93

Константин

преди 6 години

Ако институциите си вършеха работата нямаше да го има това куче на улицата, ако хората с кучета носеха нормалната отговорност за тях, нямаше да има и бездомни кучета. Обаче ние сме една безотговорна държава и племе и никой не спазва и контролира процеса за отглеждане на кучета и котки. Затова сме на този хал, мизерия. И според мен ако има замесени хора в случая, то те са хора занимаващи се с кучета. Пак пари ще искат организациите за ""защита" на бездомните животни.

92

Koko

преди 6 години

Нямам думи,този, който е причинил това залужава да му се стори същото и да се мъчи доста дълго време.

91

Анонимен

преди 6 години

До Питам"На близо има ли ЖП линия?"Защо питаш? Да не би да ти е хрумнала безумна идея? искаш нещо лошо ли да си причиниш? По-добре НЕДЕЙ!

90

Питам

преди 6 години

На близо има ли ЖП линия?

89

Анонимен

преди 6 години

До MaksПрощавай, но реагираш като Тереза Мей. Какви доказателства имаш, че в трагедията с животинчето е намесен човек ? Или по презумция хората са зли и животните са неспособни да си причинят мъки едно на друго.Предполагам съм късметлия, че не съм виждал човек да мъчи животно, но съм наблюдавал батални сцени между бездомни кучета.

88

Анонимен

преди 6 години

До MaksПрав си. Никой нормален човек не би направил злина на животнка. Но и никой нормален човек няма да прави зло на хората. Кучкарите обичат животните,но правят злини на хората.

87

Maks

преди 6 години

Колкото е по-нещастен един човек, толкова е по жесток ! Щастлив човек такова нещо няма да направи, защото щастливия човек се радва на природата и я пази !!!

86

Анонимен

преди 6 години

До животноЕдинствено в България боговете са повече отколкото в будизма. Високомерна глупост е да се изживяваш като бог на милосърдието и да даряваш, респ. отнемаш живот. Природата си знае работата и бъркането в делата и е комплексарско. Например наскоро мнозина напълниха кошари и килери с щъркели все едно са пуйки уж спасявайки ги. А всъщност ако наистина са искали да им помогнат е можело да им оставят малко храна докато поизсъхнат и си починат. Е, ама ги даваха по телевизора...

85

Анонимен

преди 6 години

До потърси ги ще ти помЯ как си знаеш адреса ! :)

84

Анонимен

преди 6 години

Кучкарите на Сатурн, Кучетата във Виетнам, а Тиквите под магнолиите на село.

83

животно

преди 6 години

НИВОТО на човека се измерва с отношението му към по-нисшите от него, разбирай деца, животни, подчинени. Като гледам писанията, в повечето случаи НИВОТО е надолу, ама много надолу! Някои искат да са чисти, други спорят за имената, трети смятат, че популацията на бездомните идва от това, че някой ги храни, но и дума не става за хигиената на душите на хората! Садизмът жестокостта, унижението над беззащитни същества е силно застъпена в ценностната система на ужасяващо много хора

82

потърси ги ще ти пом

преди 6 години

до 81 Обл. София-град, район Нови Искър, кв. Курило, п. код 1280

81

Анонимен

преди 6 години

Дори в каменната ера човека не е допускал животните си в пещерата. Днес в 21-ви век мнозина човеце не просто живеят в едно помещение с животно, но дори и често спят в едно легло с него.П.П.Ако кучелюб твърди, че къпе кучето си след всяка разходка, да знаете, че ви лъже. Най-много да му позамие калните лапи, но не винаги.

80

Анонимен

преди 6 години

До женаОще по-глупаво,НЕЧОВЕШКО е,когато кучкарите мразят хората и предпочитат кучетата си.

79

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 79Не говори глупости. А относно кой е животно,моля говори само за себе си. Защото човекът НЕ е животно. Това,че ти се смяташ за животно-това е друг въпрос. Отдавна си зарязал/зарязала човешката си половинка до себе си,щом предпочиташ от прекомерно милосърдие към животните,да бъдеш веган и да се наслаждаваш на креватни ласки с животни. Много са изкривени твоите разбирания з а"любов" към животните. Няма да е зле,ако се лекуваш,имаш крещяща нужда от това. Ходи в психодиспансера!

78

Анонимен

преди 6 години

Човек трябва да се отнася уважително само към определи животни като: делфини,магарета, овце( особено малки агънца),гълъби,врабчета,лястовички,щъркели,панди,мечки,зайциПредпочитам да храня с хляб врабци,гълъби и други пиленца.

77

Анонимен

преди 6 години

Прости им Господи, прости и на мен Господи, че се ядосах. Човекът е единственото животно, което убива за удоволствие. А не само за да се нахрани! Сайта е пълен с психопати. Дами и господа потърсете психиатрична помощ, защото това са писания на болни хора

76

Анонимен

преди 6 години

''...да убиеш за месо, да ядеш, за да оцелееш,''. Любезни, то в България май точно тия, дето тиябва да оцеляват - с една пенсия примерно - най-малко мръвки нагъват...

75

Анонимен

преди 6 години

До женаЖестокост е,да се осакати животно,но още по-жестоко е,когато кучкар пуска кучето си,което хапе малки деца,жени,бременни,възрастни хора. Още по-глупави,човешко и ужасно е,когато кучкарят предпочита кучето си ,отколкото хората,близките му,децата му. Още по-жалко и противно е,когато побърканите кучкари наричат животните си с хубави човешки имена като Сара,Мими( умалено на Мария),Иван,Никола,Митко(умалено на Димитър),Ани( умалено на Анна) и др. Глупостта и наглостта на кучкарите е ужасяваща

74

Анонимен

преди 6 години

Никой не знае как горкото животинче е загубило лапичките си. Възможно е това да е дело на психпат, възможно е и друго куче да го е сторило. Докато по улиците, благодарение на заблудени хора които ги хранят потдържайки и увеличавайки популацията им има безпризорни животни, винаги ще има пострадали по една или друга причина.Заблудените от една страна потдържат жалкия живот на бездомните животни, а от друга като пострадат гръмко страдат.