135

ТОЧЕН И ЯСЕН!!!

преди 6 години

Какво е Русия в момента, ще ви отговоря в 2 изречения?2011г. има най-големия и мащабен протест в Русия, воден от прцедателят на най-голямата опизиционна партия, Борис Немцов!Днес Борис Немцов е мъртъв!Това е Русия в момента!!!

134

Анонимен

преди 6 години

В ГЕйРБ нтяма честни хора, всичките са крадци и мошеници.Тях ги споява далаверата.Но има господ, и тяхното време ще дойде, както дойде на СДС и НДСВ .

133

Анонимен

преди 6 години

Глупавите *** така и не разбраха че тези които докараха Мадридският хитрецса същите които дърпат конците на Доган-Пеевски и Боко.Те свалиха Станишев и тройната коалиция защото не можеха да си разиграват коня на воля. Едва ли помните че Доган "посла" пътеката на Тиквата към власттаЕдва ли помните че Доган бутна правителството на Орешарски което дефакто беше на Станишев.А и да помните няма как да разберете какво се е случило ЗАЩОТО ....сте мнооооого ***!

132

ПРИ ГЕРБ Е ТАКА

преди 6 години

ДНЕС ЛЪСНА ОЩЕ ЕДИН МОШЕНИК ДЕПУТАТ ОТ ГЕРБ, ЗА ЕДНА СЕДМИЦА СТАНАХА ДВАМА.И КАКВО СТАНА, ОСЪДИХА ЛИ ОНЗИ СЪС СУДЖУЦИТЕ? НЕ СА. НЯМА И ДА ГО ОСЪД0ЯТ.

131

НЕ СЪДЯТ КРАДЕЦА.

преди 6 години

Другарят Борисов беше голям приятел с Цветан Василев, допи го обяви за банкер на годината и лично му връчи наградата. Другарят борисов нареди всички зържавни фирми, министерства, болници , топлофикации и пр. да си внесат парите в КТб, за да може да се съберат повече пари за открадване.

130

Анонимен

преди 6 години

От 1989 насам много ТАРИКАТИ "ОБЯЗДВАХА" *** носейки се на "вълната' на АНТИ-бсп и АНТИ-комунизма.То не беше СДС, ДСБ, ДПС,ГРОБ, Патриоти и какви ли не други ***.И.Ама щом на *** така му харесва,лошо НЕМА.Искам само да уточня че в България няма жив комунист а също така и социалиств пълният смисъл на думата.Гламав народ сте и така ще си остане.Видя ли бълга*рак по света и ми се повдига.П.П. Ще ви кажа че Оня с "Шушана" в Куршавел е хипер-интелигент в сравнение редовият ***.

129

Анонимен

преди 6 години

Г-жа лъжа сама води БСП към разпад

128

ДЕДО ЙОЦО

преди 6 години

ЩЕ ВОДИ......ИНАЧЕ НЯМА ЛЕБЕЦ ЗА СТЪКМИСТИКАТА !!!

127

До анонимен

преди 6 години

Ама ти какво мислиш бе приятел, че някой цял живот ще ти отпуска помощи от еврофондове ли? Те са договорени до 2020, от там нататък за тези пари които са влезли би трябвало сами да продължим! Ама това е по логика на ЕС, те не знаят какво се случва тука с тези пари!

126

Азиатецът-Азис

преди 6 години

Кога ще се отворим към държави като Пакистан, Индия...Какво да правим в тая Европа? Париж, Рим, Лондон....Мечтая да няма визи към тази цивилизация...БЪЛГАРИЯ В АЗИАТСКИЯ СЪЮЗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!БЪЛГАРИЯ, АЗИАТСКА ДЪРЖАВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

125

Анонимен

преди 6 години

Следващите избори Тиквата няма да иска да ги спечели и няма нищо да се фалшифицира, защото наистина спират еврофондовете и тогава ще му се види "стабилността" на тоя мутрафон!

124

Анонимен

преди 6 години

Айде бе оня Математиката,дай линк да видим тоя дълг от 35милиарда бе ЛЪЖЕЦ КОМУНЯРСКИ,давай линк г..до лъжлива

123

Анонимен

преди 6 години

Спира на ....айде да не казвам на кого какво.Никакви фондове НЕ спират лъжльовци.

122

ШАНС

преди 6 години

Единствения Шанс на България е да падне ГЕРБ . Тогава ще се върнат Инвестициите и Еврофондовете .Корупцията на ГЕРБ вече стана като Гражданската Война в Сирия - същото време трае и всеки граби и убива . Дано Нинова да продължи да мачка , след 1 година ще има нови по-добри Закони и по-лоши вкарани в Затвора .Българи Юнаци .

121

Анонимен

преди 6 години

а сега 140 години плащаме на просия и то не в баници А В ЕВРО МИЛИАРДИ ВСЯКА ГОДИНА ,АМА ТОВА Е ДОБРО НАЛИ ДРУГАРЮ,щом е за матушката ти,майната и викаш на България,абее пусто....неокастрено

120

Анонимен

преди 6 години

Ква таз коалиция на фотоса! Ужаст!

119

до анонимен

преди 6 години

Те Еврофондовете ги спират 2020г. искаш неискаш! Тогава ще видиш Борисов как бяга със 100км , ще видиш пъзльото как ще се изниже, защото държавата е в най-голямата си криза в историята, държим се в момента само на Еврофондове, цялата икономика е в батака!

118

ognyanz

преди 6 години

До Азиатецът-Азис: Докога ще постваш серийно едно и също? Не ни хвали Азия, не и на нас. 500 години сме правили баници на турските аги, че и данък са вземали за това, че са си търкали зъбите докато ги ядат.

117

Анонимен

преди 6 години

Я ДАЙ ЛИНК ЛЪЖЕЦО ДА ГИ ВИДИМ ТИЯ 35 МИЛИАРДА ДЪЛГ!!СРАМ НЯМАТЕ БЕ.............

116

Анонимен

преди 6 години

Значи Корнела няма никакъв шанс,ако тя стане премиер-ка /не дай Боже/и като им спрат еврофондовете за пореден път,тая ще дава две години по-високи пенсии и после ще излиза през задни входове както повелява комунярската традиция в последните 28 години.