11

111

преди 6 години

Дали пък няма да се окаже саботаж, извършен от украински лица? Не знам, но много съмнителни моменти има в тази трагедия. Заключен киносалон, онзи *** дето звънял по моргите, пуснтати веднага новини за протести, искащи оставката на Путин....Все действия, които целят внасяне на смут и дестабилизация, броени дни след презибирането му.

10

Анонимен

преди 6 години

Много намирисва този палеж на някаква провокация. Дали е организирана, от ИД, МИ6, ЦРУ или някой друг, пак си е провокация.

9

до 8

преди 6 години

За какво говориш, за руснаците ли?Щото освен долоизброените ГУЛАГ и ЧК съм чувал и за СМЕРШ!, НКВД, КГБ...ФСБ все "структури", които се занимават с преследване не собственото си население. Все думички, дето обикновения руснак само при мисълта, че можел да има досег до тях, се е парализирал от страх.И типично по комунистически - ако не си с нас си с другите. Искаш да кажеш, че оправдаваш едни престъпления с други ли? Другарю?

8

Олег

преди 6 години

До преписах гоПонеже точно такава ви е руската логика и за съжаление не само на теб,а и на тези като теб, затова ще продължавате да въртите жалка политика, която струва невинни човешки И ДЕТСКИ Животи. Обаче вместо да вземете мерки ще си правите газирана вода с човешките съдби на руските деца!

7

Жо

преди 6 години

До Анонимен 5Путин е президент на Руската федерация,Върховен гравнокомандващ, Путин назначава правителството, премиер-министъра и главния прокурор, Путин може да разпусне парламента когат си поиска, Путин може всичко! малко са президентите в света с такава безгранична власт. При такава концентрация на власт е нормално той да носи отговорност за случващото се в държавата му.Защо, когато Путин отиде да поднесе цветя в Кемерово, целият площад беше опразнен?Защо не се срещна с хората?

6

тя

преди 6 години

До 3 Така се прави и тук се заключват вратите с цел охрана , но за бедствени случаи ,както в този случай си има аварийни изходи , те затова се правят и въпроса е - защо са били блокирани? Намирисва ми на съботаж!!!

5

тя

преди 6 години

Ако се чуства виновна , трябва да се застрела! Незнаела най- важното за обекта си , тогава какво знае?!

4

PD

преди 6 години

Нормално е, да не се чувстват виновни, но Бог забавя, но не забравя. Превърнахме рушвета в норма, скатавката и безотговрността в ежедневие. Бавно но сигурно един по един всички ще бъдем докоснати от страданието, породено от това безхаберие.

3

ДО 3

преди 6 години

Защото охранителят е някакъв украинец и той е заключил вратите докато хората на Навални палят батутите. Един друг украинец пък звънял наляво и надясно и изкарал жертвите 300.

2

Discovery

преди 6 години

Аз само не разбирам, защо вратите на киносалона са били заключени? И как никой нищо не е направил да ги отвори тея пусти врати? Много лоша трагедия...

1

Анонимен

преди 6 години

Тя не е виновна. Виновна е системата, която я е създала такава. Там никога не е имало нещо с по-ниска остойност от човешкия живот и здраве.ГУЛАГ, ЧК, лагерите, чиските, все изобретения на местната вляст която царува от ВОСР насам.