61

Франкофон

преди 6 години

До АнонименПо-големи *** от тукашните едва ли има некъде!

60

АНТИ

преди 6 години

Свободата, Санчо, е сладко нещо. От сладкодумците властимеющи не я чакай с обещанията ще си останеш. Сладките неща те за себе си ги пазят. Я гледай за година власт само какви търбуси правят. Теб най-много с някое позагнило морковче да те залъжат.Свободата, Санчо, сам трябва да си я вземеш..

59

Анонимен

преди 6 години

Хората вече не могата да понасят руснаците и турците, не могат да понасят тяхната агресия, наглост, нарушенията на човешките права и на международното право!

58

Анонимен

преди 6 години

Много поздрави да носят на братя Галеви ,от демократична България .

57

Анонимен

преди 6 години

До 56 МНОГО фантазия пускаш. И РУСНАЦИТЕ И ТУРЦИТЕ СА СИ ПО ГОРЕМИ БОКРУЦИ ОТ НАС

56

безпартиен

преди 6 години

Рибата се вмирисва от главата!Всеки мераклия за министър трябва да знае къде са слабостите в министерството и да е готов с предложения за промяна или в МС или в НС!Сега,а и преди мвесто да свършат нещо,тези министри а и депутати гледат какво могат да авантосат за времето в което са на "върха"!Че друго може и да няма!Комисионни и проценти са им само в главите и "работа" свързана с държавен или общински бюджет за членове на фамилиите!

55

Анонимен

преди 6 години

Аз ще ви обясня, щом вие не можете. Всички знаем, че корупцията е обхванала страната на всички нива. Буквално. Полиция, съд, прокуратурата, администрация, всякакви институции - навсякъде, където можере да сетите. Не е от вчера - припомнете си филма "Да обичаш на инат", 1986 с Велко Кънев. Тези момчета са с 30-годишни присъди. Всичко ще направят, за да избягат. Те няма какво да губят. Възползвали са се от корупцията и некадърността в Затвора, защото явно не са глупави и освен това са куражлии.

54

АНТИ

преди 6 години

Ето нова модa,тръгна из народа -хитри лоши хора,бЕгат от затвора.

53

765

преди 6 години

От министъра до постовия полицай се повтаря едно тъпо клише:"Въоръжени,опасни и много интелитентни!?"Питам само:"А кои в тази и в други подобни на нея ситуации са ГЛУПАЦИТЕ?" И отговорните за сигурността на гражданите и държавата лица.

52

Франкофон

преди 6 години

Има два варианта 1.Руснаците правят десант на Черно море и ни превземат2.Турците напредват с танкове отдолу и ни превземат3.Превземат ни и двете държави!

51

От Вишката на Затвор

преди 6 години

Автомата ми е в другата част на помещението,незареден ,облегнат на стената.Мързи ме да го нося.Карам дневни и нощни.По цял ден седя на удобен стол но в седнало положения нямам никаква видимост и не знам какво се случва.Имам си малък телевизор и таблет по цял ден гледам телевизия и се човъркам в нета.Колегата от другия пост ме предупреждава когато идва началника да се изправя и да хвана автомата.За радост това се случва рядко защото и той прави по цял ден това което и аз!

50

Факт!

преди 6 години

Единственият ни шанс е да минеме към Турция или Русия.За да се спасим.От тва държава не става и никога няма да стане!

49

Факт!

преди 6 години

Закривай!

48

бар еков

преди 6 години

Минават летището без проверка,бягат от затвора посред бял ден,купуват чез без пари..къде са оставките.

47

Пешката

преди 6 години

Какъв е смисълът да коментирате тук? Платените днесаджии трият наред който каже истината за държавата. Хайде сбогом от мен продажниции долни. Скоро ще се видим но на живо

46

Петър

преди 6 години

Закривайте я тая държава че не се издържа вече.

45

Моуст Лайкли

преди 6 години

Има висока увереност, че моуст лайкли Русия и Путин са организирали бягството в българския затвор, и няма други обяснение, следователно няма съмнение, че със сигурност бягството е организирано от Путин!

44

Анонимен

преди 6 години

Пелов е новия Иисус! Превръща 20 годишна присъда в 6 годишна. Може да се развъплащава и затова сега тези рабове божии полицаите не могат да го намерят. Превръща бързовар в пистолет. Очаквайте и още чдеса, необясними за нас простосмъртните!

43

Анонимен

преди 6 години

Значи не този телевизор са им донесли,който са си избирали в магазина.

42

Мирослав

преди 6 години

Вече 4 дни навсякъде едно и също... Интернет, телевизия, радио... Други неща не се ли случват в тази държава? Айде стига ни отвличахте вниманието! Какво стана с ЧЕЗ? Какво става с цената на тока от 1-ви? Защо за Великден пак няма пари за пенсионерите пак? Има за тези с до 350лв... Ами който взима 355лв? Колко проблеми има в тази държава, те с двама рецидивисти ни занимават 1 седмица... Събудете се хора!