76

До икономистВ оригиналната си форма демокрацията, която се използваше в древните градове-държави няма нищо общо с днешната представа за демокрация. Както казах, демокрацията е една измама, биберон в устата на деца над 240 месеца, докато чичката с кипата е зает с майката в спалнята, ние да си цоцаме празния биберон и да не му се пречкаме под краката! А иначе, както вече казах, демокрацията=днешното финансово робство, или - днешното финансово робство=модерна демокрация.

75

До Анонимен 82Има една дебела книга - ако не знаеш що е то "книга", питай някой да ти обясни!, която се нарича "Български тълковен речник". В секция "С" и една дума - "сарказъм". Прочети дефиницията и, и след това ела пак да си продължим мухаббета!А сега - марш в библиотеката!!! Дааааа ... ако изкуственият интелект не дойде по-бързо из тази балканска ***, съвсем скоро интелектуалното ниво на булгародите ще бъде сравнимо с това на дълбоко замразен варен картоф!

74

А бе

преди 6 години

Лесно му е на Макарончо-каквото и да стане винаги може да се скрие под полата на баба си,т.е. жена си....

73

Анонимен

преди 6 години

Когато си пoмak е нормално да не можеш да схванеш истинския смисъл на написаното на български език. Все пак го владееш колкото да си купиш cвинcko в магазина.Тази лимитираност те кара да мислиш, че ти правя комплимент.

72

икономист

преди 6 години

До Ястреб ОсманлийскиТочно това имам предвид - капитализмът е робство за 90% от хората! Но робството няма нищо общо с демокрацията, нали така?

71

икономист

преди 6 години

Ролята на учителя, е да насочи талантливия ученик, да му каже кое е правилно и кое грешно. Да разкрие неговия потенциал, и да го насочи в правилната посока на развитие.В училищата обаче, се върши и много излишна работа, която служи само за пълнеж. Нали в крайна сметка, учителите са като всички останали работници и служители, и също трябва да работят(по робски), определен брой часове за да заслужат заплатите си. А важните моменти, на които учителят трябва да наблегне, са всъщност много малко!

70

Анонимен

преди 6 години

След като умните българи се изказаха по темата, сега и още по-умните турци започват...Мъка.

69

От друга страна, развитието на изкуствения интелект е неизбежно и до известна степен може да компенсира липсата на естествен интелект в някои народи и племена!Особено по балканите имаме остра нужда от него, защото изживяваме невиждан досега в историята недостиг на естествен интелект!

68

икономист

преди 6 години

Капитализмът, драги ми хора, няма нищо общо с демокрацията! При капитализма има демокрация, само за талантливите хора! Всички останали трябва да се съобразяват с правилата налагани от работодателите(феодолите). Това са правилата, които трябва да спазваш по договора за работа, който подписваш с него. А той в замяна ти осигурява възнаграждение, и някакви условия за труд и почивка. Само талантливите хора имат възможност да лавират, т.е да изберат друг работодател с други условия...

67

hm

преди 6 години

makron purvo da poso4i pone edna durzava na sveta s dejstva6ta demokraziq i togava da misli 3a posledizi ot ik. 3asega 3aplaha 3a horata sa drugi Hora i fiktivna sigurnost

66

Секс, 27г, надарен

преди 6 години

Естествения интелект не си пада по безплодни бабички, а по млади свежи сочни момичета. Макрон е заплаха за човечеството.

65

Бабофилец млад

преди 6 години

Друго си е естествената тъпота на Микромакарон.

64

Дарко

преди 6 години

Ако научите изкуственият интелект да лъже и краде аз не виждам какъв ще е проблемът.

63

Анонимен

преди 6 години

В евро фермата няма демокрация само наследниците на не реза Наполеон гордо управляват !Това Ротшилдче що не отива при майка си ами седнал да говори простотии.

62

ПАЗАРДЖИК

преди 6 години

заплахата идва от вас от коалицията защо не отговарята вие и тереза на въпросите на русия по делото скрипал днеска съобщиха англичаните друго че са ги отровили с ядене елда по руски гречка която ги донесла някояси от русия име не казват тази жена е прелитала от москва в лондон.темата се меня и още ще се мени като лъжете

61

Само да питам

преди 6 години

То остана ли някъде демокрация?Питам за един съсед "Диоген" че я търси със свещ!

60

Сейшо

преди 6 години

АИ-то ще провали и комунизЪма, г-жа Макарон

59

Анонимен

преди 6 години

А корумпираните президенти не заплашват ли демокрацията?

58

Анонимен

преди 6 години

Може да застраши само фалшивата демокрация с която ни шантажира, тотално деградиралата управляваща върхушка!

57

Анонимен

преди 6 години

Тоя е нефелен. По големи глупости не съм чел.