456

Анонимен

преди 6 години

Цвятко, аджеба питал ли си се кои са повече , подкрепящите евроатлантическите "ценности", или техните противници? И кой какво ще ти прости в случая?

455

Анонимен

преди 6 години

Не става дума за русофили и русофоби, а за едни групи от хора, които могат да анализират различни източници на информация и друга група от хора, които повтарят всяко нещо, което им повтарят без да мислят вярно ли е или не.

454

Анонимен

преди 6 години

Пак Русия а?;)Нещо от САЩ няма ли... освен *** ти.Промити мозъци....много.Чудя се в Ирак изнасиленото момиче от 6 американски войника дали не са били от КГБ в американски униформи:))))

453

Сокол 9

преди 6 години

488 Това в Одеса си беше руско активно мероприятие с цел подпалването и на Оеска област като Донецка и Луганска но не им мина номерът *** кагебейците .

452

Анонимен

преди 6 години

Многообразие на мненията.Но все ми идва на акъла едни които не могат да понесат срама от Русия.Украйна са доста злобни и фашистки елементи.Да не забравяме как убиха бременна жена в Одеса.

451

Анонимен

преди 6 години

Значи да направим рекапитулация на фактите:-убиват брата на Ким с бойна отрова от 50 те г.на Великобритания.Умира бързо.-Скрипал със най-страшната отрова,според създателя в САЩ те са мъртви.И още са живи.Даже съобщиха че дъщерята се подобрява.Кой лъже?Нещо стана много тъпо...Или това не е Новичок, а някакъв шотландски казачок;)

450

Анонимен

преди 6 години

471, много ги чуваш БОВ:)))ДА не си служил в химически войски?!Разстройства, нервно-паралитични...ей голям умник.Винаги съм знаел че форумците българи са по добри от КГБ.Ама не,руснаците ги набират от техните си. Брекзит е отговора,45 милиарда евро трябва да плащат англичаните.

449

Новичок няма

преди 6 години

Такъв химически препарат няма. И това не са мои думи, такова бойно вещество не е регистрирано в OPCW, международна организация която има за задача да контролира химически бойни вещества. Това е също потвърдено от д-р Робин Блек, доскоро началник на лабораторията за наука и технологии в отбраната (Porton Down). Новичок е била програма на СССР за развитие на такива оръжия но такъв препарат не съществува. Така че цялата история е поредната антируска евтино скроена пропагандна лъжа.

448

Пурко

преди 6 години

Значи ся.....хората като кажат че сестра ми е пеперудка.......какво правим.....Аз нямам сестра нещо сте се объркали за друг става въпрос......

447

Анонимен

преди 6 години

В соро време ,както е тръгнало-Путин ще препоръча на руснаците целия свят. Един луд диктарор, масов убиец ,трябва да бъде спрян навреме.

446

Престъпление няма

преди 6 години

До П.ПетровДо рускиня до 362 Искате доказателства?Споменатите от вас имена не са доказателства за абсолютно нищо. Много бивши руски и български агенти са убити точно в Англия, а това доказателство ли е за нещо? Пример - Литвиненко според официалните западни служби умира от плутониево отравяне, но ако погледните негови снимки по внимателно от болничното му легло ще видите че той е късо остригана глава, има косми по гърдите и ръцете му. Хора които умират от радияция нямат коса, косми по тялото

445

Познавач

преди 6 години

Започва да става интересно?!?!?!?!?!

444

Някой

преди 6 години

Господата от ГЕРБ да си помислят добре, че ако Путин "препоръча" на руснаците да ни избягват като туристическа дестинация, както стана преди време с Турция, незнам кой ще Ви напълни хотелите по морето. Или ще чакаме на пияните англета? Предпочитам руснаци, харчат в пъти повече.

443

Анонимен

преди 6 години

472 ЦВ ЦВ и прилича малко на оня в затвора дето пееше "Доко ,Доко" на кожения микрофон .

442

Анонимен

преди 6 години

"Цветанов категорично зад Лондон!"И по-точно приклекнал за да целува *** му.

441

bluesky1

преди 6 години

И Турция е член на НАТО, ама не пишете какво е казал днес Ердоган! Казал е че няма да гони руски дипломати във връзка със случая "Скрипал"! Кой е подлага а?!

440

СКРИПАЛ

преди 6 години

Отровиха ме англичаните и американците!!!

439

Анонимен

преди 6 години

В нормална държава този щеше да е затворническа булка в този момент.

438

Анонимен

преди 6 години

До MMM,Това да не ти е медицината на СССР, та да лекуват всичко с рициново масло и клизма ?!Дори да излезе от комата, пораженията върху нервната им система са необратими

437

Анонимен

преди 6 години

Цецо, какво става? Звънна ти телефона и от другия край на слушалката се чу глас на английски, който ти обясни, че трябва да си променим позицията за дипломатите и ти напомни, че в момента не си в затвора ли?