37

Анонимен

преди 6 години

офф не разбрахте ли?целта на драмите с бежанците е за да ви накарат да живеете зле.другото е лицемерие и комплекси.ето например меркел-ялова,грозна най-вероятно няма кой да я такова колко е грозна и безформена дори на младини се е събличала чисто гола и е обикаляла плажовете.Има снимки не една и две.и изведнъж купища кафяви жребчета загорели за бели жени и се хвърлят в краката.как няма да подаде?тва е все едно да ви пуснат в къщата на хю хефнър с голите "зайчета и те да ви целуват краката

36

Един от Северозапада

преди 6 години

За голямо съжаление-въпрос на време е.До там я докарахме сами, от тарикатлък и нагаждачество. Преди 30 години звучеше като абсурд, че народът ще носи дрехи втора употреба, или ще кара гуми втора употреба.А на колко хора днес шефовете са им чужденци, имащи бизнес и собственост в нашата държава.Въпрс на време е да стане така, че бежанец да е бизнесмен у нас, както и въпрос на време е тази държава да изчезне от картата на държавите.Сами се докарахме до тук, без война, без бедствия и катаклизми.

35

Анонимен

преди 6 години

Кой го пита българина , ***, закрепостен, ограничен ,завистлив, мързелив и ощеее мноого мога да изброявам 80-те процента

34

Анонимен

преди 6 години

ние проблеми с бежанците нямаме. те са тук транзит. пращаме ги на Меркел. тя мн ги обича и ги иска, да й оправят генофонда след чистката на хитлер.

33

Анонимен

преди 6 години

Е точно бизнес нюха е вроден на бежанците примери много-еврей ,арменци и т.н всичките са тарикати и то от неволя не от хубости

32

име

преди 6 години

ако е от НАШАТА партия може .даже задължително да стане шеф. най-вече ,ако е ***.

31

ЗНАЧИ

преди 6 години

НЕ САМО БГ СОЦИОЛОЗИТЕ ФАНТАЗИРАТ.

30

Adolf Eichmann

преди 6 години

Целта на Зионистите е да контролират масите-тяхното оръжие е парите. Колкото по покорни са масите, толкова по лесни за контролиране стават. А лесните за контролиране не се оплакват а правят това което им се каже без да задават въпроси - кукла на конци, но перфектна за тези които тържат конците. Неща като национализъм, патриотизъм и расизъм не са добри качества-това те прави непокорен и труден за контрол, тяхната цел е точно обратното, да те претопят, да те измешат с *** овца за да станеш и ти

29

Анонимен

преди 6 години

Е защо да не е шеф ако е умен и способен

28

Бай Оня

преди 6 години

Има смисъл да се дават пари, но само за интеграция на бежанците.Да учат български, да се заселват, да ходят на курсове,да се женят да българки и да имат много деца.Оградите няма да ги спрат така или иначе.

27

до анонимен пендел

преди 6 години

Ало, Бай Оня ти казва, аз съм българин, и български националист, при това направил много повече за България отколкото ти, нещастна абсолютна нула!

26

Анонимен

преди 6 години

Странджа е толкова обезлюдена и предадена от нас самите,че изобщо не заслужава да е българска.Ние българите предадохме Странджа.Сега бежанците ще я заселят, владеят, и съживят. И ще я обичат и пазят повече от нас.Защото ние българите сме мрша, долен и мрсен народ от генетични роби.Това е истината, съжалявам.

25

Анонимен

преди 6 години

Всеки *** си мисли ,че България била фашистка. Ако това беше вярно то нямаше никой от тях да съществува защото щяха да изгорят в газовите камери.

24

Анонимен

преди 6 години

Хубави момчета са, малко мypгaви, но и ние не сме точно бели хора.Дано си намерят по една българка за жена и да се заселят в България.И да имат много деца, и дано и роднините си да доведат.

23

Анонимен

преди 6 години

До WTF?Не съм учуден,става дума за народ, който трича кучета, удря се с дрянови клонки по гърба, гази въглени...По големи диваци от нас българите няма,по фолклора и обичаите ни си личи.

22

Анонимен

преди 6 години

Ми да как един *** че ме командори. Н е плачал данъци не му пука за държавата ни как да ме командори. ѝн е че на сегашните дето ме командорят им пука за БГ ама са си наши ***

21

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХАВ Библията не пише нищо за бежанци особено за афро-арабски клошари крещящи алах акбар.Пише за слугите на дяволът които ще залеят светът на добрите хора с мизерия,нещастие и злина.Така като гледам бежанците май ми мязат на това описание.

20

ХА-ХА-ХА

преди 6 години

До Бай ОняБългария ще страда, защото Е ФАШИСТКА.Единственото чувство, което изпитвам към това подобие на държава,което имам нещастието да ми е родина, е... щях да кажа омраза.Но може би е по-скоро отвръщение.Не, не ме е страх да кажа "омраза", не обичам тази пркаженa държава, знам.Просто искам да съм искрен със себе си.

19

Бай Оня

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА. Аз съм атеист е се гордея с това, май-ната му на християнството - една идиотска религия, но всички религии са ***, опиум за човечеството, масова шизофрения! Кръстете се и се кланяйте на *** еврейски господ, ***!

18

WTF?

преди 6 години

До Анонимен 17Визирам себе си. Теб не те знам какъв си, а и не пия ракия.