45

юбералес

преди 6 години

Путинската ''Юнармия'' в действие

44

коко

преди 6 години

Това с противогазите нищо не е .Видях видео на което учеха деца как да боравят с мини.Великият дребен Вожд съвсем е побъркал братушките.

43

jj

преди 6 години

...децата играели игра с използване на противогази... Що за страна е това??? В цял свят децата играят с играчки!!! Ами калашници на тия деца кога ще им раздадат??? И тия ди ваци искат да управляват света!!!

42

Анонимен

преди 6 години

На 12 години вече завършен терорист. На 16 ще го пратят в ДНР, гаранция ви давам.

41

Свинаря

преди 6 години

Това не е вярно,Путин е запалил сградата.

40

Анонимен

преди 6 години

Ne e viarno...Bogatite pak si pokrivat, niama da oswdiat vinovni, a deca..Vampiri v choveshkia obraz..I onezi, koito vodiat voini, prodavat narkotici- swshto. PARI vladeiat sveta.

39

Анонимен

преди 6 години

Хванали-пуснали го,нямали ли са на кои да го предадат кат охрана и официални органи по реда за такъв огромен обект както казват до 30-40000 поситители по натоварените часове,дни в рамките на голямо съоръжение стадион,гара,градски универмаг,фабрика както била преди това,както др,,че да се регистрира това деяние кат намерение в ущърб на всички що посетители така персонал,администрация за място за изпълнение на служебни и обществени функции и технически да е видеорегистрирано за време на умишленост

38

Анонимен

преди 6 години

До това води тоталната милитаризация в Русия.

37

Великите Моралисти

преди 6 години

Ние сме били еврогейци,а те-православни Гундяевци със здрав морал и добре възпитано поколение...-дето е запалило нарочно...При случаи на трагедии у нас-Горни Лом,хитрино-техните коментари по поводу "братушек"-хорошо,побольше бы таких новостей-лично съм го виждал в техните руски сайтове.Това е техния рашанацистски морал.А ние,като нормални хора,им изказваме съчувствие.

36

Анонимен

преди 6 години

Фактът "заключени врати на киносалона, за да не влязат хора без билети" е много смущаваш сам по себе си. Аз в нашите кина не съм виждал никога тълпи от хора без билети да се натискат да влизат. Руснаците толкова ли да са оскотяли, че това там да е нормално?Жалко за жертвите, но корупцията и лошият живот сами си я правим, и ние тук, а явно и те там.Толкова за цъфналата и вързала руска действителност...

35

Анонимен

преди 6 години

А кога започват да ги учат да пият Боярищник ?Като пеленачета ли ?

34

Анонимен

преди 6 години

Тези подготвят децата да воюват ?!И после искате Русия да е нормална ?Никога няма да стане щом само за войни мислят

33

Анонимен

преди 6 години

До PDТо в Русия винаги е имало осъдени.Дали са те виновните или не, не е важно.

32

Анонимен

преди 6 години

Това, като онова 12 годишното дето държа бебето през балкона. Липса на елементарни социални умения. Като висят на игрите и фейсът живеят в друг свят. Родителите и те. Ние говорим вкъщи за всичко, дори децата са наясно с финансовата страна. Така ги подготвяме за РЕАЛНОСТА. Моя позната за 5-6 г. заприлича на мумия, от работа на компютъра. Дори не мога вече да я изтърпя да говоря с нея. Толкова е неадекватна.

31

Анонимен

преди 6 години

До кокоЗащото не е истина.Аз четох, че пожара е предизвикан нарочно от група млади руски алкохолици, за да може в паниката да ограбват изплашените жени и деца.Ето това вече го вярвам.

30

Анонимен

преди 6 години

"По стечение на обстоятелствата в момента на пожара Евгений и децата са играели игра, в която са се използвали противогази."..си тая държава!

29

Анонимен

преди 6 години

Руски ценности другари, руски ценности!

28

Анонимен

преди 6 години

Картини от съвременния руски Гулаг:В Кремъл Мумията си играе с ракети невидимки, в детската градина децата си играят с Калашници, в Мола си тинейджъри си играят с противогази, а от Сирия транспортират Груз 200 !А, русофила ще попита: - А, Америка !?

27

Зозо

преди 6 години

Какви са тези детски игри с противогази?! Май е станало играчка - плачка.

26

Анонимен

преди 6 години

Играли са си на война, ясно е.