54

Нквд

преди 6 години

Еббахти пародията на държава.Ние преди 25 години карахме 100пъти по тежка казарма.За престъпниците 24 часа нон стоп работа тежък режим и при най малки нарушения тежки наказания.При бягство директно разстрел.Това не е държава.За 24 години политиците криминале лгбт разрушиха устоите на държавата.Какво още трябва да се случи за да излезе народа на улицата

53

СТАРО И БОЛНО

преди 6 години

В КАЗАРМАТА БЕШЕ ГАДНО (4 НОМЕР КОСА ДА ИМАШ) БЕШЕ ВРЪЗКАР!!!ТУК С ПРИЧЕСКИ!!!НЯМА УНИФОРМА!!!ЦЪКАТ СИ НАЛЯВО НА ДЯСНО!!!РАЙ!!!РАЗФОРМИРОВАЙ!!!!

52

Анонимен

преди 6 години

Гледай страната да влезе в ред и да заприлича на една нормална цивилизована европейска страна, и тогава ми трий "ценични" коментари, сшеник ! Може ли такова нещо ?

51

Спри да триеш!!!!!!!

преди 6 години

Слушай, п едерастче, спри да ми триеш коментара, защото ти по този начин цензурираш недоволството спрямо този случай с неграмотни *** управляващи, които 4-ти ден не могат да намерят гей двойка!!!! Спри се и се осъзнай какво правиш и погледни какво се случва!

50

Анонимен

преди 6 години

Причича ми на ЧенгесарСка, работа.Като на оня "горския човек" от кв. Н. ИСКЪР. Те го търсят АМА той незнае. После самоубили се със заглушител. Да не стресне заспалите.

49

Анонимен

преди 6 години

До там ни докараха държавата тези проклети политици, всичко е супер смешна работа. Вече сме за смях на целият свят.

48

Анонимен

преди 6 години

Фотосесия им правят или ги търсят, май далаверата е голяма ,големи мишки са натутани в тази съшита с ГОЛЕМИ бели конци история

47

АНТИ

преди 6 години

Свободата, Санчо, е сладко нещо. От сладкодумците властимеющи не я чакай с обещанията ще си останеш.Сладките неща те за себе си ги пазят. Я гледай за година власт само какви търбуси правят. Теб най-много с някое позагнило морковче да те залъжат.Свободата, Санчо, сам трябва да си я вземеш..

46

Linchiima

преди 6 години

Bta zasto ne pokazva koj sa personalno otgovornite konkretni slujiteli v sluchkata na darjavna bg rabota s darjavna zaplata i doverie na bg narod. Snimkite i obiasnenie na tesi personi pred bg publikata kak taka bg narod im e glasuval doverie da rabotiat i varshat opredelenata rabota s trudov dogovor, a te ne sa izpalnili angajimenta si?! Snimki i video na vsichki hora, koito sa bili na rabota v tozi sektor i moment i ne sa izpalnili rabotata si...publichno personalno obiasenie vseki pootdelno.

45

Анонимен

преди 6 години

В училищата- униформи като затворници, в затвора всеки облича каквото го кефи, като свободен човек.

44

АНТИ

преди 6 години

Няколко милиона мишлета,затворнически цирк вече гледат,а надзиратели по стачки пак ще шетат,за заплатите проkлети.

43

Анонимен

преди 6 години

Ще падна от смях с тия охранители!!!явно не са избягали а са пуснати да излязат и то през централния вход...оправдания няма колеги че сте малко или с малки заплати който е не доволен да напусне работа кво само мъркате като женички ..та като става въпрос за жени тия кво правят в МП ...и децата знаят че това не е хр.магазин...мисля началника на затвора вън и на съд..охранитепите на смяната също..а министъра да си подаде оставката.

42

Анонимен

преди 6 години

Тоя затвор прилича на селска поща, където дядовците чакат за пенсии.....

41

Хах

преди 6 години

Убийци се разхождат където им е кеф в затвора. Какъв е тоя режим ??? Трябва да имат един час на каре заедно с надзирател и обратно в килията.

40

varg

преди 6 години

Тоя затвор ми прилича повече на детски лагер през комунизма на мене.

39

Zekli

преди 6 години

Fakenews. Chengedjiiski teater za manipulacii na bg narod.

38

Анонимен

преди 6 години

До 25 висиш в България а мислиш за Русия. В България знаилеме какво е.Знаеме и какво е сато станеме и в Шенген.Напиши нещо хубаво за Русия. Само лоши новини пишаТ.

37

Ангел

преди 6 години

Истинското им бягство започна от момента в който напуснаха затвора.Всеки умен престъпник знае че трябва да отдели 10 пъти повече време в планиране на това какво ще прави след като напусне затвора е не толкова за самото бягство.Пелов е изключително умен и комбинативен.Висшист отличник ,владеещ няколко езика.Умът му е с няколко нива от този на надзирателите.Гледал съм го преди години.Карбовски го интервюираше.Дори денят на бягството не е случаен.Изчака си стоически да почнат стачките и Бегом!

36

Иван

преди 6 години

Сегашното правителство и най-вече министър председателя ни е пълен ***! Срамно е държавата да е принизена до ниво, при което се влиза през основното й летище като в сладкарница, а от най-строго охранявания й затвор се излиза като от селската кръчма - през централния вход. А междувременно полицаите така са се разпищолили по пътищата, че само въпроса "и кво правим сега им е на устата". Не е било чак толкова зле никога. И тук не броим мизерията в град като София и липсата на елементарни неща.

35

Анонимен

преди 6 години

"Тука някой хора говорят, като в племе от Африка. Борисов е министър председател, а не пазач - вътрешен министър - говорител - чистач на сняг - инспектор на асфалта - и др.Ако имате въпроси има си ваши съграждани получаващи заплати в този сектор ."A други говорят така, сякаш са от другата страна на барикадата и получават заплати от Борисов.