18

Анонимен

преди 6 години

Бивш шеф на НСО: Няма начин да не могат да бъдат разстреляни!---------------Тоя е открил топлата вода.

17

1

преди 6 години

Тоя откакто го уволниха, търчи от телевизия в телевизия и се изказва "компетентно" по всички въпроси! Ще спра да гледам телевизия, едно и също до безкрай, без значение дали е вярно или не и каква простотия е.

16

обгрижване трябва

преди 6 години

До Анонимен - защо има чистачка не е ясно не трябва ли сами...след още няколко протести на надзирателите за "Европа за тях" и камериерки за смяна на бельо ще им поставят. То и без това народът тачи бандитите, смята ги за "пекани" и точни батки, ятаци навсякъде. Само гледайте колко дълго ще ги укриват.

15

Анонимен

преди 6 години

избягали са докато швестърите са били на митинг за увеличение на заплатите :)

14

Анонимен

преди 6 години

мафия на възлови места. Гробарска мафия. Надзирателска мафия по затворите. Избройте още...

13

Анонимен

преди 6 години

Цветан Апартамента каза, че корупцията в Бг била мит, Борисов го подкрепи, тъй че - спокойно!

12

БГ

преди 6 години

Николай Марков никога не е бил шеф на НСО. Проверявайте си информацията преди да пишете глупости.

11

Анонимен

преди 6 години

на отпа-дъка на обществото са му осигурени напълно безплатно покрив и отопление, храна три пъти дневно, почивка, чистачка и .... свободен коридор да си излизат когато си поискат....ако не беше страшно и трагично, щеше да е забавно и комично!

10

Анонимен

преди 6 години

Пелов наистина е много опасен, той е способен да се сдобие с кола, пари, телефон от всеки човек на улицата. Може да убие дори при най-малка съпротива. Всеки един от нас е в опастност, докъде я докарахме. Цялата държава е прогнила от корупция на всички нива и никой не се интересува от обикновения гражданин, а гледат да се налапат максимално докато са на власт, защото после не се знае. ТРАГЕДИЯ СМЕ НЕКА СИ ГО ПРИЗНАЕМ

9

Чета

преди 6 години

по други сайтове, че Пелов има 4 убийства, въоръжени грабежи, отвличания, а за по - дребните престъпления не си струва да се говори. В доста държави тоя щеше да е отнесъл вече инжекцията, куршума или да е намазал въжето. Тук даже е бил на общ режим. Прав е Слави, че нЕма такава държава!

8

Б Б

преди 6 години

До всеки затворник-полицай !!!

7

Такова

преди 6 години

бягство не се осъществява без помощ от вън и голяма такава от надзирателите. Някой е взел доста пари. В истински правовите държави, цялата смяна барабар с директора, щяха да са по килиите при бившите си надзираеми!

6

Стефанов

преди 6 години

"Трябва да има разделност на изтърпяването на наказанията при общ, строг и специален режим. Виждаме провал на всичките структури." - Провалът в държавата е тотален. И причината е ясна като бял ден - тотална корупция. Това, че във всяка държава имало корупция не е оправдание, че корупцията у нас е изведена до ниво на държавна политика. Или - във всяка държава има мафия, а у нас мафията си има държава.

5

маке

преди 6 години

60 000 полицай а разбойниците дим да ги нямаспоред мен требе гражданин полицай гражданин полицай и така да се назначът 3 милиона полицай и тогай ке има ред закъснявате драги ми управници

4

Анонимен

преди 6 години

Държавата е стабилна, престъпноста смазана и затворниците превъзпитани да живее САЩ и евроатлантизъма.

3

Анонимен

преди 6 години

нормален ден в държавата на БУДАлите

2

Моряк и половина

преди 6 години

Ако успеят да се доберат до Украйна или Молдова - аривидерчи пъндиз! Трябва яко да се завардят границите.

1

Анонимен

преди 6 години

Имаше нещо за телевизор пищова е бил в телевизора сигурно или чистачката го е вкарала, а защо има чистачка не е ясно не трябва ли сами да си чистят или да бъде чистач.