21

Факт!

преди 6 години

До АНТИНищо няма да стане какъв военен режим като няма армия.А то от първият народен военен съд кво стана избиха кадърните българи завършили по Европа и сложиха прости шумкари.Тука с тия нямаме шанс!Тва е квот искайте си приказвайте.

20

Анонимен

преди 6 години

Абе вие да не помните като мaймyните по 5 минути само? Кога БСП са дошли на власт и не са разграбили де що е останало? Май няма такъв случай. Не казвам, че сега е добре, ама с БСП ще стане много по-зле, както винаги.

19

Факт!

преди 6 години

До от Ра$$ово ЛомскоНяма друг шанс така или иначе ще ни превземат.Турция има огромно младо население нарастваща индустрия голям процент малцинство тук.И има нужда от тази територия защото ние сме в ЕС а те не и най-вероятно няма да ги приемат никога.Едва ли ще им се противопоставиш с бедно озлобено население ниска раждаемост корупция и *** мутри.Направо да си го кажем че нямаме шанс.Руснаците също окупирали са черноморието раждат и искат в ЕС като вземат българско гражданство и са там.

18

АНТИ

преди 6 години

Днес България плаче за военен режим Пиночет.Само с ликвидиране на хиляди от големите крадци, се оправя положение като нашето.

17

от Ра$$ово Ломско

преди 6 години

Оня пък 16, ще се извинявал на султана - по-добре се извини на майка си, че те е родила такъв т..!!!

16

Анонимен

преди 6 години

SHTOM NE VYARVAT NA MINISTRI I POLITIZI NEKA ZATAVAT V KAL I DUPKI.AZ VYARVAM NA BALGARSKITE POLITIZI,ZASHTOTO ZNAM,CE I SLED MOYATA SMART DARGAVATA NEM,A DA SE OPRAVI.MECTAI NARODE ZA SVETLO BADESHTE,TI NEMASH NASTOYASHTE.

15

Факт!

преди 6 години

До АнонименЩото е *** избират го прости и краде.Обаче чужденците вече се усещат и бегат нема инвестиции с тях бегат и младите и грамотните които и изкарват парите и остават пенсионери и малограмотни които не изкарват нищо.Държавата е пред колапс.Богатите политици ще избегат на Запад.Най-умното което можем да направим е да отидем с делегация пред Ердоган да му се извиним за освобождението и да станем част от Турция.Втори вариант е да отидем до Русия и да се примолим Путин да ни вземе.

14

Питане

преди 6 години

Нали Боко тиквата щеше да се вози на ЛАДА НИВА , не я виждам нещо .

13

Анонимен

преди 6 години

2 - Какво БСП бе приятел. Ти мал0умен ли си ? БСП си имаха шанса и нищо не направиха. Това, че ББ е по-зле и от тях, не из апава, че ни трябват пак.

12

Мерси

преди 6 години

Защото такава е системата!И само тези, които не могат да се докопат до върха и, искат да я съборят!

11

Анонимен

преди 6 години

ЗАЩО В БЪЛГАРИЯ КОЙТО УСПЕЕ ДА СЕ ДОКОПА ДО ВЛАСТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СТАВА БОГАТ?

10

Анонимен

преди 6 години

Това е истинското лице на Боковата държава, ба Цецо Пипоня, тива са Видимите резултати. Аз ви строя магистрали, аз ви давам, аз, аз жив се аз. И накрая какво, разруха навсякъде, където и да отидеш, герберски миазми да окупирали всичко и крадат ли крадат. За 9 години само празни приказки, пъчене и лъжи, а резултатите са видни, дупки, кал, мръсотия, бедност и отчаяние. И хората вече не мигат да търпят. Излизат. Не се търпи повече!! Тези от ГЕРБ толкова са ослепели и оглушали, че само тояга и съд.

9

Анонимен

преди 6 години

11 години ГРОБ на власт!

8

винету

преди 6 години

Незабавна ОСТАВКА на мутренската шуробаджанашка партия ГРОБ ,

7

Анонимен

преди 6 години

държавата на дупките.

6

гражданин

преди 6 години

Важното е ,че жълтите павета ги мият всеки ден !!

5

Мерси

преди 6 години

Същите сте и Вие червени, нали вечер си пием ракията на една маса. ;)))Да не би пък Станишев да ги оправи, помним още "магистралата" му от Бургас до Карнобат, или ти щото си от село и не пътуваш само знаеш да хейтиш!

4

Комунист

преди 6 години

Само БСП ще ни оправи, ама нали сте прости и си гласувате все за ГЕРБ, на ви сега

3

Mersi

преди 6 години

Наближават избори, дупките трябва да се запълнят - НО така че всички да видят и да помнят когато дойде времето да пуснат бюлетината. То за какво да оправят дупките, когато хората ще забравят това до изборите.Ще стане ударно, в пиковите часове на трафик, само че този път май ще да е прът в колелета на ГЕРБ.

2

Анонимен

преди 6 години

Не се издържа вече, ако скоро не дойдат БСП на власт да оправят нещата тука ще стане революция