53

Анонимен

преди 6 години

Каракачанов може да си подаде оставката за да бъде разследван от прокуратурата

52

Анонимен

преди 6 години

на срещата в Варна са договаряли за общите си действия при война с Русия и дали Турция ще подкрепи като се има предвид приятелските отношения. Защото всички вече знаем че е планирано войната срещу Русия да се води от България с евентуалната помощ от другите балкански държави и ако може с армията на Турция. Но ето най важното което са забравили, в тая връзка преди време виден руски генерал заяви че третата световна война няма да е на територията на Русия , дори няма да е в Европа, за това Русия

51

Боленчо

преди 6 години

Лошо е,че Борисов играе по русофилската *** на този ***,за да запази правителството! Иначе Сидеров отдавна е бита карта и никой не го взема на сериозно! Национален предател и руски лакей!

50

Анонимен

преди 6 години

Волен и Борисов с побелели коси последно време, всеки който се занимава прекалено отблизо с комунисти или е комунист е с бяла коса. Шегувам се? Вижте сами. Защото тр. да се напъват да поддържат дебели лъжи за това става.

49

Анонимен

преди 6 години

Кога ще гонят Тереза Мей и бозавите англичани от ЕС, стига сте ни занимавали със Путин Тереза Мей да си обира дипламатите от БГ и да излиза от ЕС по-набърже.

48

правилно!

преди 6 години

Борисов добре си дава сметка, че мяма защо да се гонят руски дипломати-шпиони, защото такива може и да няма! За сметка на това маса българи-руски шпиони са налице, на първо място Президентът, после бйе-сйе-пие-ту, с Нинова начело, а-бе-ве-ту, с архароубиеца начело, след туй ибрикчията бяла златка с партията си! Сигурно има и много още, които са в нелегалност. Къде може да ги изгони тези, всичките!Само отзова дипломата на Рб, а Макаров не си отива сам!

47

Анонимен

преди 6 години

До брекзит45 Упс!Погрешно натиснах минус.

46

Анонимен

преди 6 години

До брекзит45 Прав си,останаха само дървените глави и руски слуги от БСП/АБВ/Атака.

45

Ф.С.В.

преди 6 години

Във Форумът Днес БГ - има достатъчно мъдри форумци - непрофесионалисти- които са добри политолози социолози психолози и доста ерудирани личности с годините житейски опит зад гърбът си - ЗАЩО не поканите в студио някой от тези хора - ?? Това ще е много иновативно и за първи път в БГ !! Ще е интересно и доста медиино - Бъдете иновативни - Тази телевизия иска интересни теми ( БЪлгериан ЕЪР) Бъдете ИНОВАТИВНИ И МОДЕРНИ !!!-- Поканете НИ !!

44

Анонимен

преди 6 години

България трябва да заяви,дали е със свободния свят,или с фурнаджийски лопати и руски слуги,като хулиганът Сидеров.

43

Учителя

преди 6 години

Прави се "обосновано предположение" базирано на факта, че КГБ (сега ФСБ) от 100 години трови, души и коли хиляди човеци по света, предполага се още че щом Путин изтрепа сума ти журналисти и политици сега също е замесен...но това са само преположения...

42

брекзит

преди 6 години

Остана ли все още някой заблуден, който вярва, че руснаците са отровили агента? :)

41

Анадолец

преди 6 години

Абе тия патриоти имаха голям шанс на 26. 03. да застанат пред Ердоган и да викат клишавите си думи... Извини се бе, Извини се бе, Извини се бе...:-):-):-):-)ще застанат пред него ама друг път... Не могат и да се доближът до него... Само могат да говорят зад него!!! И Нинчето е такава... Що не му искахте сметка *** Нинче!!!:-):-):-) Щот знаете, че ще ви зарови с думи нали... По лесно е зад него да говорите, щот знаете, че няма и да ви чуе!!!! Смешници:-)

40

Анонимен

преди 6 години

До Професор25 Искаш да кажеш,хулиганската си кариера?Иначе Богосровие завърши на стари години,с протекции-връзки.

39

Анонимен

преди 6 години

Той ще гони ама веднага и негоще подгонят .

38

РИТОРИЧЕН ВЪПРОС

преди 6 години

ИМА ЛИ В НС ГРУПА, КОЯТО ДА НЕ Е НА КАИШКА В КРЕМЪЛ?? +ДА - НЕ

37

Анонимен

преди 6 години

Късно е за кастрация!

36

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 27 (иван),Браво , Сидеров , като че ли е друг човек , Не е друг човек, а разбра, че с "рогата напред" не може да се уреди на държавна хранилка. Ако беше истински отговорен, щеше като Симеонов и Каракачанов да поеме министерство. Но така само *** без да носи отговорност!!

35

../\..

преди 6 години

Бойко да престане да се подмотква и да почне да гони руски дипломати.

34

Анадолец

преди 6 години

На последните избори патриотите толкова жив зиян бяха, че трябваше да се обединат, за да видят парламентото! :-):-):-)Иншаллах на другите избори да не могат и да стъпят в него!!! Амин