83

Анонимен

преди 6 години

БЪЛГАРИЯ Е БЕДНА НЕ ЗАЩОТО БЪЛГАРИТЕ СА ГЛУПАВИ, А ЗАЩОТО СЕ ЛЪЖАТ ЕДИН ДРУГ И ГЛЕДАТ ДА СЕ ПРЕЦАКАТ. МИСЛЯТ СЕ ЗА МНОГО УМНИ И НАКРАЯ ЯДАТ ХУРКАТА.

82

Анонимен

преди 6 години

99% Българите са крадци и лъжци

81

Анонимен

преди 6 години

ЕДНА ПАРТИЯ КОЯТО СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ЕДИН И НЕГОВИЯ АВЕР ПЛЮЕ ЗА ШУРОБАДЖАНАЩИНА?

80

ОХО

преди 6 години

КЪДЕ Е ГРОБ-ТАМ Е ПЪЛНО С ГРОБАРЧЕТА--АБЕ ТИЯ ВСЕ ВЗЕХА НА СЕРИОЗНО ГРОБАРЧЕТАТА--***,ПРОСТИ И НАХАЛНИ ИДИВИТИ--*** СЪЩЕСТВА--ОБЩИНИТЕ КЪДЕТО СА ГРОБ Е ТОТАЛНА РАЗРУХА-КРАДЪТ И С ГЪЗОВЕТЕ СИ....ТАРИКАТИ

79

Един от Хаскьой

преди 6 години

И при нас е така...Само че тук управлява джукестото герберче Делянчо...

78

Аз

преди 6 години

Гаси тока и закривай държавоподобието управлявано от ***!

77

Анонимен

преди 6 години

България над всичко но не и баджанако! Жалка ни работа!

76

Анонимен

преди 6 години

Тръъът-звучно трътна Тоню Трудовака.Фъъъъс-*** фъсна Тоню Шайката.Уаааау-гръмко се оригна Тоню Мумията.И накрая дриииис-нъсра се Тоню Лъйноту.

75

димо

преди 6 години

Точно така е , службите се предават по наследство от майка на дъщеря , всички конкурси са бутафория , кмета одобрява даже честачките и метачките ката цига....те са на особена почит .

74

Анонимен

преди 6 години

Абе не е ли по-важно в момента герберугите да кажат кога да чакаме двете министерски оставки след чутовния по скоро комичен гаф,който стана в софийския затвор.

73

Анонимен

преди 6 години

На Антончо и Цецо най-много вярвам.Ей,тв'а е!

72

ХАХАХА...

преди 6 години

АЗ НЕ ВИЖДАМ НИЩО НЕРЕДНО ТОВА ЧЕ СА ОТ БСП ЛИ ВИ ПРИТЕСНЯВА БЕ ГЕРБАЖИИИ ТЕ КАТО ГЛЕДАМ НЕ СА ОТ УПРАВАТА НА ОБЩИНАТА НЕЩО НЕ ВИ СЕ ВЪРЗВАМ А ВЪВ ВАШИТЕ ОБЩИНИ ВСИЧКИ СА ОТ ГЕРБ НАСИЛА ЗА ДА НЕ СИ ЗАГУБЯТ РАБОТАТА

71

ист

преди 6 години

Червени кметове имат права да назначават роднини, червени приятели, любовници и активисти, защото това е сто годишна традиция. Другите партии са млади, и не трябва да се корумпират, защото ще им искаме оставката. За офшорковото Ленче ще говорим друг път.

70

Анонимен

преди 6 години

Защо при условие е има 1.4 милиона независимо от коя фирма.ЗАла няма това е повече ни интересува отколкото партийните им връзки.И къде е прокуратурата в цялата работа.Защо не се задействала досега.Нали съда е независим там няма как да говорим за партийни назначение.

69

Анонимен

преди 6 години

Зетьо, шуро,това са роднински понятия.От материала става ясно че всички са свързани с партията но не са роднини един спрямо друг.Партийно са избрани добре но това роднинското ще трябва да го обясните къде го видяхте.Друг е въпроса има ли злоупотреби какви са има ли прокуратура , ще има ли затвор за злоупотребилите или само се говори че са престъпници но не са според съда.

68

Северозапада

преди 6 години

Ами,какво се чудим защо Северозападна България е като пустиня - ето, като разклонено дърво са назначенията в общините им на комунисти и роднините им. Какво правят комунистите на власт ? Как ккаво - крадат! И после "риват" ,че са бедни! Ами ,българи,манете си комунистите от общините и ще рахатясате - и магистрали ще имате , и болници, и сигурност, и бизнес. Сега сте в хватката на комунистите! Вие сте си ги избрали.

67

до Антон Тодоров

преди 6 години

Къде е Мездра къде ХАСКОВО и родството на депутата бивш министър Делян Добрев. Нещата са кокошка за кон. Къде са 16 000 000 000 несъбрани данъци?

66

Анонимен

преди 6 години

Да не забравяме, че ГЕРБ не вижда нищо лошо в това, когато се отнася за тях. Същевременно предлага да се замени шуро-бадженашки модел с бадженашко-шурейски

65

Руснака

преди 6 години

Изпуснали Мездра да оглавят, сега ще опищят цялата маала. Яд не яд, да попитам в този ред, местата където винаги е бил "червен" кмета, веднага след махането му по някакви причини, имам предвид не избирателни, на негово място се появява кмет от, коя партия? От Герб... къде са парите пита всеки, къде е държавата ?

64

Съвет

преди 6 години

НАП защо отказва да огласи фирмите,които са геили 16 млрд ддс?Да не е държавна тайна?Антон с това да се занимава,а не с кокошкарски истории,