20

DANI

преди 6 години

До АнонименТе точно такива и работят в Слънчев бряг...

19

Анонимен

преди 6 години

Децата на Шарлопов и тези на Домуса. Но на заплата като другите, за да покажат колко много пари са това.2

18

водач на МПС

преди 6 години

Аз си спомням как богатите руснаци нивелираха клатещите се маси в заведенията - чрез подпъхване на пачки рубли под краката на масите ! И това през далечната 1964 - та година.

17

маке

преди 6 години

да оставим ли мейл ако некой случайно се интересува от моята оферта

16

бай иван

преди 6 години

Да завършиш технически университет и да искаш да бачкаш сервитьор. Те тва го има само в България.

15

водач на МПС

преди 6 години

Навремето - в началото на 60 - те години - баща ми го бяха интернирали от София и го бяха пратили в Ахтопол за срок от 2 години! Където постави началото на морския туризъм - чрез ресторантьорство и почивно дело, - в резултат на което България се превърна в изключително предпочитана дестинация за морски туризъм и за почивка на българското черноморие. Другарите от ЦК на БКП едва тогава осъзнаха ползата и преимуществата от развитието на морския туризъм ! Както и от постъпленията във валута !

14

Еднозъб ром

преди 6 години

Айляците рИвът по форумите, че нямало работа, а пък за 600 лв. нямали и пръста да си мръднат. Кибичите по цял ден по кафетата и разтягате масали. ***!!

13

Анонимен

преди 6 години

Хотелски комплекс на морето търси рецепционисти с висше образование,поне 2 западни езика,много добра компютърна грамотност,перфектен външен вид,опит в хотелиерството минимум 5 години и възраст до 25 години.Работно време от 07 до 19ч от понеделник до петък.Предлагаме трудов договор на 4 ч.заплащане -700 лв.Всички обяви са подобни, така че кандидатствайте тук не си губете времето с борси.

12

Горещо по морето

преди 6 години

и все по-горещо ще става. Години наред се подиграваха с хората, с персонала, който им изкарваше печалбите. Хората се осъзнаха и си поеха там, накъдето няма да се чувстват роби. Сега да си хващат домочадието да им слугува за нищо из бетоните и клоаките.

11

Чао

преди 6 години

Да си наемат чужденци,да ама и те избягаха от този кошмар,наречен туризъм БГ.

10

Те

преди 6 години

Тези така наречени работодатели са мираж.

9

водач на МПС

преди 6 години

За съжаление такива като мен не търсят. Аз съм магьосник трето поколение и като такъв , и като такива като мен, се броим на пръсти , и то на пръстите на едната ръка, за цял свят ! Всичко онова, което НИЕ МОЖЕМ, не може никой друг в света ! Но може и да е за хубаво! Божа работа.

8

маке

преди 6 години

ако дават по 3 кила ракия и кофа вино + печено ягне денеска веднага тръгвам амма да не ме закачат за нищо друго ке ядем ке пием и ке им ръководим бизнесо

7

1

преди 6 години

И аз може да обещая пет бона заплата, но обещаното не е като даденото!

6

Анонимен

преди 6 години

Късмет на желаещите, не е лошо да стартираш от някъде а такива борси са добре дошли за млади хора без стаж. А след това -> термнал 2

5

Анонимен

преди 6 години

Успех в търсенето! С тия заплати, които предлагат, ще им е нужен доста късмет. А могат да се пробват и в разни култови квартали (няма да пиша кои, ама се сещате). Там може и някоя завършила 3 клас да се навие да работи.

4

Анонимен

преди 6 години

От Слъвчака мирише на *** още като излезеш от Несебър през най-активния сезон само за да стоиш в тая смрад трябва да ти дават вредни и да се счита престъпление да стоиш там.

3

Анонимен

преди 6 години

На времето НЕ искаха бетони по морето ...Сега пращат децата си на опашка за работа таМ :)))) Простолюдие. Нали бетона и асфалта, не се ядеше :))

2

Анонимен

преди 6 години

Има да търсят...

1

Анонимен

преди 6 години

Няма да работим за мутрите, да си търсят молдовци и украинци!