149

Петър Янчев

преди 6 години

Цвилищата Крушовска кобила явно все още не е разбеала:ЧЕ БКП БСП ОТДАВНА ИЗТЕЧЕ В КАНАЛА И Е АУТ ОТВСЯКЪДЕ.

148

Комунист пенсионер

преди 6 години

Вярно ли е, че ако дойдат БКП на власт Нинова ще е премиер на България, държавата ще се оправи, пенсиите ще станат по 2000 лева, няма да ядем асфалт, ще цъфнем и ще вържем, завинаги и ще се оправим най-накрая?

147

Вензи

преди 6 години

Тази Корнелия за каква се мисли, стенограма искала, дава заповеди на премиера, чакай малко ве това не ти е президента Радев да си го командориш както си искаш. Ти си точно никоя и си по-безинтересна от случайно камъче на пътя.

146

Вещитса

преди 6 години

Другарко, това да не ти е пленум на БКП(БСП), че да ти дават стенограми. Ако щяха да се раздават стенограми на Сулио и Пулио, то никой нямаше да дойде води разговори във Варна. Боже,боже колко скрита злоба има в този болен крушовенски мозък, че държавата върви надобре въпреки нейните усилия. Ако някой познава мъжа й да му предаде искрените съболезнования на целия български народ, че живее с това чудо вище.

145

Фактолог

преди 6 години

Здрасти Нинова! Искам само да ти потвърдя това, че си неадекватна.

144

Az

преди 6 години

Мале каква любов към другарката Нинова кипи сред народа :) Блазя и на 1 април страницата и във facebook ще е по посещаема и от на Б.Б.Големи честитки ще има ,че и родата ще намаже покрай нея !!!

143

М, да ...

преди 6 години

До 151 АнонименВ България и в частност ББ и Захарчето са толкова умни, че дори могат да са медиатори на ЕС и Ердоган ли?:)) Хайде бре! Та нашите слугинчета и угодници във външно и премиерчето ни ББ минималното за дипломати нямат камо ли ще са посредници между Турция и Брюксел! Политиката на Борисов и Сие е, че искат да се харесат и на Турция, и на Брюксел и на Русия, и на .... ако щеш, а дали самите те се харесват м? Такива комплексари никога и никой истински не харесва, а най малкото уважава

142

В една квартална

преди 6 години

кръчма чух Корни да се изхвърли- нещо като гюбек , нещо като нищо.

141

Анонимен

преди 6 години

Положението е деликатно и опасно.При влошаване на отношенията между Турция и ЕС, първа ще пострада България.Тези 3 млн.бежанци ако Ердоган ги пусне към нашата граница ще ни постави почти в положение на война.Европейците няма да дойдат да помогнат! Ще духаме много гореща супа! Така че Бойко в случая е на прав път и води перфектна дипломация за да запази мира и границата ни!

140

Анонимен

преди 6 години

Нема страшно герберчета, тези които върнат краденото ще лежат по-малко по занданите. Нема как, колелото на историята се върти, всяко владичество като на Боко Тиквето има начало и край. Краят се вижда. Не можеш да лъжеш и крадеш един народ и да се отървеш безнаказано. Каквото оставиш в пространството, такова и ще намериш или получиш. Не може до безкрай едно управление да живее от кражби на европари и държавни поръчки.

139

Анонимен

преди 6 години

Ако не беше БСП, щеше да се живее по-спокойно.

138

Анонимен

преди 6 години

До ПЕРНИК ВИНКЕЛБоко не плаща на никой НИНЧЕТО ПЛАЩА

137

Анонимен

преди 6 години

Бясна е защото тя никога през цялата си кариера не се е срещала с нито един лидер от ЕС .Бясна е защото Боко го уважават и обичат дори турците

136

Анонимен

преди 6 години

Нинчето стенограмата :D

135

glupak

преди 6 години

До Анонимен sega razbrah zashto 80 procenta sme ***-ami to e zashtoto ne sme glasuvali za BSP

134

Курнелия лицемерка

преди 6 години

*** е изпратила сина си в САЩ, а иска да набута България в ръцете на изостаналата путинова Русия...

133

Анонимен

преди 6 години

Коя беше тази?

132

Анонимен

преди 6 години

Бочо толкова е влюбен в Ердоган че отвсякъде забрави Българските итереси! А къде са "патриотите дето ритат пенсионери"? Къде си бе ти любов народна???

131

Брадчед

преди 6 години

Ей брадчеди, загърбете политическите си пристрастия и аз не харесвам нинова, но не възхвалявам и не защитавам бойко

130

клин клин

преди 6 години

Ако незаразено с бяс, куче ухапе бясната дрогарка, дали тая няма се кротне тогава....?!