131

мдааа

преди 6 години

Tози сапунен опер взе да се изтърква . Инглизите задкулисно ще компенсират Русия по някакъв начин , предполагам Путин ще спести унижението на Мей и компания да му се извиняват публично .

130

Анонимен

преди 6 години

И аз знам къде е произведена отровата-на 10-ина км.от Солзбъри.

129

А бе

преди 6 години

До Светът срещу РусияДържавите от НАТО НЕ СА СВЕТА!То даже цялото НАТО не е против Русия,поне тия,на които им се живее,ха-ха!И вече 4 години си плямпате,че Русия ще падне до няколко месеца,ама на-не пада пущината.На Запад вече се случват немислими преди неща,а Русия си стои.Може да се клатушка(тя си е такава от време оно),ама не пада!Такава и е съдбата през вековете-да не преуспява,но пък да погребва световни амбиции на самозабравили се!

128

Боби

преди 6 години

До Светът срещу РусияТогава имаше Компартия разделена на фракции(Една фракция да изчисти хората на другите фракции от управлението и трябва поне 5 години) След Брежнев Шефовете съответно се сменят през 1-3 години. Освен това сега ВЕЧЕ има КАПИТАЛИЗЪМ - Всяка ниша на пазара се ЕКСПЛОАТИРА

127

Анонимен

преди 6 години

Един от създателите на "Новичок" живее в Америка.Значи напълно вероятно е той да е предоставил отровата на когото трябва и сега като най-удобен източник обвиняват Русия.Освен това формулата на новичока е известна и поне 10 страни могат да го произведат.Така че,без доказателства е просто клевета,целяща да отклони вниманието от вътрешните им проблеми.

126

Боби

преди 6 години

До ИСТИНАТА 132Айдее още един ОПОРНО ТОЧКОВ ЛОЗУНГОВ ТРОЛДЕСЕТИЛЕТИЯ ОТ ТОГАВА И 25 ГОДИНИ СЛЕД РАЗПАДА НА СССР КАК ПЪК НАСЛЕДНИЦИТЕ НЕ ОСПОРИХА АВТОРСТВОТО В СЪДА А? ТОВА СА МИЛИАРДИ ОТ ПАТЕНТНИ И ЛИЦЕНЗНИ ТАКСИ?СПРИ С ТОВА ТРОЛЕНЕ А?

125

Светът срещу Русия

преди 6 години

Сега се играе мачът целият Свят срещу Русия. Този мач сме го гледали вече. Спомням си как завърши предишния подобен мач с разпадането на СССР...

124

Щерю

преди 6 години

Руско джудо - чудо...

123

Хм

преди 6 години

До ИСТИНАТАНе си по темата,ама нейсе!*** въпрос:Колко автомати Калашников циркулират по света?Сигурно отиват към 100млн.!Произвеждат се дори в САЩ!А колко Шмайзери има???Как става така,че "копието" се харчи като топъл хляб,а оригиналът никакъв го няма!?

122

Боби

преди 6 години

До бедна РусияТРОЛЕЕЕ ОПОРНО ТОЧКОВ ЛОЗУНГОВКОЛКО ПЪТИ ВЕЧЕ СПРИ СЕ БРЕОт 60 години на миналия век този който организира подобни събития е като цяло на ЗАГУБА - прави се за ИМИДЖ и частично за по-добри спортни съоръжения.

121

Анонимен

преди 6 години

Тия станаха като клоуните от трупата на Цирк дьо Солей- след клоунадите на Тереса, Жонсъна, еврочиновниците от страните в ЕС, сега се присъедини и трупата на Таймс!Знаят къде е произведен " Новичока", толкова колкото Тони Блеър и президентската династия на Буш знаеха за химическите оръжия на Садам, дето и до сега британци, американци и ООН не могат да ги открият!

120

Боби

преди 6 години

До Анонимен 106 прод4. Ако ракетата е изстреляна от Бунтовниците - почти директно срещу самолетаТрябва да се види на радара на Росотов на Дон(Свързано е със закона на Доплер)(не се вижда) Пилотите би трябвало да я видят и поне да изхълцат или изпсуват(няма такова на записа)Носа на самолета трябва да е отрязан като с гилотина(не е)5. Ракетата е изстреляна от Украйна - почти перпендикулярно на полетаЛявата част на Кабината е ИЗТЪРБУШЕНА а Дясната е почти напълно цялапоражения по крило и опа

119

бедна Русия

преди 6 години

Ако им спрат сега световното по футбол руснаците ще вият от глад, защото те на тези пари разчитаха да замажат очите на бедната по-голяма част от Русия.

118

ognyanz

преди 6 години

До ИСТИНАТА: A Скрипал е отровен от Хуго Баскервил.

117

А бе

преди 6 години

Поне да бяха размахали некоя епруветка,"жертвите" да бяха показали!Белким хване място!Ето преди Литвиненко се скъсаха да го показват,а сега-нъц!Хората искат матрял да видят,не само голи приказки.

116

Боби

преди 6 години

До Анонимен 106относно МН-17Помисли за 5 последователни минути и след това ми кажи1. Самата установка е ПОЛУАВТОНОМНА и зависи от външно ЦЕЛЕУКАЗВАНЕТрябва да си ПРОФИ за да я ползваш без радар 2. От 4 снимки/клипчета от Холандския доклад 2 човека(снимка и Клип) пред руски медии застанаха и декларираха че те са ги снимали, но не по това време което казват Холандците3. от данните от черните кутии всички са съгласни за височина, скорост, посока и място на взрива - ПОСОКАТА на ракетата не са

115

Анонимен

преди 6 години

Англосаксите са доказани пияници и пройдохи. По големи разбойници няма в цял свят! Помните ли случая от Слънчев бряг дето пияният надрусан британец отне невръстно бебе от ръцете на майка му и нокаутира баща му. След като не ни уважават в собствената ни държава представете си какво правят по света на хората!

114

Toni Blair

преди 6 години

Аз също знаех точно къде Саддам криеше своите биологични оръжия за масово унищожение. Също толкова добре знаех, че беше готов да ги изстреля срещу нас за по-малко от 30 минути, поради което се наложи да работим интензивно в рамките на тези кратки минути. Въобще, ние имаме страхотно разузнаване, което никога не ни подвежда, когато ние заподозрем нещо.

113

Анонимен

преди 6 години

Има голяма увереност, че с голяма вероятност анонимен източник има информация къде е произведена отровата с която е отровен Скрипа. Следователно абсолютно сигурно е, че Русия е извършила химическата атака.

112

бабата на Скрипал

преди 6 години

Посредствеността и менталната несъстоятелност на коментиращите русофоби е факт,който е неоспорим.Как мислите на мама златните разбирачи,дали ако Русия беше замесена в тая простотия нямаше просто да очисти Скрипал и нищо да не се разбере.Спомнете си какво стана с тюрките,които убиха пилота на руския бомбардировач ПРОСТО ГИ ИЗПАРИХА!Случая Скрипал е най-лошата и зле проведена акция на МИ-5 в най-ново време!