5

ПорЦелан

преди 6 години

Е как да не е на баба? Баба Мария Кюри какви кузунаци бъркаше! Кеф ти радий, кеф ти уран!

4

Анонимен

преди 6 години

Когато говорим за индустриално прозиводство на хранителен продукт има технологично време за неговото създаване, разпространение и продажба, което обикновено е няколко дни до седмици. Ако в такива продукти не се влагат консерванти, пък и истински яйца или мляко те доста бързо ще станат неприятни, дори и опасни за консумация. Ако искате истински козунак има достатъчно малки пекарни, които предлагат такива, а пък и нищо не ви пречи да си спретнете ръкавите и да си направите сами. Празници са!

3

Анонимен

преди 6 години

Еееее , не оставяте докторите от онкологиите без работа... И те са хора...

2

Анонимен

преди 6 години

На етикета бабин, а вътре дедов.

1

хехехееее

преди 6 години

Така е,унука на баба ги прави.Той е "бизнесмен".