20

Додо

преди 6 години

Защо отново масово де трият коментари, определящи етноса на този ***?! А тази присъда дефакто е платен курорт, ще полежи още година-две, на разноските на данъкоплатеца и после - вън предсрочно за добро поведение! Платил си е, съмнение няма! Такава е схемата - доживотен, после обжалване на Апелативен Съд и съответно намаляне на 20 години с право на преждевременно освобождаване! Няма правосъдие, толкоз!

19

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен21 В закона пише,че с пияни не може да се злоупотреби сексуално.

18

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен18 Няма по-опасни хора от комплексираните мъже.

17

Анонимен

преди 6 години

Доживотна без право на обжалване - само на една филия хляб, една чаша вода дневно и задължителен постоянен тежък физически труд. Да е мислил преди да изнасилва и убива!

16

Анонимен

преди 6 години

На никой баща не му пожелавам такава грозна участ,неговата дъщеря да бъде озлочестена и убита от такъв *** и от подобните на него. Спомнете си за озлочестената и убита Вероника. Представете си,как ли се чувства бащата на Яна? Загубил е дъщеря си,която можеше да има добър мъж до себе си,както и да стане щастлива майка с деца.Жалко че тя се е заблудила. Жените са слаби,наивни,глупавички,непостоянни,даже и лекомислени,но не и леки. Мъже,имате си свои жени,не гледайте по младите момичета!

15

hmn

преди 6 години

Делянчо прави същото с държавата - за него обаче съд няма :)не знам тоя пухкавелко как не са му разказали играта в пандиза, като се знае какво е направил.. че има време да се оплаква за часовници...

14

Дедо Аналко

преди 6 години

Сто пички да имам, една нема му дам на този нерез. Горкото момиче. Доживот без замяна. Точка.

13

Анонимен

преди 6 години

Ама и тези жени, все им се чудим на екстравагантното мислене. Как може да ходиш на масата на този загубеняк, да пиеш и танцуваш с него, че и да се прибереш на всичкото отгоре с него. Пълен абсурд завършил със смърт. Колкото до този синковец, трябваше да му дадат доживот. В САЩ поне, това би се случило със сигурност.

12

Анонимен

преди 6 години

Това животно трябва да лежи докато е жив в затвора. Такива хора са ненужни на обществото.

11

Дрът Прозтаг

преди 6 години

Содом и Гомор до това води!

10

Циник

преди 6 години

Отменили присъдата - защото убийството не било достатъчно жестоко..20 - 30 минути агония - докато тлъстия нepeз я е душил...докато се е борила да живееСтранна дефиниция за жестокост имат съдиите у нас

9

Анонимен

преди 6 години

Мъжете трябва да знаят това,че момичетата и младите жени са физически слаби,развей прах,разсеяни,мечтателки и наивни. Такива търсят в бащата,младежа и мъжа защита,грижа,сигурност, а не секс. Този изверг си е имал своя съпруга и жена, защо е посягал и насилвал младата жена? Тези мъже,които мислят с половият си орган,а не с главата си- такива са по-долни и от животните.

8

Анонимен

преди 6 години

Да почива в мир горкото момиче. В статията се споменава,че изнасилвачът се оправдава с това,че Яна е искала доброволно секс. И дори да е така,защо той трябва да я изнасили и убие? Един истински мъж ще се въздържа и няма да посегне сексуално на жена и да я изнасили,ако ще и жената да му се предлага. Този изверг е по-долен и от животно. Този трябва да се мъчи и да бъде измъчван

7

Стамат

преди 6 години

Чеци сега ще стене Цецка ! Така му се пада, *** !

6

луцифер

преди 6 години

на тоя му стига лишаване от храна до смърт

5

the Ghost

преди 6 години

НАКАЗАНИЕТО Е МАЛКО. За това което е строил трябва да С Т Р А Д А до края на дните си, а не да ЛЕЖИ и аз с моите данъци да го храня.

4

Анонимен

преди 6 години

В затвора много обичат такива като него...Ще се моли за смъртна присъда само след година там...

3

prokurora

преди 6 години

Изверг, няма нищо неплатено на тази земя! ще си почине 13г..

2

Анонимен

преди 6 години

В Индия решиха тоя проблем с линч !!!!

1

Жиб.

преди 6 години

Ако в България имаше расисти,отдавна щяхме да сме се оттървали от тоя калайжия!