56

Анонимен

преди 6 години

Подслушан разговор от руският Гулаг:Кемерово не вярва никому !Москва: Има човек, има проблем,...!!!

55

Анонимен

преди 6 години

Сега пък 12 годишно момче било нещо като Ван дер Любето?!?

54

до 50

преди 6 години

И е санирана през 2011 г.! То и моят блок преди нямаше да гори, но я сега го подпали особено при вятър и нощем!

53

Анонимен

преди 6 години

До чукчато вие кво знаете, ако знаехте нещо нямаше да сте кремълски слуги ... що и е на масква роби от африка, като по същото време всички са били крепосни селяни... демек роби, ама руски... и децата им са се раждали роби

52

Анонимен

преди 6 години

Войната като продължение не на политиката , а на икономиката . Нищо по - добро не е измислило Човечеството . Но ще му се наложи да продължи да мисли . Да измислиш перфектно термоядрено въоръжение , а да не можеш да измислиш перфектно ежедневие .

51

bolbov

преди 6 години

Истината знае този който обещава да я намери.Тя се нарича пълно предателство към идеите на комунизма и крах на всички морални устои на общество.

50

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 49Сградата в Русия е строена 70-те години обаче!

49

Анонимен

преди 6 години

Бог да Ви пази от съвременно строителство! Оная сграда в Лондон как само пламна! Сега това нещо - ужаст! Бе стават пожари, но сега горят и тровят по бързо отколкото можеш да избягаш! До това ви доведе модерният капитализъм и вредни технологии!

48

Анонимен

преди 6 години

Свобода и Независимост на Кемерово !Долу руската тирания !

47

Анонимен

преди 6 години

Назначеният от Путин областен управител се държа нагло с хората на митинга. Накрая на един руснак му писна и започна да иска справедливост и обяснения. Дебелият управител-тулуб го обвини, че бил провокатор.Човекът полудя и щеше да го убие буквално на площада, оказа се, че е загубил в пожара 3 деца, жена си и детето и каза, че не му пука и няма за какво да живее повече!Чак тогава наглия управител-Путинист млъкна, но не съжали.Името е Тулеев, проверете го!

46

До 43

преди 6 години

В България селяните кога ги освободиха - през 1878 година. Въвъ Франция кога - през 18-ти век. В Африка все още има робство тук-там.

45

Анонимен

преди 6 години

Ако не е това, друга руска парлапанщина ще е и то мащабна! Това при тях е начин на живот и е исторически, кармично и генетично детерминирано! Хор Александровски как само го забиха в морето! Но имаме нов момент за разлика от америакнските тинейджъри, които стрелят из училищата, руските юноши палят молове! Има разлика между дуел на каубои пред бара и руската рулетка!

44

Анонимен

преди 6 години

Vseki den 20.000 dushi umirat po sveta...Voini, narkotici pomagat..Ne e samo v edna dwrjava..UKRAINA da si pogledne, kakvo stava tam..Ujas. Niama milost v horata, samo alchnost..

43

Анонимен

преди 6 години

чукча,крепостничеството в Русия е отменено чак след Кримската война. Цитат:"Крепостните селяни са най-ниската класа във феодалната държава и техният статут е подобен на този на робите, различавайки се от тях само по това, че не могат да бъдат продавани отделно от земята, която обработват.""В тази енория живеят крепостните селяни: Леонти Никитин на 40 години, оценен на 30 рубли; съпругата му Марина Степанова на 25 година, оценена на 10 рубли"Народ от роби, всъщност.

42

Анонимен

преди 6 години

От видеото за митинга в Кемерово вчера се вижда как ОМОН блокира целия град, а хората не са пускани да отидат на площада на митинга, затова са били само 400 хиляди (500 хил. е населението на града). Хората на площада крещяха: Чухме, че Путин пристигнал? Къде е, защо не е тук? Защо се скри?Това по националните им телевизии познайте дали беше излъчено.Ако не са създадените от запада американски социални мрежи и ю.туб, никога нямаше да се види истината от площада, заради цензурата в Москва.

41

ни са знай

преди 6 години

Тук някои хора бъркат народ с правителство.И не е трудно да се досетим, че те са много далече от правителството(нашето).А когато не можеш с никакви аргументи да изкорениш русофилията всред народа,даже и с правителство на каишка,то по-лесно е да унищожиш самия народ....Е, половината вече изчезна!Процесът е ускорителен, но за нашите истински патриоти-отговори си сам...

40

вЕрвайте на Путин

преди 6 години

Хората не вярват, ама трябва да вярвят на вожда. Иначе нацията се раздвоява и става още по слаба отколкото е. Така че жертвите са 64 и точка. Ако искате силна и могъща Русия жертвите са 64. То ако всеки започне да си брои каквото му е изгодно на него какво ще излезе? Ще настане пълна анархия както през последните дни в Кемерово. Путин введи войска в Кемерово, введи ОМОН, введи МВД и ФСБ, докато кемеровци признаят че жертвите са 64.

39

Истината

преди 6 години

Лошото е, че и в България ако се случи някъде нещо, ще изгорим като факли. Молове, спортни зали и т.н. изходите са запушени със сергии, коридорите са останали 1/3 от първоначалните и са стеснени от разни магазинчета. Вижте например знаковата зала Универсиада в София - пожарникарите трябваше веднага да я затворят, но явно някой получава дебели пачки.

38

чукча

преди 6 години

Аз не знам руски кораби да са обикаляли Африка и да мъкнат роби да им работят за 2 филии хляб в Москва,или да крадат петрола на други страни но явно в сегашните учебници по история пише друго...

37

Истината

преди 6 години

Много са нещата тук, заради които най-различни хора трябва да влязат в пандиза.Имало е противопожарни изходи, но те са били заключени.Имало е противопожарна аларма, която неясно защо е изключена минути преди палежа.Пожаркикарите са стояли и гледали, както са убедени свидетелите, които са били там. От киносалона децата са звъняли на родители си да ги спасят, а пожарникарите са отказвали, защото "там било 600 градуса".И разбира се виновен е подпалвачът и групата джебчии, заради които загинаха