132

Skunka

преди 6 години

ГДИН? ХахахахсхсхНаздраве на печелившите. Сърбия или македония, страна, с която нямаме договор за правна помощ или не е част от хагската конвенция. Ама нали има назначени разследващи, слвдователи-магистрати, юристи..,Май ще е по-добре милиционерите да четат коментарите в нета, инак... наздраве..

131

Тито

преди 6 години

Защо сте такива простаци?! При кое правителство не е имало бягства? Спря ли бай тошо бегълците, които бяха обстрелвани по границата в стремежа си да видят малко свобода??!! Има ли съображение, което 100% да обезпечи сигурността?! Някъде бяха прокопани 100-ци метри тунел, с ток, и някой беше избягал! Въпросът е: Защо например в Сингапур има нулева престъпност, а у нас тя расте, къде бъркаме, какво трябва да променим и...променим ли е българинът?

130

Апел

преди 6 години

Ама вече 6 / ШЕСТ / пъти му казвам на Радев, че трябва да провери един с 6 / ШЕСТ / апартамента!Както казват хората, охраната е застанала в стойка " ЗА ПООООООООЧЕСТТТ" като ги е изпращала по-живо по-здраво. А това е сигурен знак, че оня с ШЕСТТЕ апартамента е в играта.

129

SS

преди 6 години

Точно така - няма да ги хванат! А ще ги застрелят. Както и би трябвало отдавна да е станало след доказано убийствените навици на тези престъпници!Всъщност, като избягаха стана по-добре - така спокойно, логически и напълно оправдано идва разстрелът. Разбира се, накрая официалната версия ще бъде, че двамата бегълци са се изпозастреляли взаимно... :)

128

Анонимен

преди 6 години

Ааааа,значи Радев знае къде са,щом затяга обръча.Ако вземат да ги хванат,супер ще ни изненадат.

127

кьорфишек

преди 6 години

До БАБА КУНАЧиста проба провокация от страна на опозицията с помоща на партийната каса!

126

Анонимен

преди 6 години

До ОтдавнаТогава беше лесно при затворени граници с 3 обръча от МВР,МНО и ремсисти!Където и да избягаха, пак при тях се връщаха във затвора!

125

Отдавна

преди 6 години

са поели по пътя на мигрантите.Щом са имали акъл да избягат от затвора все ще им стигне да избягат и от БГ. Меркел да му мисли

124

Анонимен

преди 6 години

До аз-ътНяма да е зле колега,не само ти,а и останалите да научите,че надзирателите в Затвора са във Министерство на правосъдието и не са никакви ченгеца или полицаи-не че имам някакъв афинитет към последните,но когато човек коментира даден проблем,би трябвало да има яснота,поне за себе си! Иначе претенции като гледам от всеки и за всичко,но освен некъдърни изказвания друго не се чете!Айде весели празници,на всички и се ограмотявайте,иначе ще си идете като овце без история!

123

Анонимен

преди 6 години

Поредните парадоксални изказвания. Ало, за какво вземат заплати, като не съществува никакъв ред в затворите? Къде са оставките на министри и зам. министри? Те са хората, които трябва да обезпечат нещата финансово.

122

аз-ът

преди 6 години

Сигурен съм че Славчо води лична вендета с Бойко, а и си подготвя почвата , в случай че наистина от БТВ най-накрая са вдигнали ръце от него - ОБАЧЕ СНОЩИ ПРОСТО ГИ ПОПИЛЯ ТИЯ ЛЕЖ.ПЕРИ. СМАЧКА ГИ НАПРАВО, ПОПИКАЛ СЪМ СЕ !!!И БЕШЕ СЪВСЕМ И НАПЪЛНО ПРАВ !!!!

121

аз-ът

преди 6 години

Значи това, което разбрахме от ситуацията е следното. Чистачките по затворите да се обадят на колежки, съученички, ,майки, сестри, наборки и прочие, да идват да се събличат и да обличат униформите. Очевидно те по-добре се ориентират в кризисна ситуация и имат по-големи топки от надзирателите. Ония да свалят униформите,че само ги цапат, да обличат престилки и комбинезони и да хващат метлата. Че *** на затвора няма да се изчисти сам,

120

аз-ът

преди 6 години

Сега ченгенцата, кога пак ще окупират Орлов Мост ? Щото като стане въпрос за пари, г..зовете им се разтварят като Марианската Падина. РивЪт все колко получавал един полицай в САЩ и на какви облаги се бил радвал, без да си дадат сметка, че с тези шкеммбета и г..зове дето ги влачат по асфалта, но най вече с манталитета, който са донесли в големия град от родните си дерета - и една седмица няма да изкарат на служба в полицията в САЩ.Знаели били, че ще бяга, ама -на, изпуснали го. Смешници!Клоуни!

119

Лазо

преди 6 години

Нашата държава се управлява,вече го писаха от пожарникар,физкултурник,на Урко коня и 240 глу...ци!

118

П.Петров

преди 6 години

Много интересно около какво се "затяга обръча", когато нямат никаква представа къде са ?

117

кунсултант Цецу-сецу

преди 6 години

Изчакайте ги да излязат да чишкат- и хоп- дръжте ги за паламарките!

116

Анонимен

преди 6 години

Айде пак оправдания за нови безсмислени назначения на надзиратели все едно сме в средните векове...В 21 век сме бе алооо!Има вече измислени електронни гривни,камери,даже колите и стоките по магазините са с чипове за следене.

115

Анонимен

преди 6 години

Няма пробив в сигурността, защото сигурност НЯМА, както няма ефективно здравеопазване, адекватно образование, контрол по движението по пътищата и т.н. ГЕРБ = НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА!

114

sorry

преди 6 години

Двоен обръч-югославски игрален филм в главната роля Бате Живоинович

113

Анонимен

преди 6 години

Закривай!