32

ДПС е ТСП в БГ

преди 6 години

ДПС го създадоха БКП като създадоха впечатление в народа че стана под натиска на СДС. Това обаче не е вярно. ДПС беше създадено за да уплашат хората и да гласува на изборите за БСП.Питайте Юлиана Дончева. Тя беше против.

31

Анонимен

преди 6 години

Англичаните създадоха антиконституционната партия ДПС. Те изввиха ръцете на тогавашното правителство да наруши Българската конституция и да разреши създаването на турска партия в Бългаиря, ВЪПРЕКИ ОЧЕВАДНАТА ВРЕДА ЗА БЪЛГАРИЯ! Нима някой може да очаква от британците нещо свястно?

30

Анонимен

преди 6 години

До 33 Не е вярно ,че Фолклендските острови винаги са били английски!Били са част от Френция,Испания,която ги купува,даже са били и на Аржентина м/у1816 и 1833г.,когат Англия ги отвоюва!Откривателя /1591г/ е английски изследовател на Антарктида Джеймс но Англия не е имала претенции за тях!Островите стават ,актуални през 19век заради пасажите с риба и стратегическото положение в южната част на Ю.Америка!През 1992 г. е открит нефт до бреговете на островите!

29

Анонимен

преди 6 години

Никой не е застрашил никакъв мир.

28

Анонимен

преди 6 години

Нещо за Фолклендските острови и международното право дърво?-Войната за Фолклендските острови е започната от Аржентина. Иначе самите острови винаги са били британски.

27

СатаНАТО

преди 6 години

Шпионите...

26

Анонимен

преди 6 години

До Факттяхната страна излъга света и застраши мира...Как са застрашили мира?

25

СатаНАТО

преди 6 години

Защо да са им извили ръцете, никой не обича евразийските . С удоволствие им изгониха лионите.

24

Факт

преди 6 години

Англииски дипломати трябва да се изгонят,тяхната страна излъга света и застраши мира...

23

Анонимен

преди 6 години

Лавров, стига ревал за другите държави, а си гледай *** !

22

Деградация ЕС

преди 6 години

Извинете Туск,Юнкер и Могерини за САЩ ли работят или за ЕС кой им натиска бутона!?

21

гого

преди 6 години

всичката анти руска сбирщина ревете в хор, а не си задавате ефин *** въпрос, защо Рузвелт и Чърчил харизаха Бя на Сталин в Ялта. Руския ботуш както ви харесва да казвате, е стъпил и във Виена , че и две години след края на ВСВ. Въореки това си заминавст а виенчани издигат и поддържат и днес огромен мемориал в тяхна памет. Хайде не ми казвсйте че ги тресе проруска треска...

20

набиване на канчета

преди 6 години

А на някои не само ръцете ами и врата...

19

@

преди 6 години

"Западните страни трябва да осъзнаят, че на световната арена вече не ще може да се играе на една врата..."Те им говорят, предупреждават, ама онези рупат ли, рупат... Като чакали ще продължат да обикалят Русия и ще ръфат, гадят и мърсят.Мисля че в определен момент ще прекалят, на руснаците ще им дойде в повече и някой от "партнерите" ще изгори. Я със самолетоносач, я с военна база... Дано не съм прав. Тези 'демокрации' и лидери на 'свободния свят' да спрат да пика*т срещу вятъра

18

Анонимен

преди 6 години

Когато анексираха Косово си викаха брех че сме юнаци. Когато им копираха номера с Крим ама недейте, ох боли. На всяко действие си има противодействие, колкото от запад наглостта е повече толкова и от изток ще е повече. Няма не искам, няма недей. Народа ни е казал, каквото повикало такова се обадило.

17

голям залък

преди 6 години

Великобритания не я очаква нищо добро след този подъл скандал и натиска срещу дипломатите от ЕС и Русия!Мей и Бо Джо тотално се провалиха!

16

до 14

преди 6 години

На руснаците там няма да се обадят! Те са предатели като Скрепал!

15

Анонимен

преди 6 години

През 1957 г. Хрушчов е заплашил Англия, защото пак си развявала по света империалистическия байрак и потъпквала малки и по слаби народи! Буквално им е пратил телеграма да не посягат на по слабите и ,,какво биха казали ако по силна от тях страна използва например ракетна техника срещу режима в Лондон''!

14

Анонимен

преди 6 години

Режима в Кремъл е обречен ... както СССР се срути така и това отроче на КГБ в Кремъл ще се провали със страшна сила, проблема е че след него има голяма вероятност да дойдат откровени фашисти.Но света трябва рано или късно да приключи със СССР и КГБ !с червените български, селски *** - заслужавате си съдбата !

13

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 9,Точно така, ще изтещят ЛОДОН и като го направят първо ша са обадЪт на всички българи! Не на руснЯците, а на българите.