40

Анонимен

преди 6 години

Не, чисти българи, ромите просят, не взимат социални, те ако бяха в Германия в България нито един ром нямяше да остане. Впрочем разликата между българин и ром е минимална, на запад не правят разлика. А 90% от пpocтитутките в Германия са български, даже има и с висше образование.

39

Анонимен

преди 6 години

Имигранти , не Съжалявам. България не е оцеляла 1300 год от такива . Оцеляла е от хората, които са били тук. Респект за всички вас !

38

Тато из Правец

преди 6 години

Значи всеки трети с Бг паспорт е *** !!!

37

Анонимен

преди 6 години

Синът ми е в Папенбург и записал урс по немски -ниво Б2.В групата има руснаци ,албанци и какви ли не.Но най много са мигрантите от арабски произход,със супер модерни скъпи телефони,много добре облечени пълни с пари нагли и свисоко самочуствие,за което го е яд и много се ядосва.

36

Анонимен

преди 6 години

Абсолютно грешно и подвеждащо е да се пише "българи" в дадения случай! Трябва да се пише "български граждани", тъй като всички много добре знаем, че етническите българи само по изключение прибягват да живеят на чужди помощи.

35

9 до Циника

преди 6 години

***-живееш като скот в Германия, а тук се правиш на много оборотен.Аз живея в България стандарт на живот, за който можеш само да си мечтаеш.Имам къща на два етажа общо 300 кв.м с локално парно и слънчеви батерии.Имам и двор с ливада, цветя и барбекю, а това лято и басейн ще си купя.Общо с жената вземаме 2500 лв и не се лишаваме от нищо.Отглеждаме си децата без лишения и притеснения.Ти ако ще и четворна заплата да вземаш пак няма да имаш стандарта ми на живот.

34

Циник

преди 6 години

Предния ми коментар е до ncихопатчето с коментар 25 естествено.Иначе - статистиките, че 80% от българите у нас страдат от депресии...мании...и други психични заболявания са си верни.28 години вече чакат чудото ... някой друг да им оправи живота!Да ви светна - тези "другите" вече ви закрепостиха - ще ви вдигнат заплатите на върба в петък... пенсии...здравеопазване..образование...вие си чакайте... и без това надали ще доживеете до пенсия!Много ви здраве от Франкфурт!

33

Анонимен

преди 6 години

3000 ЛЕВА Е МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА В ГЕРМАНИЯ !!! ОЛЕЛЕ ТРУДНО ЩЕ ГИ СТИГНЕМ :)

32

Анонимен

преди 6 години

Първите 18 месеца работодателите заплащат на чужденците 60% от полагаемата им заплата защото видиш ли,нови са,учат езика и т.н. Печели бизнесът пък държавата помага докато те грабят.

31

factotum

преди 6 години

Нека малко и Меркел похрани *** венци, малко солидарност!

30

Циник до 23

преди 6 години

***... пак ще ти повторя... от мазнатаа сланина дето я нагъваш като невидял...ти са запушени артерийките...и малкото ти спаружено като созополски чироз мозъче, все не може да запомни, че за болеста ти хапченца още - няма открити.Вместо да агонизираш, и да влачиш жалкото си съществуване - отскочи до някой ветеринар...може и да те оттърве от мъките...разбира се - ако не е гнуслив!:-)

29

Анонимен

преди 6 години

P.S.А заплатата и е за четири часов работен ден 1800 Евро.

28

Анонимен

преди 6 години

Голяма работа ... колко бежанци са на помощи. Стига сте преувеличавали. А и всички знаем, че това не са "българи". На белите граждани по право нищо не се дава.

27

Анонимен

преди 6 години

Ще ви кажа.Защото дъщеря ми на двайсет години работи законно в Германия ,но ниско квалифициран труд.Плаща си всички видове осигуровки.Плаща и ергенски данък.Работи почасова работа.След удръжките чисто взима 1000Евро.Квартирата и е 600 Евро,но я дели с приятелката си и стават 700 евро.Като плати ток ,вода и интернет за нея остават 500 евро заплата.

26

Анонимен

преди 6 години

То в Германия почти всеки гражданин получава някакъв вид социална помощ, даже без да се и замисля как и кога- това е социална, ако не и социалистическа държава, та тази инфо не казва много. Фактът, че живееш в Германия е вече вид социална помощ

25

Анонимен

преди 6 години

Основно роми виждам много често в Германия. Как се оправят без език незнам.

24

Психиатър

преди 6 години

***, най-после те открих, предполагах къде може да си! Прибирай се веднага в стаята или ще изпратя санитарите! Странджата и Професора вече си пиха хапчетата, само ти не си! Имаш и процедури!

23

Циник до 13

преди 6 години

Утайко...вика му се естествен подбор!Некачествения мат'рял ( като теб ) ще продължи да слугува в кланницата на др.Гергов за шепа жълти с'тинки...и да *** по форумите , колко го прецакват у нас!Теле си дошъл на този свят - вол ще си идеш!:-)

22

Циник до 9

преди 6 години

Знам...знам...***-клонингоЧовекоскрап

21

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 21Щом си толкова анти-руски настроен защо питаш?