36

Анонимен

преди 6 години

До 52 ПРИ такава КОРУПЦИЯ в затвора. Защо им плащат.1000лв взимат за 12 календарни дни в месеца със седене.храна и дрехи БЕЗПЛАТНО.

35

АНТИ

преди 6 години

При военен режим Пиночет, няма нужда нито от такива надзиратели, а такива затворници ги чака код "Ликвидирай" !!

34

Анонимен

преди 6 години

В Япония министърът на транспорта е подал оставка защото цялата японска железница имала 6 мин. закъснение за годината-какво достойнство и доблест?А в България министрите на Правосъдието и МВР щели да чакат шефът им Тиквата да им поиска оставките-какво безсрамие и никаква надежда,че могат да изпуснат кокала от кучешките си му'три ! За какви алчни,подли и корумпирани същества сте гласували бе овце?Комунизмът в България е в най-развитият си стадий благодарение на Бг-овцата и тъмночервените от ГЕРБ.

33

ЕВАЛА СЛАВИ ТРИФОНОВ

преди 6 години

ПО- ДОБРЕ НЯМАШЕ КАК ДА БЪДЕ КАЗАНО ВСИЧКО КОЕТО СЕ СЛУЧВА В БГ .

32

Анонимен

преди 6 години

до 54 Неа, човече, Ти не можеш да ми обясниш нищо вече, понеже нямаш аргументи за това.

31

Анонимен

преди 6 години

до 51 Ми да де. Тоя дъртия е психопат и социопат, но интелект. Кое не разбра?

30

11

преди 6 години

След като заплатите ни са мизерни , какво очаквате ? Няма как да живееш с заплата от 1000 лв ,като ти трябват 2000 лв минимум за да си добре..... а за да пазиш нещо или някой ... с такива заплати няма как да няма корупция...

29

Анонимен

преди 6 години

до 47 Значи викаш учителят ни по български език ни предаваше урок по български на една пета от класа ми по по- правилен начин, отколкото на другите 4/5-ти за да не могат да пишат грамотно? Кефиш!

28

Анонимен

преди 6 години

до 44 Неа, а ти да си чувала че някои социопати са свръх интелигентни? Какво общо има ограмотяването с личните контакти и реализацията в живота, ***?)))

27

до 43

преди 6 години

Неа не е жена, бе брат. Това е някакъв папагал, който по цял ден виси пред компа.

26

Анонимен

преди 6 години

до 41 Ами на 15 годишна възраст в 8- ми клас всичките ми съученици наизустяваха стихотворения и само една 5-та от тях можеха да пишат грамотно. Направо ставаш смешна.

25

Реклама

преди 6 години

Доставка - франко килията на купувача.Пазарна икономика по български ?!

24

Анонимен

преди 6 години

Да бяха избягали на 1-ви април - щеше да е по-смешно !

23

маке

преди 6 години

до 20 неапо тв даваха некъв видео запис те подтичват кат на лек сутрешен крос зад тях десетима униформени леко забързани даже ги изчакаха на светофара да светне зелено двамцата минаха ама другите ги фана червено и тва беше края на гоненицата

22

Анонимен

преди 6 години

Тоз дъртия Пелов интелект- психопат. Това е най-страшната комбинация.

21

Анонимен

преди 6 години

Издържал е изпит най вероятно по биология в СУ с 5,88.Ей,хора,къде е учил този човек преди това. Интересна съдба в милата ни татко вина. Вярно ли е, че умните бягат или стават престъпници. Защо за тях няма подходяща среда тук, във България

20

Анонимен

преди 6 години

Че то в затвора си е било много убуо. Ядене без пари, стая без пари, телевизорче, телефонче,патлак...за кво им е да бягат не мога да разбера.

19

Анонимен

преди 6 години

Това което аз разбирам е че в сред надзирателите в затворите се вихри корупция, не по-малка от тая по митниците!Тогава интересно защо още не са уволнени тия надзиратели, при положение че бюрата по труда са пълни с безработни?

18

ибре курорте

преди 6 години

121 години цирк в България ...

17

Анонимен

преди 6 години

Възможно ли е огромната некадърност да бъде облечена в огромна власт.Възможно е. От поне век в България така се просперира - наглост, огромно самочувствие, никакви скрупули и здрави лакти. Тошо и Боко са просто еманацията на това. Ама докато вярваме, че водачът ни трябва да е "народен човек", все така ще сме.