22

Брокер от БАН

преди 6 години

Пак шменти-капели за балъците. НЕ КУПУВАЙТЕ СЕГА, ЧАКА СЕ СПАД! Синусоидата е естествено движение в икономиката, а сега позицията е най-горе. Не се хващайте на тия плитки лъжи!

21

Наблюдател

преди 6 години

Поредната платена статия за имот. пазар, който замира в последните 8 месеца. В студентски град никой не иска и да стъпи вече. 850? е тавана на цената (изключвам Изток Г.Милев и Изгрев,където е 1к-1200?). Хубаво сравнявате София с др зап. евро. столици, но инфраструктурата е на нивото на село там. Пример за това е квВитоша - много сгради се построиха за 8г и сега тънат в кал и мръсотия, а да не говорим за липса на тротоари, училища, дет. градини, паркове. Те това ви е бума! Успех с риболова ;)

20

Анонимен

преди 6 години

Пук

19

До Балон

преди 6 години

Мой близък - пенсионер, беше пуснал обява по молба на свой познат чужденец да му намери цех. Веднага се обадили две, казали, че са брокерки, дошли и му връчили договор - те да имат изключителни права да намерят цех за чужденеца, а ако той купи такъв, без да ползва услугите им, нашенският пенсионер да им плати неустойка в размер на 50 000 лв.! Човекът им казал да се разкарат, но му направило впечатление, че в договора бил посочен само някакъв домашен адрес! Внимавайте със самозваните посредници!

18

Учуден

преди 6 години

Извинете,"Манастирски ливади" в западната част на столицата ли са?!

17

Анонимен

преди 6 години

бах, в Манастирски ливади още ли има места за строеж?

16

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1Не бих нарекъл имот на цената на палатка с климатик!

15

Купувач

преди 6 години

До БългарчеДа бе негативна. Аз ще викна ходжа да му пее.

14

.

преди 6 години

До Интересносънувал го е

13

Българче

преди 6 години

До КупувачПич, Честито! Само че аз, понеже през 2008-2011 г. работих тъкмо съдебно изпълнение при един кредитор банка, работих активно с ЧСИ-та в цяла България и мога да ти кажа, че със сигурност не бих си взел имот, изнесен на публична продан не за друго, а защото енергията на такъв имот е негативна.Въпрос на вкус и избор. Иначе - да ти е честит и със здраве да си живееш в него!

12

Интересно

преди 6 години

До КупувачИ как така го купи като в регистъра на публичните продажби, в историята няма такъв апартамент ?

11

Korean soup

преди 6 години

До нерез: Пребоядисай го и му качи цената на EUR 150 K. Ще се претрепат да ти звънят.

10

Анонимен

преди 6 години

Никога не бих се натоварила с кредити, за да купя жилище в София. Децата ми заминават за чужбина. По-добре е да насоча силите си натам. А цените не се отличават особено.

9

Балон

преди 6 години

Хе.Трябва ти много здрави нерви,то за парата е ясно.Надути цени,комисиони,нагли брокери и всякакви фантазьори.80% от жилищата са проектирани и строени от ***.На скоро исках да купя имот.Агенцията ми сложи 3 годишен договор на маста.За изключителните права да ми търси имот.3 години.Ако купя от друг и трябва да им платя неустоика.Беше много весело.

8

Купувач

преди 6 години

Преди 2 мес. търсих активно, взех от ЧСИ, 93 чисти квадрата в Разсадника на 120 К лв. с нови настилки и шпакловка. Хора, гледайте оферти на ЧСИ, в София са доста....там се постигат пазарни цени, не някакви надути за коптори по 1100 Е квадрата. А брокерите олио да ги попари всички им пожелавам хаха

7

Мен

преди 6 години

ХЕХЕХЕХЕ смешен опит да пробутат нещо прикрито като анализ. Ако статията беше сериозна, щеше да пише каква е "устойчивата база" и какви са факторите, които ни правят различни от 2008. Само клишета в статия, която всъшност е реклама на банкови кредити. А догодина лихвите като тръгнат нагоре е ми е интересно какво ще кажат специалистите?

6

аз

преди 6 години

Изгладняха брокери и продавачи, ама народо не спи вече. Предпочита панелка в Надежда пред разпадащ се "итонг", картон и стиропор в Манастирски ливади

5

нерез

преди 6 години

аз си пуснах двустайния в Люлин за 110к...стоя, стоя, стоя няколко месеца, идваха да го зяпат и нищо, само едно предложение за 75к и това беше...така че ай по леко с голямото търсене и големия брой сделки

4

Анонимен

преди 6 години

Масово се търсят бабички на "пазара" да помага на порицаите и да хвърля пачки от балканите

3

Анонимен

преди 6 години

Grand theft 5693 - София сити вилидж сторис.