29

Стоянов продажник

преди 6 години

Предател на рода български! Юда! Ще гори в ада! Евтина американска марионетка! Посмешище!

28

ПРЕДИСТОРИЯ

преди 6 години

Петър Стоянов дълги години беше на Първо Място по Неодобрения като Президент - заради това че Разреши на НАТО да Бомбандира Сърбия и част от България с Радиоактивни Бомби .След това Плевнелиев го Детронира от Първо Място .А иначе по-просто - Класацията за Неуспешен Президент на Република България .

27

Недоверие

преди 6 години

Изпитвам тотално недоверие към подобни псевдо демократични особи.Изпълзели от небитието и изведнъж брат му собственик на телевизия , жена му дипломат , назначен от комунистическото правителство а самият той с визия , подобна на умрелите коне треторазреден адвокат - президент. Магарешка демокрация. Въобще девиза на тъй наречения преход се сведе до пробутване в челните редици на всички неудачници и кариеристи .

26

ЦОЛЕ

преди 6 години

И СЛОЖИ КОСТОВ НА ВЛАСТ

25

Анонимен

преди 6 години

барабар Пешо с мъжете !

24

до 21

преди 6 години

Лукойл Нефтогхим е най-големият данъкоплатец в България. Официално. Проверявай си фактите, въпреки, че да си смучеш от пръстите е по-лесно.

23

сминдух енд чесън

преди 6 години

И какво от това,да не би страната ни да не е постсъветска *** все още търсеща мястото си .

22

Осман

преди 6 години

"демократ" ама как зашлеви един шамар на Георги Жеков. Голям демократ няма що.

21

Анонимен

преди 6 години

Иван Костов-Мавъра сложи теслим на руснаците най-голямото и най-печелившо предприятие в България-"Нефтохим"-бургас. вече 20 години руската мафия не плаща данък печалба...........Смятайте...

20

Анонимен

преди 6 години

От тоя освен няколко десетки зъба -нищо друго няма да запомня. Жена му-надута гъска го направи за свях пред цяла България, че и Европа. Кариерист и комунистически слагач-това е Бат Ви Петьо....

19

ined

преди 6 години

Фернандел президента-адвокат. Ще го запомним само с големите му зъби и с репликата "Кажи си бе Иване, кажи си"

18

123

преди 6 години

Петър Стоянов президентът демократ...ХахГлупости!Трябва да бъде съден за антибългарска политика, на която стоеше и подкрепяше!

17

Bg izmet

преди 6 години

Това зьбат кон да си изчисти фьшкиите от рожен че и днес мирише на отврат

16

Анонимен

преди 6 години

И тоя е комунист , ама вие сте *** , за да го разберете .

15

666

преди 6 години

Всички като тоя гробокопач на България са за Белене!Не ни ги натрапвайте като велики личности те са само едни предатели!

14

Анонимен

преди 6 години

До 7,Стоеше и гледаше как неговите съпартиици ограбваха страната и дрънкаше глупости...Да не забравяме, че сегашната лидерка на БСП/БКП Курнето, също се включи в тази кражба и то "загребваше с най-големата лъжица!!

13

Пешо Коня

преди 6 години

По-известен като Фернандел , Зъбчето и т.н.Поредното шорошко МЕ-КЕ-РЕ , което ще запомним с лизачеството си към краварите и китарката, на която дрънкал песнички на Битълсите , по време на "дисидентските" си години

12

ГЬОН

преди 6 години

СУРАТ Е ТОЗИ БИВШ ПРЕЗИДЕНТ--ЖЕНА МУ ГО НАПРАВИ СМЕШЕН ПРЕД СВЕТА---ПЛЕВНИКА МУ Е ТОЧНО КОПИЕ--ПЕШО КОНЧЕТО....

11

Анонимен

преди 6 години

Този даже незаслужава да се споменава. По негова време Драгалевският ***...нг...ал унищожи всичко което бяха построили майките и бащите ни. Световно известният Балкан го продадоха на гад зеев за без пари и той го унищожи. Балканкар световно водещ завод който продаваше мотокари и електрокари чак в Япония също го унищожиха. Завода във видин който произвеждаше автомобилни гуми вида унищожен. Девненският азотноторов завод който изнасяше продукция в цял свят унищожен. С една дума всичко унищожиха пед

10

Анонимен

преди 6 години

един бракоразводен адвокат от комунистическо котило. Тия са навсякъде от 1990 насам.