67

Путин

преди 6 години

Я върна крепосничество в русс не буде почива никто

66

Анонимен

преди 6 години

5000 долара са към 300 000 рубли (две щайги). Дори и Жужи не може да си позволи толкова за почивка...

65

Анонимен

преди 6 години

Обаче съм забелязал,че ,,браточките'' като се напият са по ОК от ,,бобитата''.С тях дори и на пияна глава можеш да се разбереш,а са и по интелигентни и по възпитани.Или може би се лъжа от това че по ,,сънито'' идва само ,,шкартото'' от острова.Не знам,но такива са ми впечатленията.

64

Анонимен

преди 6 години

Може ли такива новини точно преди лягане. Как ще се спи ?

63

Анонимен

преди 6 години

Не ни трябват тези сибирски алкохолици, които почиват само там, където им нареди Путин.Да си почиват в Крим, нали затова го откраднаха от Украйна.

62

TOTO_!!!!!

преди 6 години

До Проф Христо ИвовКолко от норалнте хора в Русия имат, ще имат или са виждали 5000 долара за почивка, или по принцип?

61

шефа

преди 6 години

до Сводник - я да бегаш да си замиеш отвора и на работа, стига си писал глупости, пари трябва да ми изкарваш!

60

Сводник

преди 6 години

Тя проституцията в германия е легална добре оредена и под медицински грижи плащат се данаци та дори и осигуровки ... е за жителките на Ес .Най зле са рускините понеже дори като *** са гастърбайтерки. и обслужват най вече емигранти за половин цена .

59

Анонимен

преди 6 години

Възмутен съм днеска в ловеч на цветница ценоразписа е троен да попитам де са касовите бележки тъи като подобни не видях пет кебапа с картофите 10 лева половин питка с два кебапа и картофите пет лева кафе и кола 4 лева е дее нап и данъчните които контролират цените.

58

Бс

преди 6 години

Напълно изкривени данни. Свързани са с хотелите. А закупилите жилища ги няма. А те са пълни с руснаци. И по добре те отколкото пияндурниците от лъжещата за втори път света Великобритания.

57

xa xa!

преди 6 години

Явно писането на гнусни постове не докарва достатъчно пари да се отиде до морето! Защото ако писачите бяха стигнали до (доста мръсното, пренаселено, еднообразно, шумно) наше 'море' - щяха да знаят че нищо от това което пишат няма нищо общо с дейсвителността. "бедни' били руснаците - ами какво очаквате, да дойдат 'милионерите' при тази мизерия? Да не би тези идващи от запад да са милионери? Всички са социално слаби. И не харчат и цент извън предплатените пакети - това е истината. Питайте хотелите

56

Предложение

преди 6 години

Предлагам да свършим с руските туристи и да започнем да произвеждаме автомобили и да продаваме автомобили като немците и от това да живеем, а не като сменяме мpъcните чаршафи на руснаците. Когато едно нещо свърши, започва нещо ново, започваме да правим беемвета и мерцедеци и живеем като западняци, а немските заводи остават без работа и германците ще идват в България да работят чистачи. Но за това трябва да свършим с руските туристи и да започнем нещо ново.

55

Анонимен

преди 6 години

Няма страшно. Ако не дойдат руснаците българките които работят лятото като камериерки и сервитьорки могат да отидат да работят в Германия. Там за българките има традиционен пазар на труда, познати са, работят легално, с осигуровки. Според репортаж на германската държавна телевизия WDR, 90% от пpocтитутките в Германия идват от България. Сега сме в ЕС и българките свободно пpocтитуират в цяла Европа.

54

Анонимен

преди 6 години

До Прокурора21век вече сме и руснаците си купуват у нас и ***,а не обратнототц, купуват си прокурори, президенти и каки от БСП

53

много добре

преди 6 години

В кратокосрочен план жалко. В дългосрочен ставаме все по-малко зависими от Русия.Когато едно нещо свършва - започва нещо друго . . .

52

Сводник

преди 6 години

По какво се различават Беларуска Украйнска и Руска лека жена .Беларуската никога не ближе след като са я сондирали в задния двор .Украйнката прави всичко винаги е усмихната и се къпе .Рускинята и след задно сундиране ближе прави всичко не се къпе и винаги е сърдита

51

Гринговци

преди 6 години

Руснацит идват у нас заради климата ,плодовете и зеленчуците ,ниския ни стандарт ,езика,евтини билети... и идват у нас нормални хора,а не някои дембиди като повечтео тук във форума.

50

Прокурора

преди 6 години

#4521век вече сме и руснаците си купуват у нас и ***,а не обратното -събуди се !

49

рубашка

преди 6 години

Ами явно ще почиват във Великобритания.

48

нема страшно!

преди 6 години

Ангелкова ще докара Патагонци да си почиват у нас и Зимбабвиици да ги обслужват - всичко е точно!