9

Селянин от София

преди 6 години

Какво стана бе продадоха ли България?

8

Анонимен

преди 6 години

В момента зелените *** човечета на диктатора анексират северна Сирия, следва Ирак, а 3 млн бежанци във всеки момент могат да бъдат натирени към нас през южната ни граница; в Турция няма независим съд и независими медии...Такава Турция в ЕС няма място и това трябва да се каже силно и ясно.

7

Анонимен

преди 6 години

Ердоган е турчин и то не обикновен турчин, а турчин-диктатор с териториални претенции към Гърия и нас, а ние го каним да го черпим със шербет. А могем ли да опазим границата си явно не можем за да го каним иначе сме стабилни. Балансираме наведени на 4 крака стабилно вместо да пиведем армиите и запаса в бойна готовност.

6

Българин

преди 6 години

До Анонимен 4И още нещо -Турция ТВЪРДО СТОИ ЗАД ТЕРИТОРИАЛНАТА ЦЯЛОСТ НА БРАТСКА УКРАЙНА!И НЕ ПРИЗНАВА РУСКАТА АНЕКСИЯ НА КРИМ!

5

:)

преди 6 години

Ха ха 50 човека, платени от кадесарите да протестират - БРЪСНЕЛА!Ще пръднетe на съседна, съюзническа и приятелска Република Турция!НЯМА ДА НИ СКАРАТЕ БЪЛГАРИ И ТУРЦИ ЗА КЕФА НА МОРДОР!

4

Анонимен

преди 6 години

Що пък да е нежелан гост? Ердоган си е самолюбив и егоистичен диктатор, но все пак Турция официално е кандидат за ЕС. Освен това Турция никога не е тровила хора из Европа с химически оръжия; не е заграбвала чужди територии с криминални зелени човечета; не дрънка глупости за модерни атомни оръжия и за ядрени пустини; спира мигранти, вместо да ги гони умишлено към Европа; търгува цивилизационно, без да използва свои монополи за да вдига цените и да изнудва политически.Факти.

3

Още по темата

преди 6 години

Добре, а това още по темата ?Втриването на слънцезащитния крем в кожата намалява ефективността му ?А къде трябва да се втрива ?

2

Бай Оня

преди 6 години

Да враг е, но ние сме със събути ***, а утре ако ни нападне, Европа няма да си мръдне и малкото пръстче за нас! Това вярвам ви е ясно, вкл. и на най-тъпите де(р)мократо-герберасто-седесерасти!

1

Анонимен

преди 6 години

Амуджата - самолет - Истанбул!