преди 6 години

До миткоАбе, ти да не ни познаваш всички българи, които живеем в Америка ? Явно си затънал до гуша с *** и назоваваш себе си за общата ситуация.

40

вичо

преди 6 години

за всички , които си мислят , че стандарта на живот в Русия е нисък , искам да отбележа , че това НЕ Е ВЯРНО ... хората живеят съвсем нормално и твърдя , че в някои отношения ,и по-добре от обикновените американци и западняци

39

Убиващият с долари

преди 6 години

Господа кравари - моля Ви не си бийте н егрите ами ги интегрирайте ! Недейте да поучавате другите а покажете с личен пример как се интегрира малцинство !

38

Анонимен

преди 6 години

С много голяма доза вероятност може да се допусне, че този е руснак и е агент на Путин. С много голяма доза вероятност, също може да се допусне, че е ходил в Русия и е бил на инструктаж лично при Путин!

37

Берлин

преди 6 години

Който иска да ходи да живее в САЩ.---------Над 3 000 000 живеят постоянно в САЩ. Може би защото убийствата в Русия са доста повече, а стандартът на живот - плачевен.

36

Меломан

преди 6 години

Прилича на Майкъл Джексън преди да заиграят скалпелите и да се полее с белина.

35

КондолизаМишпекаРайс

преди 6 години

Толкова *** руснак!!!Сигурно е от Южен Сибир или е бил на обучение в Сирия и Асад лично го е инструктирал. Трябва да разширим Нато на изток за да противодействаме на руската заплаха.

34

ПУТИН

преди 6 години

Е ВИНОВЕН-НЕЗАБАВНИ НОВИ САНКЦИИ......АМЕРИКА,АМЕРИКА-ТИ СИ ЗЕМЕН РАЙ...ХАХАХАХАХААААААААААААААААААА

33

митко

преди 6 години

повечето живеещи в саш не се връщат в бг , защото просто са си продали жилищата ,като отидат там с парите от всичко продадено тук , всичко е ок , но като свършат парите ,нещата се изменят тотално...

32

Анонимен

преди 6 години

Почти има сигурни доказателства че този руски агент с голяма вероятност е мазал куршумите с новичок преди да стреля. Видели са го кучето и хамстера на комшиите.

31

Сенатор Маккейн

преди 6 години

Както винаги и за всичко са виновни Путин и руските хакери. Съзирам дългата черна ръка на Кремъл в този подъл отвратителен акт. Дайте да дадем още санкции за Русия, дрогаре говедаре и да изгоним още руски дипломати.

30

чарли

преди 6 години

Как ли да намесим тук руснаците,това е въпроса ?

29

Говедариъл риалити

преди 6 години

Навремето имахме спортни мероприятия наречени Спартакиади. Говедарите въпреки че имат Ковбоиади и участват редовно в тях нямат сериозни успехи в спортната стрелба на международно ниво. Явно са тъппи и се пуцат помежду си ей така сватбарската, за кеф.

28

демокрацията е право

преди 6 години

това е резултат от хибридната война на тиранина Путин! Долу Русия!

27

Яна

преди 6 години

хубаво се е гримирал , но ние познахме , че е руснак

26

наблюдател

преди 6 години

Който иска да ходи да живее в САЩ.

25

Анонимен

преди 6 години

Това нещо за човек ли го броят?

24

към 14

преди 6 години

"Съществува голяма увереност, че хайли лайкли с голяма вероятност Русия стои зад атаката в автобуса."____________________________________________________Ние нормалните българи приемаме Вашите думи с чувство за хумор. Рискувате обаче жид0-джендърите да ги приемат като доказателство и думите Ви да станат причина за налагане на нови санкции срещу Русия.

23

Анонимен

преди 6 години

Рахим - мюслим?