33

не на простотията

преди 6 години

Някакви дето блокирали половин София, вдигат шум и замърсяват въздуха, призовават за безопасност??? Само в България има подобни малоумщини. Не съм видял моторист да спазва ограничения на скоростта.

32

Koko

преди 6 години

Значи аз да ги пазя на пътя а от тях някои изобщо спазва ли законите или ние трябва да ги пазим а те да профучават краи нас.До сега не съм виждал моторис във населено място да кара със 50

31

Анонимен

преди 6 години

Днес видях един моторист на пътя, беше полегнал под син чаршаф. Само задръстваше пътя, преди няколко часа бил легнал и в тая жега за донор не става.

30

Анонимен

преди 6 години

Що го няма Денчо Златанов на снимките? Не, че ми липсва..

29

до 30

преди 6 години

Ти ако си толкова глупав, че мислише за 100 *** с мотори и и обвиняваш в глобална конспирация за мутиране на човешките гени. Лекувай се, бе! *** на лекар. Прочети някоя книга - как се отопляват градовете. Зелен ***. Мръсен бил въздуха в София - като не ти харесва чий *** търсиш тука?

28

Анонимен

преди 6 години

А пита ли ни някой нас, дето им слушаМе шума и среднощните гонки? Кой е длъжен да ги търпи? Закони няма ли за тия???? ***!

27

Анонимен

преди 6 години

Стадото потегли,поблагословено от Софийска община! Свещените крави на България( мотористите) поредна година бяха възпяни от медиите! Абе....Бог високо,цар далеко! Ашколсун!

26

Анонимен

преди 6 години

По времето,когато проблема на София е мръсния въздух,когато претендират еко организации за запазване на природата,когато България е посочена като една от страните с най мръсен въздух в ЕС, когато управата на София се бие в гърдите,че създава велоалеи,когато София е столица на спорта,когато се тръби наляво и надясно за тоновете изгорели газове,се позволява на мотоциклетно сборище в центъра, че и се рекламира във всички медии с гордост! Аз това не го разбирам!

25

Г. Сомов

преди 6 години

Към повечето писатели под мен. Ако трябва да ви се обяснява , няма да разберете.

24

Местен

преди 6 години

Мотористите ако обичат да си почистят свинщината, която сътвориха в Бояна!

23

Анонимен

преди 6 години

Неосъщественяци.

22

Анонимен

преди 6 години

Помислих, че са утрпките на путин.

21

Анонимен

преди 6 години

Само гейпарадиращите са ми по-противни от тези.

20

Анонимен

преди 6 години

Това са едни от най-TъпиTe същества на човешкия род... С много малки изключения...

19

Анонимен

преди 6 години

до 14 Аз предното лято се спускам към Варна една вечер по 8 километровата магистрала идвайки от Приселци. И си карам със 130-140 в дясната лента и само за 2 секунди мернах някакви светлини отзад и докато разбера какво идва профучаха 2 пистови мотора сякаш бях спрял. Тия в тъмното се гонеха с поне 260-270 км/ч. Знам какво е да премине автомобил покрай теб със 140 докато ти стоиш на едно място. Тия бяха с поне 120км/ч над моята скорост. Няма такива ненормалници в тъмното.

18

Сезона на донорите

преди 6 години

-Моторист каращ с 300 качил клип във фейсбук.- Веднага получил 200 лайка от чакащи трансплантация.

17

Анонимен

преди 6 години

Сутринта двама мотористи загинаха единит край Пловдив другият край Русе! Единият се забил в ТИР другият в паркиран автомобил. Кой да ги пази тези когато сами немогат да се пазят? По магистралата миналата година на няколко пъти щяха да ми влезнат в багажника. Ако не бях ги видял в огледалото и не бях влезнал в аварииното платно щяха да се нацепят толкомва здраво че нямаше да може да ги разлепят от капака на автомобила. Слепи ли бяха че не виждаха че ме наближават а карах със 140 км в час?

16

Анонимен

преди 6 години

Събитие ?!!А ?:))))))))БезДелници и БезПразници !

15

Батко

преди 6 години

Органи няма да има. След катастрофа с мотор обикновено няма нищо здраво за трансплантиране.

14

Батко

преди 6 години

Пред нас един вече се претрепа. Иначе колегите му не им пречи да надуват газта.