17

Анонимен

преди 6 години

До 8 години колко ученици ще останат в Бг?Броят им не расте.

16

Диии Марко

преди 6 години

Само младите ги вземат за сервитьорки.

15

Анонимен

преди 6 години

Да разрешат домашното образование , ще си направим родителски кооператив ще си изучим децата сами.. Нямаме нужда от педагози , да ни правят децата ***..

14

Анонимен

преди 6 години

Докато сервитьорка получава повече и то без бакшишите, така ще е ?

13

Диии Марко

преди 6 години

Най-важното е, че в България имаме много добра система за квалификация на учителите и за кариерното им развитие, заяви Такева

12

Анонимен

преди 6 години

ще се пенсионират 39 000 учители, а в шест български университета се подготвят само 20 000""A колко ще напуснат преждевременно заради агресията в училище и безмислените ви "реформи"?

11

Анонимен

преди 6 години

Държавата и служителите и са лоши стопани и некадърни инеграмотни и на туй отгоре дори не strеet-smart както се казва. Децата не искат да стават като вас, детското съзнание е много чисто и интуивно усеща, че сте тотално сбъркани и деградирали.

10

Анонимен

преди 6 години

Имаме ли нужда от професия - учител педагог.. В най-доброто училище ТУЕС не преподават педагози - а иженери , учени физици и математици.. Завършилите това училище са готови за живота и веднага започват работа на 2200лв. А другите ученици обучени от педагози и на 30г. не са почнали работа още учат, все най друг им е крив и виновен

9

Анонимен

преди 6 години

Искаме добро бъдеще, това означава добро образование, здравеопазване и масов спорт. Кой да мисли за това, като страната се управлява от видимо полуграмотен човек, който ако напише две изречение ще направи 5 грешки. Той няма жажда за знания и култура, иска власт и много пари. Има ги и затъпява с всяка година. Отдавна е загубил представа как живеем, колко искаме да са образовани децата ни и как да спортуват. Дреме му за Българив и българчетата, важното е да трупа кинти.

8

Анонимен

преди 6 години

Децата виждат какви негодници са учителите затова никой не иска да учи за негодник.За негодник няма смисъл да учиш..

7

Анонимен

преди 6 години

А трябва ли да искат, какво може да им предложите освен едно голямо нищо, не трябва ли да има и деца за да има учители ?

6

Анонимен

преди 6 години

И къде е проблема тази не знае ли, че държавата е на 3-то място в света по умирачка за какво са ни учители ? Колко дипломи трябтат за да си келнер на запад и там да се изучиш?

5

Анонимен

преди 6 години

Въпросът не е Как? а с Колко? И всичко ще си дойде на мястото.

4

бг

преди 6 години

Е как да се мотивират студенти да стават учители как? Нали виждат по ТВ.през вечер новинарите шумно дискредитират и умаловажават учителите,лепят им етикети,че наказват и стресират деца,а децата все по-невъзпитани и разглезени,а за заплатите даже и не се казва(особено в големите градове)И кой ще иска при това положение да е учител?

3

Даскалов

преди 6 години

Стогодишнината синдикалистка се е загрижила за бъдещето на професията.Хайде на село!

2

Учителка в София

преди 6 години

Не се плаща достатъчно на учителите, а изискванията са крайно високи! Недопустимо е да няма нови млади учители! Недопустимо! Време е за стачка и промяна в образователната система, започвайки от заплатите на учителите!

1

Благовест

преди 6 години

А добре, с мотивираща заплата от 500лв, озъптяване на тийнейджъри и крещене от обезумели родители , Вие бихте ли искали да станете учител, доказано най-неблагодарната професия в БГ.