107

Анонимен

преди 6 години

Последно, произведената в Германия кола ли е виновна за смъртта на Лейди Дай?

106

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 105Ако те са "разузнаване", то тогава аз съм принца на Монако! Толкова нескопосана провокация могат да направят само ако са се учили в нашите училища след 89-та!! Ни акъл, ни логика!

105

mi

преди 6 години

Toй каза,в самото начало....че и в Уккрайна нямат нищо общо...

104

Анонимен

преди 6 години

О да бе......всичко са разбрали..........намира се на Московското околовръстно, улица Незабравка, бл.10, апартамент 16, в левия шкаф, второто чекмедже.

103

Анонимен

преди 6 години

САЩ са забогатели единствено с войните, особено I и II СВ. Сега е номер 3 наред.

102

Бонд

преди 6 години

Може да е бил обърнат двоен, значи троен агент. Обърнали са го в руския затвор и сега Джеймса го е разкрил и ликвидирал.

101

пророка Олег

преди 6 години

Абе работата е ясна, тия третополови лицемери докато не предизвикат война няма да мирясат.....колкото Путин да е търпелив. Те и на това разчитат - непрекъснат натиск над русия докато Путин направи първата крачка. Големи ***. Заслужават си съдбата на Нов Пакистан и Нова Индия.

100

Анонимен

преди 6 години

Абе хайде мислете с главите си малко - ако лабораторията която изследва пробите не може да докаже откъде са дошли, как може разузнаването да знае от къде е дошло, при положение, че няма заподозрян. Ако имаше заподозрян, да кажем че са го проследили от къде го е купил. Но те и това нямат. Нищо нямат. Само някакви мъгляви твърдения. Ако имаха твърдо доказателство вече да са го пуснали по всички медии или по официалните канали ако е секретно. Нищо нямат.

99

чарли

преди 6 години

Скрипал е започнал да работи отново за Русия,британското разузнаване разбира това и решава да го елиминира.Ясно и разбрано,какво има повече да се умува.

98

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 100"Много интересно от британското разузнаване как разбраха къде е произведено веществото."-----На теб може да ти е интересно но никога няма да га научиш, защото те са разузнаване а не селска кръчма.

97

Анонимен

преди 6 години

ЛитвенкоНемцовПолитковскаяЮшченкоСкрипалВсе отровени. И доказателства никога няма. Как пък все на такива, които са свъразни с Руските власти ще се случи? Случайност?

96

Анонимен

преди 6 години

Руското окепазяване ще бъде тотално. Истината ще им я представят капка по капка за да покажат всичките им лъжи и манипулации пред целия свят. Постепенно ще ги притискат в ъгъла докато си признаят или се затворят в черупката си.

95

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 102Вие какво искате под микроскопа да изпише сделано в СССР ли? Не ставайте смешен.

94

do Hafen der Idioten

преди 6 години

Am Arsch der Welt.

93

Анонимен

преди 6 години

Много интересно от британското разузнаване как разбраха къде е произведено веществото. Освен ако не го пише на касовата бележка с която са го купили. Щото от лабораторията казаха, че не знаят къде е произведено. Абе ситуацията става все по-забавна. Мисля, че съдбата на семейство Скрипал ще бъде много сложна. Щото англичаните имат интерес да ги убият и да набедят руснаците, руснаците искат да ги разпитат и да им изкопчат обяснения. И вероятно също да убията поне бащата. Абе тегаво...

92

любо

преди 6 години

Тоя сега последно отровен ли е или е жив???

91

Анонимен

преди 6 години

А руския посланик как и се закани на Юлия Скрипал. Като заяви, че тя Юлия все някога щяла де се прибере в Москва. И след това руските червени каски обясняват, че не били те.

90

Hafen der Idioten

преди 6 години

Wo steckst du Arschloch?

89

Анонимен

преди 6 години

Едно нещо и 1000 пъти да бъде повторено, това не го прави истина. Най-много да се отегчи човек

88

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 93,По тази логика Даяна я утрепаха немците, защото се возеше в Мерцедес, когато се блъсна y дирека. Абе ***, Мерцедес-а бойно оръжие ли е или лека кола? Мъртвичока освен да убива за друго може ли да се ползва. Примерно като боя за обувки!?