158

Тракиец

преди 6 години

Те си тръгнаха по желание, не искаха християнски имена. Никой не ги е гонил.Турция ги канеше, а затвори границата като станаха 300000. Само един самолет фанатици беше прнудително експулсиран.На баба ми мъжа и беше се спасил от гоненията в Тракия. Вкарали ги в училишето и го запалили. Минал между пречките на прозореца.Целият беше в белези, Викаха ми Стоян пърления. Продадоха си имотите като тръгнаха. Какво обещетение г-н Борисов ?

157

икономист

преди 6 години

До ДРУГ ИКОНОМИСТМного икономисти станахме колега, а сме една от най-безполезните професии...Има само две икономически специалности, които правят изключение от това - планирането и статистика, които са взаимно обвързани! Тяхното съвместно приложение, може и трябва да бъде единствената алтернатива на пазарната икономика. Която, никога не е била точна, понеже разчита на "невидимата ръка на пазара"..,като универсален регулатор. Затова е това свръх производство на в повечето случаи ненужни неща

156

ДРУГ ИКОНОМИСТ

преди 6 години

И ТОВА ЩЕ СТАНЕ, ОЩЕ ДЯДО МАРКС КАЗВА, ЧЕ ДОКАТО ИМА ПАРИ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ - ТАКА ЩЕ Е. ВСЪЩНОСТ ЗАЩО СА НИ ПАРИТЕ. КОЛКО МОЖЕ ДА ИЗЯДЕ ЧОВЕК .....

155

икономист

преди 6 години

Докато политиците и политическите партии, разпределят някакви пари под каквато и да било форма, корупция при тях винаги ще има! И това се отнася за всички, без изключения.Корупцията, може да се премахне, само чрез премахването на нейния източник - парите!Докато съществуват парите, винаги ще има достатъчно начини те да бъдат откраднати. А тези начини ще изпреварват с един-два хода антикорупционното законодателство.

154

ПОМНЕЩ

преди 6 години

ВСИЧКО ПОМНИМ, А БОРИСОВ КОЛКО ВРЕМЕ УПРАВЛЯВА И КАКВО СЕ НАПРАВИ !!!

153

Анонимен

преди 6 години

Другари спомнете си за управлението на Станишев, Орешарски и др. червени ***. Радвайте се , че в тези смутни времена Борисов е Премиер иначе с вашите демагози е умирачка. Само си представете лелката от с. Крушовица с манталитет на селска клюкарка да е Премиер , ами това е унижение за България.

152

СИГУРЕН

преди 6 години

Вярвате ли, че въобще е говорено за това. От страхлив и уплашен човек ? Аз не вярвам. Търпение, до юни ........

151

Гробокопач

преди 6 години

Както казах и вчера, въпросът с Източна Тракия ще бъде решен от Българският Саракт. Още малко се порадвайте на Борисов.

150

икономист

преди 6 години

До историкАбе човек, какви документи, та те са ги изгонили насилствено от там? Можеш ли ти в тоя момент да си помислиш за каквито и да било документи!? Дядо ми е бил на 7 годинки, когато са ги принудили да си тръгнат. Първо са ги качили на някакви "пробити" кораби, с които са ги разкарвали из беломорието и тамошните острови. А след като са се наплашили достатъчно и са разбрали, че връщане назад няма, са поели на път към неизвестното... Бащата на моя дядо е починал преди влезе в България.

149

престъпления

преди 6 години

Докато Борисов се правеше на велик във Варна, в София заляха с киселина една жена и стреляха и раниха друг човек.

148

ХАХАХ

преди 6 години

да си го кажем направо - борисов /ГЕРБ просто не се справя с нищо !

147

Анонимен

преди 6 години

"Решихме, защото и техните претенции не са малко - за данъци, обезщетения за бежанците от Възродителния процес."Кви данъци,кви пет лева.Нашия премиер изобщо не е в час.Няма бежанци "от Възродителния процес",има хора изселили се на базата на двустранна спогодба. Даже Турция е затворила границата и не е приела всички.

146

Анонимен

преди 6 години

Ама как мънкаше Борисов.Едно изречение не можа да върже.

145

Анонимен

преди 6 години

Щом има претенции Турция - да напуска НАТО!Не виждам какво общо може да има Турция с Възродителния процес?това са БЪЛГАРСКИ граждани.освен това те спечелиха от Възродителния процес, ние изпратихме при тяхп 500 000 инжинери и лекари.ние трябав да имаме претенции....

144

иван

преди 6 години

Ердоган по диктаторски разиграва европа под понеже америка така и е изгодно

143

Анонимен

преди 6 години

Според Бъчварова, Ердоган е казал, че думите му не са териториални претенции към България КЪМ МОМЕНТА. Това тя като че ли приема за нещо позитивно. Ама мен думичките "към момента" силно ме тревожат.

142

Stavros Diogenis

преди 6 години

ТИКВАТА *** НА ТАЙПИ..ПОСЛЕ ПОИГРА НА ТОПКА С ТАЙПИ И ЮНКЕР В ПОЛША, А ТУСК ИМ БИ ДУЗПИ .

141

Анонимен

преди 6 години

Турция не признава никакви договорености и човешки норми. Политиката й винаги е била агресивна и недемократична. Доказателство са пълните й с прогресивни хора затвори. Какво прави в Сирия? Защо пролива кръвта на невинни хора? Прави етническо прочистване и после ще прехвърли там стотиците хиляди сирийски семейства, на които даде турско гражданство. Лицемерна Европа ревеше за децата в Алепо , а сега си трае, но на хората им писва. Май скоро и други държави ще се отцепят,въпрос на време е.

140

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 162Ти какво друсаш?

139

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНай добрия Премиер на България в последните десетилетия . Единствения досега , който мисли и работи реално за обикновените хора. Браво г-н Борисов, имаш още един мандат от умните БългариТОЧНО ТАКА СИ Е.