79

повече солидарност

преди 6 години

да бъдем солидарни със западните ни съюзници и да си плащаме каквото искат. Нашият дом е Европа, а не руската ***. Какво като ни имат за роби, голяма работа.

78

Анонимен

преди 6 години

Златото се изнася срещу мнооого повече от 1% комисион.

77

продължение

преди 6 години

А златото,което се изнася срещу 1% комисион-колкото за бог да прости?Пак помощ за братска америка,чрез "канадска" фирма...

76

САЩ=ИД

преди 6 години

Освен кражби и окупация друго от престъпна държава като САШ не очаквайте. Ние сме окупирана държава от САЩ и през различни схеми олигархията която е назанчена от Запада се отчита пред господарите. Тези ТЕЦове са един от цедилките другото са договорите за извличане природните богатства чрез концесиите.

75

АМЕРИКАНСКИ ГРАБЕЖ

преди 6 години

ГОЛЕМИЯТ ПЛАДНЕШКИ ГРАБЕЖ НА КОЙТО НИ ПОДЛАГАТ БРАТЯТА АМЕРИКАНЦИ.

74

ДА СЕ ЗНАЕ

преди 6 години

Догорите за Американските Централи са подписани от Борисов през 2011 година - в Случая ги подписа Делян Добрев и са за 15 години - до 2027 .

73

Анонимен

преди 6 години

Нищо няма да бъде затворено ,защото всичките тези цуцат от това място ...само лафове идват избори и един овце ,дето викат Само геееееербб , и едни стари кози - те пък викат само бесепеее ,трябва да бъдат остригани

72

Аре да сме честни

преди 6 години

Догодина има местни избори ,тоя *** трябва да се страхува ,иначе как ще изберем пак евроатлантическите *** герб! Не се научехте бе, ех много *** народ .Изборите се печелят със страх и надежда че някой ще ги спаси . Бойко и Цецо пак ще са спасителите ,"те ше оправят нещата".Тоя филм 10 години го гледам,едно и също. Каквито бяха лъвчетата сдс ,такива са и ндсв и герб =деца на българската комумнистическа партия ..спасение няма .Тая власт с ко/ка,кръв и олова са я взели,не я дават!

71

Анонимен

преди 6 години

Крайнията договор беше подписан от Р.Овч.

70

Анонимен

преди 6 години

Кой знае,какви са тези американци,които купиха Тецовете?Сигурно с руски корени.

69

Анонимен

преди 6 години

А защо партньорите на САЩ в цял свят се къпят в пари, а тези на Русия са бедни църковни мишлетаа ?:)) Отговор не искам.

68

сминдух енд чесън

преди 6 години

Преди да станат "американски" бяха докарани до невъзможност да работят точно от съпартийците на омбудсмана ,ама този факт се забравя.

67

Анонимен

преди 6 години

Руският президент на САЩ Е ЛЮБИМИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА ЦВЕТАНОВ

66

Анонимен

преди 6 години

Ако затворят Мариците половин България ше остане без работа, а другата - без ток.

65

мачу пикчу

преди 6 години

Нищо няма да се прекрати.....просто е прах в очите на народа...

64

БРАВО на ГЕРБ

преди 6 години

Сега ако прекратят и договорите с Фотоволтаиците , ще гласувам за ГЕРБ .Цената на изкупуване на Тока от Фотоволтаиците е от 400 лева до 250 лева за Мегават .

63

Цоко

преди 6 години

Ако не си спомнята договора беше подписан от Надежда Нейнски-сегашният ни посланик в Анкара.Ето резултата от продажната ни политика и пълзене пред <господарите на света>.

62

Анонимен

преди 6 години

"Мариците" могат са си работят и БЕЗ да са "американски".-Може би и да могат.Твърде е вероятно, но ще е на същата или подобна цена. Само че когато бяха сключени договорите, Жан Виденов току що беше фалирал България и тогава НЕ МОЖЕХА.

61

Анонимен

преди 6 години

Усещате ли как троловете ще прецакат мафиотите приближени до Кремъл с тъпотията си ?

60

Анонимен

преди 6 години

КонтурГлобал е регистрирана в Лондон :)Ама ако собствениците са руснаци да ги затварят. И без това достатъчно ни дерат с нефта и газа.