20

Анонимен

преди 6 години

Велкиден е идната неделя.Стига сте лъгали хората продажни гнусари.

19

Snorky

преди 6 години

Чудя се тоя човек всяка година ли сменя листите или една и съща реч чете...Чете ли чете, а положението става все по-лошо...

18

Анонимен

преди 6 години

Католиците вече посрещнаха великден Христос се роди а ние кво чакаме другата неделя да се роди Христос? Този всяка година призовава и все по лошо става. Какво призоваваш то с призиви ако ставаше! Иска се действие бой по тези които създават конфликти и обричат милиони на мор. Този е същият като онези приказките от 1001 нощ. Много приказки малко действие. И този ли папа гали нашия по главата или беше предишния?

17

Анонимен

преди 6 години

Оф като почнете да ми се правите на религиозни ...

16

Анонимен

преди 6 години

'' Крайно време е да се разбере, че ние не сме католици.Стига сте промивали мозъците на хората. Еврогейовете няна да успеят да сменят вярата ни.''.Крайно време е да разбереш, че евротакивата няма да си губят времето да ни правят първо католици, а после...едни такива от '''мирната'' религия. Ако искаха да ни правят католици - щяха да ни ''внасят'' бразилци, салвадорци или гватемалци, а не афганци, мароканци на алжирци!

15

Питам

преди 6 години

Какво работи папата? Или цял ден гледа през прозореца.

14

Анонимен

преди 6 години

Тоя галил ли е Тиквата по голото теме на празната кратуна.

13

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е да се разбере, че ние не сме католици.Стига сте промивали мозъците на хората. Еврогейовете няна да успеят да сменят вярата ни.

12

Анонимен

преди 6 години

Религиозни простотии.

11

Анонимен

преди 6 години

(още)...унищожат или най-малкото да обезличат масонството.'', ако твоето твърдение беше вярно?!?С писането на откровени глупости на католиците няма да им извадиш очите, а ще им изпишеш веждите! П.С. Гузните минуси към коментарите ми не ги броя за отговор...П. П.С. Цитатът е от статията uglb.org/?page_id=832

10

Анонимен

преди 6 години

По-долу:" Католицизмът не е християнство а сатанистка масонска секта ...''. Любезни, католицизмът може да е каквото и да е, обаче...обясни ми, ако обичаш, как в този откровено масонски сайт (uglb.org) се е появило следното твърдение: ''Първата официална остра атака от страна на папата, главата на Католическата църква, е насочена срещу все още прохождащата Велика ложа на Англия, създадена през 1717 г. Редица други папи също са положили немалко усилия през следващите три столетия да ...(следва)

9

православен

преди 6 години

Когато на времето папата направил кръстоносен поход срещу катарите,на въпроса кои да убиват и кои не,им отговорили:"Убивай наред,Господ ще познае своите!"Такава изродщина при нас никога не е имало!

8

Анонимен

преди 6 години

Братчед, днес е Цветница! Знаеш ли, че на много християни им се повдига не само заради пед0филските и педеаските ви извращения, ами и за Светата Инквизиция избила хиляди, заради ненужните войни с които сте си пълнили гушата с пари покрай царете. Другата седмица е Великден. Вие си празнувайте easter и си ходете след зайците да ви снесат кафеви яйца. Децата могат да си купят шоколад без някой да им натяква измислена религиозност.

7

Анонимен

преди 6 години

Католицизмът не е християнство а сатанистка масонска секта създадена с едиствената цел да управлява света!Няма нищо общо с християнството такова каквото е създадено!Масоните,тамплиерите-всички илюминати, едно време са водили войни, избивали и клали православното население

6

Анонимен

преди 6 години

''"...солидарност с всички принудени да напуснат родните си земи, които са лишени от най-насъщното за преживяване", '' Camarada Bergoglio, а с тия, дето имат достатъчно ''шума'' да плащат на ''екскурзоводи'', че и за някои др. екстри, т.е еднозначно НЕ ''' са лишени от най-насъщното за преживяване", трябва ли да сме солидарни?!?

5

Додо

преди 6 години

Taзи/този папа не е никакъв Божий служител, ами най-открит Сатанист и колаборатор на Хамас и Световния Джихад! Не случайно стария папа Бенедикт сам си тръгна от Ватикана, а този Сатана беше назначен от Барак Обама!

4

Анонимен

преди 6 години

"Необходима е "солидарност с всички принудени да напуснат родните си земи, които са лишени от най-насъщното за преживяване", каза папата."Необходимо е всички принудени да напуснат родните си земи да се завърнат обратно и да започнат да си ги възстановяват, защото нямам намерение да им ги възстановявам аз, нито пък да им предлагам родните си земи за нов дом, ясно ли ти е арабофилски католически паляко?

3

Анонимен

преди 6 години

"Папата се помоли за мир за "целия свят, започвайки с възлюбената и страдаща сирийска земя, чийто народ е изтощен от една сякаш безкрайна война"."Аз съм православен, така че призивите на Ряпата не ме греят.

2

Анонимен

преди 6 години

Не е за върване, колко народ ходи да ги слуша тия дъртаци какво ще кажат. Тъй както са се събрали отгоре да падне Тиангонг и после ще обвиняват Путин

1

руски терористи

преди 6 години

Българите сме солидарни с Европа и Великобритания!