12

До Анонимен 9

преди 6 години

Каква е тази злоба към едно детенце бе?Пази Боже от такива като теб-егоистичен индивид!

11

ИЗВЪН

преди 6 години

В този ред на мисли е редно да споделя, че Родина е не там, където си се родил !Родина е там, където можеш да откриеш достоен живот за себе си и там, където можеш да се погрижиш за семейство си.А мащеха е навсякъде, където не си желан или си принуден да лазиш на колене, търсейки подаяние от държавата. Колкото до: предателство... Предател е онзи, който си поставя главата на дръвника и е готов да се примири, вместо да се бори.Но това е личен избор, защото е трудно да се върви срещу течението.

10

Баш пък във Варна

преди 6 години

Къде има обозначение за рекламна статия?

9

Анонимен

преди 6 години

Предатели и Изменници идват да лекуват децата .. Бог затова ги е наказал за предателството .. Лекувайте се в новата си родина предатели не ви искаме..

8

До Iva

преди 6 години

Нещо не си съвсем в ред! Какво общо има болестта на едно невинно детенце с мнението ти за българския мъж?Не искам да си мисля, че сравняваш детето с мъжа,към който е видно,че изпитваш омраза.

7

онбашията

преди 6 години

сега да не земете да закриете фонда за лечение в чужбина, с какво ще пълним новините и как ще плюем мащехата държава ако го направите?

6

ИЗВЪН

преди 6 години

И за всички "писатели" на мнение тук бих предложил, всеки сам за себе си да открие факти преди да напише нещо.Просто се огледайте около себе си и ще откриете това, че при 90% от случаите на церебрална парализа в семейството... мъжа изчезва.Жалко е да го кажа, защото аз самият съм мъж, но българският мъж е едно огромно Л _ _ но!Поклон пред всяка самотна майка в нужда без подкрепа !

5

ИЗВЪН

преди 6 години

... и още нещо особено важно !Защо не сравним, какво е получило едно дете с церебрална парализа, като средства и грижа от държавата. Защото освен за придружител, в Англия ще се погрижат за това дете до неговата пенсия да не гладува и да води равностоен и равноправен живот, като всички останали. А в България трябва родителите да разпродадат всичко, което имат. А когато родителите си "отидат" ???

4

ИЗВЪН

преди 6 години

Много ясно е това, че един "турист" ще получи много по-малко внимание и обслужване в страна различна от тази, в която се осигурява ! И съвсем не е случайна темата : BREXIT. Хората се усетиха, че куцо и сакато им точи здравните фондове.Но ако все пак журналисти или управляващи се опитват да вменят на обществото тяхната хипотеза, нека дадат пример, колко англичани са предпочели да се лекуват в България, пред Англия.

3

Анонимен

преди 6 години

Дано у нас лекарите да му помогнат!

2

Анонимен

преди 6 години

Английско здравеопазване?????И то като английските "пишман учени".)))))

1

Анонимен

преди 6 години

Имал съм досег с английското здравеопазване и бих казал, че направила разумен избор. Скоро много хора ще започнат да осъзнават много неща, но за съжаление явно трябва всичко да стане по трудния начин.