43

Lora

преди 6 години

Заюо го показвате този вампир. Да видим колко е бил доволен да се завърне за да заграби всичко де що може.

42

Анонимен

преди 6 години

За 800 дни не може да се оправи и едно село, имайки предвид разбитите улици, порутените къщи, царящата мизерия, демографският срив, и крадливият корумпиран кмет. Какво остава за цяла една страна на същият хал. 80 години няма да стигнат. Тези 30 години за какво бяха? Да се окраде вече до последно всичко, да се унищожи тотално сувереността, да се превърне в територия на молове и развъждане на диваци за гласове! България отдавна не съществува! Да видим заспалият и народ ще го разбере ли някой ден!

41

Анонимен

преди 6 години

Монархията е много лошо решение за управлението на България, Благодарение на Симеон втори това стана ясно на всички българи, така че не може да се каже че е грешка управлението му,Просто разшири яснотата на българите как не трябва да се управлява една държава.

40

Анонимен

преди 6 години

Прехода е един пълен провал! Началото на края на България, която стъпи накриво с първата стъпка! Управлявана от престъпници и некадърници 30 год. Доведена до просешка тояга, до тотална икономическа, демографска и културална катастрофа. На първо място по бедност и смъртност, по неграмотност, по корупция! Назад вече от африкански страни по доходи. България по цифри е в третият свят, въпреки че се опитват да ни убеждават, че сме цъфнали в ЕС. Манипулация! Мизерията е факт! Колкото и да я маскираме

39

Анонимен

преди 6 години

Този поне е наследник на цар , а тези дето обираха мандри и взривяваха църкви , след като им дадоха власта оглозгаха държавата и не спират да ръфат костите и .

38

Анонимен

преди 6 години

За престъпната династия на Кобургите България винаги е била обект за задоволяване на маниите им за величие и за охолен живот на гърба на българския народ!Намерили са наивен народ и го лъжат, стрижат и малтретират повече от век!

37

Анонимен

преди 6 години

Симо Ментата

36

Ф.С.В.

преди 6 години

Българският народ НЕ Е вече доверчив ! (Царят умря)-- И друг Цар да пристигне - освен насмешки и освиркване - нищо няма да получи- За 28 г Политиците и Царя създадоха един огромен политически вакуум - Няма за кого да се гласува- всички са подли крадливи натури-- Царя ще се мъчи да лансира децата и внуците си -но ще падне голям смях! Да не забравяме синът на принцеса Калина - името му е - ТО Е! - НЕГОВОТО ИМЕ Е!! Симеон Хасан Ибряхим Мустафа Ага тралала и т.н.! от чистокръвният арабин *** )

35

А+

преди 6 години

Какви надежди имаше бг народ -какви разочарования получи бг народа от поредния играч на политическата ни сцена.

34

Анонимен

преди 6 години

Стига де човека си взе само няколко имота , нали сте наясно че като настледник на царя всяка земя в държавата е собственост на царя които представлявал държавата.Понеже има закон за реституция ,за територия на цяла България човека има право на претенции.А той си е скромен,задоволи претенциите си няколко имота.

33

Анонимен

преди 6 години

Следващия премиер ще е готвача на Бойко.

32

Анонимен

преди 6 години

Мисля, че отговорноста за провала на България по неговото време не е само негова, а е и на управляващите партии.

31

избирател

преди 6 години

Ето още един ''родолюбив'' ''българин''!!!

30

Анонимен

преди 6 години

До НИЕ, ВИЕ, ТЕ.Нетрябваше да си взема имотите тогава. Да беше признал, че се е провалил с управлението на държавата и да беше подал оставка.

29

Много

преди 6 години

Много от коментарите ме разсмяха до сълзи, уви горчиви, по-*** народ от нашия наистина НЕМА.

28

Анонимен

преди 6 години

Че не ви е лъгал човека за 800 дни си оправи всички дългове.Няма лъжа ,няма измама.

27

Ф.С.В.

преди 6 години

Фактът че - при посещението на Борисов в Сауди Арабия и оказаната най висока чест- танцът със саби -(не на всеки се оказва такава чест)- Борисов и КОЙ? --КОЙ ОЩЕ ? --Царя естествено! ( Какво прави ЦАРЯ ТАМ -политическо лице ли е? какъв е статутът му там ? )-- танцуваха заедно - ВРЪЗКАТА между Бодигарда и Царя явно е ВЕЧНА! - Явно Царя одобрява това което става в момента и от 10 г насам (ГЕРБ) ---Граби друже - аз съм вече богат (ЦАРЯ)-- Това е жалката картинка !

26

Анонимен

преди 6 години

След година очакваме новия месия.

25

Анонимен

преди 6 години

От Кобургите нищо добро не сме видели - а този т.нар цар докара един долен ***, който стан известен като Кралят Тиква, който и до ден днешен ни управлвява като феодално владение

24

Анонимен

преди 6 години

Взе си имотите и за България некога не му пукаше. Народа си помисли, че ще оправи държавата а той управи себе си.