23

Анонимен

преди 6 години

Очаквайте скоро заплахите на Масква към Македония :)

22

Анонимен

преди 6 години

Още една държава за пушечно месо се приема в НАТО, и още една държава която да плюе по Русия.Не виждам никакъв смисъл приемането на малки държави в тази структура.Ако стане някакъв военен конфликт срещу натовски държави като България, Румъния, Естония , Латвия, Литва сега Македония и Русия, големите ще ни прежалят ние сме обречени.Дори и да се пробват да направят нещо то трябва да е до една минута за толкова идват Руските ракети до тези райони.Та как и с какво ще ни защити НАТО ?

21

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 12Абе, тая отан-ска змия може и да си въобразява че всички са и колонии..........НО ТОВА ВРЕМЕ ВЕЧЕ БАВНО, НО СИГУРНО ОТМИНАВА!!! А нали знаеш кога най-хапе змията? Значи трябва да внимаване, че преди братушките да и смачкат главата, тя ще има още кого да изпохапе!

20

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен_777 15Прав си...........досега руските войски само се притесняваха от отан-ците! Но сега, като там се "влее" великата македонска армия..............мале мила..........русначетата вярно ще се разтреперят!!!!

19

Анонимен

преди 6 години

То да се чуди човек как досега не са в НАТО тези " велики македонци ". :) Ще се наредят "величия до величия" и ще се конкурират даже... :) Тъкмо ще си оспорват притежанието на земното кълбо, а и на Луната... :) :) :)

18

Анонимен

преди 6 години

Гаврата с Русия продължава.

17

Анонимен

преди 6 години

По последна информация ботоксовия кремълски *** газ пикаеее :) Нека рева откъм изток да започне сега :))))))))

16

Анонимен

преди 6 години

Вън нато от българия

15

Анонимен_777

преди 6 години

Руснаците са се разтреперили при мисълтта за подобен сценарии...даже арктичните им войски губят сън.. притеснява ги македонският флот...!

14

Анонимен

преди 6 години

Айдеее, още една жертва която ще се натресе на "меда" на Америка.

13

Анонимен

преди 6 години

Скоро Ким ще опрай САЩ

12

Анонимен

преди 6 години

Абе кво става ! Как САЩисаните ще се изказват за друга държава ? Македония да не е колониа на сащ ?

11

Членска карта №7

преди 6 години

до 8Пълна каша е в главата ви...

10

Членска карта №7

преди 6 години

До ???Сигурно си много горд с прозрението си :-)

9

Victimized

преди 6 години

"НАТО е от особено значение, защото страната ще стане част от световно най-могъщия икономически съюз, който уважава демокрацията и е гарант за сигурността на неговите членки."Как НАТО защити Кипър? Как НАТО реагира на турските провокации в Гърция?Никак, истината е , че по силните членове на НАТО имат повече права от другите, същото като в ЕС, две държави ръководят политиката на целия съюз, при НАТО реално е даже една, САЩ. И НАТО е съучастник в кървавите петролни кампании на краварите.

8

Анонимен

преди 6 години

Правилно! Да се вкара БЮРМ в кошарата, за да няма проблем със сигурността в региона. Така и сърбите ще бъдат стиснати за т..опките и няма да къде мърдат. А за ЕС - македонците ДГД, ако не свият ушите и не си спрат с историческите гаври. Ако пък не щат, просто ще трябва да извадят актовете за раждане на баба и дядо, след това декларират истинската си народност - БЪЛГАРСКАТА и воала - 1млн. чисто нови европейци. Влязат в ЕС през задния двор, запазят си и "идентитетот", и "името" и скъсаните ***.

7

До 3

преди 6 години

До ФактКазваш...Македония е обречена в НАТО и ЕС...трябва да се присъедини към евразийския съюз.Ще видиш как Македонците, точно за няколко години ще ни задминат.Да сме живи и здрави...и това да доживеем...ще се докажат думите ми.

6

До 5

преди 6 години

До ХмТурция никога няма да влезе в ЕС.

5

Хм

преди 6 години

До УМЕНТурция няма да излезе от НАТО на 99.9%!То там и е силата-хем е в НАТО,хем си прави каквото и отърва!Когато влезе в ЕС(по американско нареждане) ще е същото-ще е единствения член,на когото е позволено да не спазва правилата!И няма да ги спазва,бъдете сигурни! Докато Турция държи Проливите ще е ВИП-държава,такава е истината!

4

богат клошар

преди 6 години

Тия па, пръво , оти не питат бракята си у Бугарско ?!