33

Анонимен

преди 6 години

Като почнат да падат комунистическите панелки ще стане интересно тогава.

32

ivanov

преди 6 години

KAKTO SE PEESHE V ONAIQ PESEN ALEN DELON ,AH TOZI SIN BALON SAMO 4E KATO GRAMNE STE PRASKA QKO V 4ERVENO .

31

аз

преди 6 години

До РеалистВ Гърция и Испания, имоти те са много по-евтини от България и то за чиста площ, а не като тук квадратурата да слагат 20-30% общи части.В момента брокерите, яко пишат коментари, че имат много свободно време...!За 15 години в строителството, по *** човек от брокерите не познавам.От общия работник има какво да научиш, а от тях не!

30

Анонимен

преди 6 години

брокерчета , огладняхте ли :)

29

Анонимен

преди 6 години

промишлен имот в провинцията можеш да си намериш почти без пари, но интереса е към няколкото големи градове.И до там.Но там наистина има интерес.Понеже идеята да купиш промишлен имот е да печелиш пари от дейноста която извършваш на него, така че е нормално да има инвеститорки интерес.Не от инвестиция в имоти ,а от инвестиция в бизнеса .

28

Тинтири Минтири

преди 6 години

Граби по 2000 евро квадрата, народе, че утре ще стане 5000... вЕрвайте ми.

27

Анонимен

преди 6 години

Балонът весело лети, изпълнен с въздух, мечти и пари.Докато се спука. А този ден не е далеч!

26

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 25 Да бе да ама Париж е във Франция а София е в бойколандия.

25

Реалист

преди 6 години

То верно че такива цени у Европата нема,ама и такива заплати у европата нема,така че моли се да си продадеш панелката на дебела цена,само че не вярвам с коментари У нета да обърнеш тренда.А той е яко надолу

24

eli

преди 6 години

До АнонименТези прогнози ги правиш на базата на халюциногенни гъби + алкохол. Имаш ли си идея, каква къща може да си построиш за 2000-2500 на м2. Бавноразви*ащ!

23

Анонимен

преди 6 години

София 3000-3500 на квадрат , провинция 2000-2500 това ми е прогнозата за близките ..и то евра .. горе доли като в Лондом и Мюнхен та и от горе ..купувай народе че има яко размножаване във Факултето и Столипиново..жилищя трябват за тези бъдещи бъ;гари

22

Анонимен

преди 6 години

Имотния балон от последните години е затишие пред буря. Покрай ниските лихви и гърмежа на КТБ много народ със свободни пари се втурна да купува втори или трети апартаменти, а те сега стоят празни. След 2020 като секнат мутрофондовете и като им падне стандарта на живот на гробарите, такива "инвеститори" ще ги продават по два за лев.

21

Анонимен

преди 6 години

До Анонименверно ли, през европа като си минавал, виждал ли си толкова ниски заплати от по 200-300 евро на месец, а пенсии виждал ли си, ако видиш, мини пак да ми кажеш.

20

Анонимен

преди 6 години

Нормално е по старите фирми разчитаха на приватизирани имоти,Новите фирми които в момента се създават ,разчитат на собствени построени имоти.

19

Анонимен

преди 6 години

имаше една убава песен...Лажи лажииии Вереее..лажи кой че лаааажешшш..само мене Вере немой да ме лаааажешшшш

18

до 13

преди 6 години

Какви жилища те гонят, тука се говори за имоти за строеж на сгради за промишлеността.Идеята е че има инвестиции в промишлеността, и съответно в увеличаването на работните заплати в регионите на инвестициите.А няма нищо общо с това за колко ще си продадеш апартамента,което между другото те прави собственик на част от сграда а не собственик на земя за строеж.

17

Анонимен

преди 6 години

До Анонименти между 2008 и 2014 да не би да си отсъсвал от страната, 2007 дето не чакаха купуваха под над 1000 евро квадрата на зелено - 2012 чакащи взимаха за по 600 евро завършен. Ти не чакай - тарикат или изгладнял брокер или какъвто се явяваш.

16

Анонимен

преди 6 години

статията като гледам дори не говорят вече за жилищни имоти, а за търговски, офис, логистични и т.н. , но за жилищните, вижте коментарите, спука се вече. Пък който тези с по 400 милиона евро за някой мол или енерго не са толкова много, но всъчщност подобно сделки правят рекордите при така описаните имоти.

15

Lina

преди 6 години

Голям стремеж дя се застрои всяка градинка,всеки храст, бетон трябвя дя има. Като е толкова розАво защо съседната кооперация от 3 г. не могат да я продадат, и апартаментите си стоят без. тераси, течове са тръгнали?? Купувайте, не остана... Гледам съседите- имат стар тристаен, голям и едва сега решихя да го превръщат в замък- едни плочки, прах, мизерия. ВСъщност притежавате една,две спални, нищо друго.

14

Да ама не

преди 6 години

Декември месец помня същата еуфория беше при койните яко ръст и розово бъдеще...Всеки купуваше копачки,рипъли и бити коне,теглеха се кредити,кво се сетиш пееха се мантри за вечен ръст и как всички щели да са богати...Да ама не.Някой изкараха пари,но масовката е още на HODL, и яко назад.Навремето един умен човек ми каза каквото и да ти говорят да знеш,че става дума за пари та и тука така