63

Анонимен

преди 6 години

През врата ли,през прозорец,покрив или тунел са избягали? Или през широко отворен параден вход и шпалир?

62

Snorky

преди 6 години

Когато ги хванат дали ще ги съдят и за това бягство?! Би трябвало да им прибавят по още една присъда от 10 години минимум.

61

Бай Кольо

преди 6 години

Абе какво става с тая охрана на затворите?Как може двама души с 1 пистолет и 1 нож,да проедолеят дори и външната охрана,която би трябваро да има и автоматично оръжие,а в краен случай поне пистолети?Какво ще му направи такава охрана на затворник, който вижда,че бяга?Щом охраната не може да стреля или няма оръжие,за какво е там?Ако утре затворниците решат,че си тръгват от затвора с какво ще ги спрат? Маже би ще ги замерят с кепета?

60

Анонимен

преди 6 години

Не им завиждам на тия двамата. Чистачката ги е била с парцала и кофата по главите-това на хора не стават...

59

Анонимен

преди 6 години

не сте разбрали правилно единият от надзирателите по отропаният и по смел е дръзнал да хвърли по бегълците чистачка за кола с цел да ги неутрализира но въпреки това те бързо се окопитили и избягали

58

До емигранти

преди 6 години

Там, откъдето пишеш, е пълно или с черни или с новодошли афганци. Мислиш ли, че си на по-сигурно място? Плюс това, на никой от нас тук не са ни притрябвали душевните ти терзания от типа: да се върна ли в родината, да не се ли върна? Това е въпроса. Прави каквото щеш.

57

Емигранти

преди 6 години

Евалата на животеца в бг- то, тъкмо си мислех да се връщам в родината мила и .......запек, на кукуво лято ще се върненеме обратно в територията наречена България

56

Анонимен

преди 6 години

Кирил Добрев доста точно е описал състоянието на Бойкова България към настоящият момент."Двама рецидивисти ВЪОРЪЖЕНИ с нож и пистолет бягат от затвора в София.Гони ги САМО чистачката но те избягали с ....черна кола.тръгнали са за летището щото там няма да ги проверяват.Гинка взема ЧЕЗ а оградата по турската граница я отнесе ....пороя.Да се смееш ли или да плачеш.П.П. Горното не е виц.

55

Анонимен

преди 6 години

МУТРАТА ПРИ БАЙ ТОШО

54

Доносник

преди 6 години

Искам награда за главите им в размер на 50к.Ако до 24 часа бъде обявена публично наградата на 25-тия час ще сте ги хванали НО след 48 часа и 1 милион да дадете ще е късно

53

Че

преди 6 години

Да са живи и здрави! Честита свобода, приятели!

52

Анонимен

преди 6 години

червената мафия си вади изпълнителите на *** работа от затвора - крокодила и прочее, нищо интересно, следва - когато ГЕРБ УДАРИ КАК БСП ПОВРЪЩА

51

Пешо

преди 6 години

Чистачката...герой. Най-малко шеф на затворите.

50

Анонимен

преди 6 години

До АнонименВЪЗМОЖНО Е И СОЦИАЛИСТИТЕ ДА СА НАБЕДЕНИ ЧЕ СА КРАДЦИ И ТЕРОРИСТИ АМА ЕДВА ЛИ

49

Анонимен

преди 6 години

Възможно е и да са набедени за убийства. Толкова много неразкрити убийства има.ТИЯ не ми приличат на убиеца. Пък и далеч по криминални физиономии съм срещал в ежедневието.

48

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 39. Пълен разпад, отвсякъде и навсякъде . Без изключение.

47

Анонимен

преди 6 години

Да пандизчиите са имали къртица сред полицаите в затвора за да се снабдят с огнестрелно и хладно оръжие. Да българската полиция пандизчийска и друга са под всекаква критика. Къде са ся профсъюзите им за да искат намаление на заплатите за провинение. Искат само и стачкуват за увеличаване на заплати . Всичките български полиции са за репотбор и създаване на нова истинска полиция.

46

Анонимен

преди 6 години

Цурка Цачева народа не я искаше за президент ,за депутат , а Тиквата я направи министер на ... КРИВОСЪДИЕТО ! Резил за раб. фака и ! Българите си заслужаваме и СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ и гафовете МУУУУУУУ !!!!!!!!! УУУУУУУУУУУУУУУУУУ !!!!!!!

45

Гражданин

преди 6 години

Колко е наградата да ги и изпортя? В някои държави е така, просто за стимул.

44

Анонимен

преди 6 години

ПРЕБИЛИ ТРИМА ПАЗАЧИ, ЧИСТАЧКАТА ГИ ГОНИЛА СТРЕЛЯЛА ПО ТЯХ, НО НЕ МОГЛА ДА ГИ СТИГНЕ.