47

Еднозъб ром

преди 6 години

Защо се случва все така, че загиват противниците на Путин? Как пък не загина някой от приятелите на Путин? А. Йорданов

46

цц

преди 6 години

И ако се окаже че Русия няма нищо общо, а всичко е дело на Терезка и Доналнчо ? Справка как излъгаха за урана в Иран и избиха във войната невинни хора, а после тихо се извиниха че сбъркали... Май и сега е така.

45

До МММ

преди 6 години

Има антидот. Т.е. проверява се върху Скрипалови.Иначе, защо да ги тровят идиотчетата от лабораторията за изработване на антиотрови на БОВ в околностите на Солзбъри.Само, че ако отровата не е оригинална руска, а изработена в същата лаборатория не може да сме сигурни дали този антидот ще действа на руската отрова.

44

Wikipedia

преди 6 години

Wikipedia - информационната агенция на ЦРУ представя записан разговор между Тереза Мей и Доналд Тръмп:Вещицата Тереза Мей пита Доналд Тръмп:- Кога ще ликвидирате Григорий Родченков?Тръмп: Когато ЦРУ го качи на самолета за Лондон!Вещицата: И да не забравите да споменете, че за това е виновен Путин!Тръмп: Това вие ще споменете!Вещицата: Хайде задействайте тези мързеливци от ЦРУ, че ЛЪЖАТА с отравянето на Скрипал доста се изтърка вече и хората не вярват на това което казвам!

43

историята

преди 6 години

е доказала, че България няма шанс да води неутрална или балансирана политика, рано или късно тя ще бъде принудена да избере лагер, към който да се придъедини. И цар Борис 3 на времето си се е надявал да го дръпнат към лагера си Британците и Американците, но само Германия е била заинтересована да прави бизнес с България и ето как сме се оказали в губещия лагер, пък междувременно Британците и Американците са се извъртели и са се съюзили със Сталин...Британия няма приятели има интереси...

42

Каракачанска уфтцъ

преди 6 години

Прибира се дъщерята на свирилия на цигулка.-Тате,Тате откак предаде колегите си свършихме парите. Сега да видиш какво ти нося.Показва му бинарни флакончета.-Какво е туй чедо?-Нося ти един 'новобранец".Даде ми го едно украинче.-Я покажи!-Ето смесваме двете безвредни иначе флакончета...-Гледаш ли пушека?-Нищо вече не виждам...-О, май Т. Мей, защо ги отвори и смеси *** офцо...-Сбогом татко...обичам те!-Т ъ п а, като майка си...

41

:):)

преди 6 години

пък Цецо е солидарен евроатлантик нали ходи на закуски в Белия дом :)

40

МММ

преди 6 години

Хайде, току-що съобщиха, че състоянието на "отровената", от т.нар смъртоносен нервен агент Новичок, Юлия Скрипал се е подобрило значително. Ама... нали е уж смъртоносен? И няма антидот? Кой излъга този път, питам? И не, това не бе дело на Русия.

39

Боко Баланса

преди 6 години

Балансиран е - кон да му го набие, Боко нема да мръдне !

38

Ф.С.В.

преди 6 години

ДО 39-Пиши си каквото си искаш за майка ми- явно си недораслек който не е ял достатъчно бой по празната глава !! Такива като теб са жалки недоносчета - Жалко че не може да се видим физически - да ми попееш една хубава песен - Забляло ми агънце !!

37

Анонимен

преди 6 години

Мисля,че премиера е прав.Засега той води много балансирана политика и аз му се възхищавам.Дано да устои на провокациите!

36

Анонимен

преди 6 години

Една торпа с фекалии, която се чуди откъде да вземе подкуп

35

Ф.С.В.

преди 6 години

Почне ли някой шкембелия министър-да ви уверява да спите спокоино-значи нещо не е наред- Този "войвода" ако види как прелита няколко десетки тона бомба - и поглъща за 3 секунди цял град - Ще крещи - КОД КАФЯВО-(ще напълни войводските си гащички)- Не се шегувайте с ситуацията в момента -ТЯ е взривоопасна по цял СВят- Много диктатори се появиха и не искат да отстъпват в нищо и за нищо- Гърция и Турция са в ситуация на война след всички реплики -кой на кого ще начупи ръцете и краката на войниците

34

Анонимен

преди 6 години

Небългарите не могат да определят кои са небългари

33

Анонимен

преди 6 години

Нека първо да изгоним небългарите от този сайт и да ги игнорираме

32

Анонимен

преди 6 години

Накратко - Герб и ОП ще гонят дипломати, ако ЕС и НАТО им наредят... Няма нищо балансирано!

31

Анонимен

преди 6 години

До до 29-Първо тука Е БЪЛГАРСКИ ФОРУМ И СЕ ПИШЕ НА БЪЛГАРСКИ,ВТОРО ПОВЕЧЕ ОТ УВЕРЕНА СЪМ В ТОВА КОЕТО ПИША защото виждам преживелите това НА ЖИВО защото са ми близки!Пред мен болшевишката пропаганда не минава.

30

Анонимен

преди 6 години

патрот ли си, предател ли си, доносник ли сиизбери синяма как да балансираш между тези роли

29

Анонимен

преди 6 години

Какво значи балансирана,едните гонят руски шпиони КЪМ МОСКВА а Борисов ПРИБИРА РУСКИ ШПИОНИ ОТ МАСКВА??!!!Знаят Каракачанов и Борисов че ако трябва от тука да се гонят руските шпиони ЦЕЛИ ЕШЕЛОНИ трябва да тръгнат НАЧЕЛО С КОРНЕЛА,ЕРМЕНКОЖАБЛЯНОВЦИ,ШАРЕНКОВЦИ,ГЕОРГИГЕРГОВЦИ,БОЛЕНСИДЕРОВЦИ,КРАСИМИРПРЕМЯНОВЦИ,ИВОХРИСТОВЦИ И завърши с викащите по площадите ***..ли"кой ще НИ даде пари"!!Трагедия!Шаренкова,Корнела,Иво Христов,Болен варадерото ВСЕ ЧЛЕНОВЕ НА РАННОТО СДС!Пребоядисани ***..ии!!!!!!!!

28

Анонимен

преди 6 години

Тъкмо си взех комисионната за ремонта на Миг-овете и сега всичко пропада, мъкаааа