282

Десо

преди 6 години

Абе тия нормални ли са????Защитете комарите,***,глистите и кърлежите,та да плъзнат зарази!!!!

281

Анонимен

преди 6 години

Chovestina, milosardie i humannost sa chujdi na zlatotarsachite i srebrolubcite ot bg ortodoks carkva. Kakvo ostava za lubov i grija kam jivotnite....

280

Анонимен

преди 6 години

В Библията си пише, че Бог е създал животните и растеният в полза на човека. Та, веганските ненормалници да си гледат марулките и да не се бъркат в божиите работи.

279

Анонимен

преди 6 години

Не подкрепям веганите тъй като ги смятам за прекалено крайни в идеите си. Но също така не мисля че религията е на прав път тъй като имаме много ама много доказателства за лицемерие и лицеприятие от страна на "уж божийте" служители! ДС доноси и партийна принадлежност са една малка част от проклятието им и както е казал Христос - по плодовете ги опознахме! Не им се кланяйте на тези клишести дебелаци които гледат само как да се напапат по празниците и как да ги не хванат в крачка с някой друг поп!!

278

Анонимен

преди 6 години

Джендърите няма ли да се изкажат и те? Стига сме слушали разни кукувици...

277

Анонимен

преди 6 години

Да им ... на веганите.

276

Mimcho

преди 6 години

Те не са добре

275

Анонимен

преди 6 години

Целта, мястото и времето на атаките на тези провокаторчета са изчислени внимателно от поръчителите им. Наглото им изнудване е, за да се ядосат хората и да предприемат крайни действия, тогава тези юначета ще ореват медиите и ще дадат повод на НПО-та и мастити адвокати да подгонят и опитат да подкопаят това, което е скъпо на българина. Естествено, че няма да се дадем, но тези още не го знаят.

274

Анонимен

преди 6 години

Едно време, когато по-вечето от нас имаха баба и дядо на село, нямаше таково животно - веган. Просто бяхме близо до природата и истинската храна, балансирана и здравословна. И включваща месо, мляко, яйца и пр. продукти от животински произход.Тогава и младежите ходеха в казармата и ставаха истински мъже!

273

Анонимен

преди 6 години

Видяхме ли тези юнаци в Осогово при конете? Не. Виждаме ли ги по приютите, където е пълно с извращения? Не. Тези хора са платени провокаторчета - целта им е да си изядат боя и да ревнат по медиите. Най-вероятно това е поръчката. Вижте им лидера - някакво момче на 18 г. Цялата тази оргнизацийка, наред с останалите НПО-та са тук за да ни бутат къщата. Но българите няма да се дадат - знам го. Знаем го всички.

272

Иван

преди 6 години

А пред джамиите що не отидете на курбанбайряма

271

Николова

преди 6 години

Ходи духай супата...тя е веганска. А за вечеря може да клъвнеш с папагала ми шепа просо.

270

Гатанка

преди 6 години

Двама вегани срещу 6 милиона християни- що е то?Отг.:Опит за ислямизация

269

да стоят гладни

преди 6 години

Веган, това е индианската дума за некадърен ловец.

268

Русев

преди 6 години

Що не си....гледате работата?Вие като унищожавате тонове беззащитни зеленчуци да сте по-добри?Или трева може а месо не?Лицемери!

267

Inatut

преди 6 години

Ако не се търсиха и купуваха агнета, никой нямаше да гледа овце.. с прасетата и телетата е същото. Съответно фермерите щяха да не връзват двата края щото само мляко е без пари. Но ко разбират дженганите

266

обява

преди 6 години

Предлагам веган козунаци от крава хранена със балканско еко сено, гарнирани с *** и кози барабонки съдържащи билки от региона.

265

Хм...

преди 6 години

Кльощави ***,наркомани и хрантутници..ей това са ъревопасните "хора"

264

Анонимен

преди 6 години

Абе тея е крайно време да се изнесат от България те са срам за нас , много се навъдиха да ни изопачават християнството, това си е чиста секта и не трябва да им позволим да измислят нови канони в нашата църква,как не ги е срам,имаме си едно християнство и него някакви луди искат да изопачават,при това правим корбан с агнешко както е и в Библията.

263

Анонимен

преди 6 години

Абе от къде се пръкнаха в България такива изопачени разбирания,преди не беше така,луди да прочетат Библията,изопачават дори християнството,богохулници с болни мозъци, това за мен не са българи в пълния смисъл на думата,ние не сме такива.