24

Барекоф

преди 6 години

Имаме новина..ха.ха И аз ще се върна в някоя тв след народното съкращение на такива като мен

23

Шопо

преди 6 години

Приключи ли с депутатството тоя мързеливец ?

22

МУНЧО

преди 6 години

Като за ченге, добре се справя...хахахахаахах...Едно време и сред ченгета имаше някакъв интелект, сега мъка..

21

ХИСТОРИ

преди 6 години

Е много ясно ,че не е имало Византийска империя. Това го знае всеки ,който е учил история. Това е термин създаден за да се отделя в цивилизационно отношение Източната римска империя от Западната. Те са си РОМЕИ, демек Римляни.

20

Обективно

преди 6 години

Росен е много начетен човек, добър водещ, и още по-добър разказвач. Изгледах видеото, няма как да не се впечатлиш от познанията му и от начина по който ги представя. Водещата не беше много в час. Това е обективното.

19

Анонимен

преди 6 години

Помня че бащата на непълнолетната му приятелка му счупи носа преди време.И че беше слуга на Слави Трифонов преди да го изгони.

18

О,времена.О,нрави.

преди 6 години

Тези които ви ги натрапват по радио,телевизии и вестници,не са дали и един ден от живота си добруването на България.Само червени ***,и ченгета от Симеоново.Този специално е шлайфан в профил Психология,обучаван е специално в манипулиране на общественото мнение,какво по лесно да го направиш в публицистично предаване.Ако не си доносник,и маша на службите,ще си останеш най обикновена мижитурка.Без значение колко знаеш,разбираш или си учил история.

17

Анонимен

преди 6 години

Прочети си по-подробно историята!Симеон е коронясан за император официално от византийците,на официална церемония,но по-късно се сдърпват българите и византийците и византийците казват,че му отнемат титлата.Ако не са му я дали защо ще му я отнемат и се отричат от даването на титлата?Това с патриаршеската корона са глупости,начин чрез който византийците се опитат да се измъкнат от ситуацията на подчинение.По-късно става война,защото синовете на цар Петър -Борис 2 и Роман са не само български ца

16

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Прощавайте но кой е този плешив човек?"---Абе, и аз не знам. Отвреме-навреме се появява на различни места, партии, телевизии ама е ЗАВИРШИЛ ШКОЛАТА В СИМЕОНОВО. Като Боко.

15

Анонимен

преди 6 години

И като погледнем,всички европейски владетели са драпали за признание на титлите им от византийците,но не всички са имали възможност да получат такива.

14

Анонимен

преди 6 години

Това,че учените са я нарекли Византия е правилно.Защото Константинопол не е било официалното име на града,а населението е наричало града "Цариград" или "Константинопол" по народному,а действителното първоначално,старо име на града е Биза и в някой случаи Виза(при липса на буква "Б" в някои езици),от тракийското племе Бизи,което е живяло там,преди идването на гърци или римляни.

13

Анонимен

преди 6 години

Ей тъпан,нямало Византийска империя?Я стига глупости!Византия е била центъра на света повече от хилядолетие,официалния език е бил гръцки,въпреки,че е променян през вековете и че е многонационална импе-яВизантия е една християнска империя,не е дори и съвсем Римска,а само зачената от римляните.Първи приемат християнството за официална религия и още преди император Ираклий постепенно започва смяната на езика,следва подем на науките.Я ми кажи колко римски императора е имала и колко с друг произход?

12

Анонимен

преди 6 години

Прощавайте но кой е този плешив човек?

11

СатаНАТО

преди 6 години

1913, 1915 и 1941-44 сме воювали баш с византийци.

10

Щирлиц

преди 6 години

Едно ферари го преследва в живота,явно го е настигнало,не е успял да се качи в движение,и е паднал с главата надолу...Като резултат-тази любов към историята,и скритите й тайни,които смята да ни "разкрие",мда.

9

Анонимен

преди 6 години

Пълен ***

8

Анонимен

преди 6 години

"Имало е Източна Римска империя. България е воювала не с византийци, а с римляни"Семамтика ли разесняваме или история ?!

7

43

преди 6 години

..тоя пък..

6

хаха

преди 6 години

Росен фъфлека

5

Анонимен

преди 6 години

Операция гнус!