365

Български Българин

преди 6 години

До 387 не ги слушай бе. В България им е 100 пъти по хубаво от колкото в Турция. Тука е свободия до шия, а в Турция 1 куп ограничения. Даже дочух, че Ердоган им плащал в локуми да ходят по форумите и да плюят България. Те са турци (уж), но говорят перфектен български. Не е хубаво да "сереш" там където ядеш. Да са живи и здрави

364

Анонимен

преди 6 години

Ердоган сам си е пророкувал смъртта - ще успеем или ще бъдем убити. Съдбата ще му е като на Хитлер.

363

Анонимен

преди 6 години

Ало, турчетата които живеете в България. Вие какви искате да сте в свободна Европа или в Анадола да размятате потури и шалвари? Избирайте! Ама не сте толкова прости да отидете във наужким великата Турция, където ще умирате от глад.

362

Анонимен

преди 6 години

Колко по-дълго Ердоган управлява, толкова по-скоро в турция ще има гражданска война ще са като Бурунди и Руанда. Въобще скоро агресиите и на думи ще им се спихнат.

361

Су 34

преди 6 години

До Ястреб ОсманлийскиНе е много умно като удариш една-две чашки узо после да почеш да дърпаш анадолския лъв за опашката.-------Защо ние два пъти бихме анадолския "лъв" през 1878 г и през 1912 и какво, сега пак ни идвате на крака да просите от нас пари във Варна?

360

Анонимен

преди 6 години

И нашата армия е страшна за турските орди, които едвам за два месеца превзеха Африн и то не целия а само центъра му. Затова само душите са им широки ама ги е страх от нас, защото армия от ходжи и неграмотни няма шанс.

359

Виготура

преди 6 години

Иран е единствената военна сила в региона, която може да се опъне на Турция. И Израел, щото имат ядрено оръжие и малка, но перфектна армия. Ние и Гърция може да издържим заедно до 1 седмица атака на Турция, след това изчезваме от картата. България трябва бързо да стопли отношения с Иран и да действаме през гърба на Турция

358

ДО ДД

преди 6 години

До дд ДО 390Имаш грешка в процентите. Мнооого повече са.

357

дд

преди 6 години

хаха ама не разбрах те ли че това нато е пълна измишльотина за да се води война срещу русия или други слаби държави.питайте натовците и либералите - пацита, царчета, що сега нямаме армия икономика и хора, ама имаме ценности и права само за малцинствата, за да ни претопят?еййй прости са 60% от бугарите, за това е така.

356

Анонимен

преди 6 години

ХА хА голям СЕИР като се сбият две НАТОвски държави кво ще правим с чл.5 от Устава на НАТО. Според него трябва да помогнем на НАТОвска държава срещу нейния агресор! А когато и двете са НАТОвски какво правим? Помагаме и на двете или Когато атовете се ритат ние се крием?

355

Българин някой си

преди 6 години

Гърция добре, ами духa на България къде е? В Америка ли, в европейските държави ли? Света се напълни с родолюбиви българи.Тук ако стане нещо, кой ще вземе да брани, бабите и дядовците ли?

354

Анонимен

преди 6 години

Русия никога няма да позволи Турция да нападне Гърция.В Гърция живее една от най големите руски общности, които са заселени точно покрай границата с Турция.А всички знаем, че за кръвта на един руснак, Турция ще се извинява пак с милиарди долари. А за повече........

353

Анонимен

преди 6 години

Ако Турция нападне Гърция, сирийските кюрди а и техните си кюрди, ще я нападнат веднага в гръб.Да не говорим и за другите общности в Турция, които искат да се отцепят от нея.Една война с Гърция, ще е краят на европейска Турция.Ще и останат само анадолките територии, които и се полагат и ще си иде там където и е мястото.В затънтената камениста Азия.

352

българина

преди 6 години

ще ви помогнем да и ще разделим Константинопол, както Тервел ви помогна 717!

351

Гърция е обречена да бъде разфасована между Турция, Македония и Албания. Това е само въпрос на време. А с такива безумни изявления като на този министиракис на отбранакис Панос Камос, може само да ускори този процес. Не е много умно като удариш една-две чашки узо после да почеш да дърпаш анадолския лъв за опашката. После има да чакаш още 500 години лъвът да се прибере обратно в Анадол'а!

350

Анонимен

преди 6 години

Взимам пуканки и бира и чакам турско-гръцкия патаклама сериал.

349

Анонимен

преди 6 години

Tiva e narod bravo na garzite Ne dupedavzi katobalgarite politizinai ve4e erdogan zuni guni s borisov no to se snae koi koi e ujasa bednosta e samo sa bg jalko sa istinskite 4esni balgari jalko

348

Анонимен

преди 6 години

Взимам пуканки и бира и чакам турско-гръцкия патаклама сериал.

347

Анонимен

преди 6 години

Момчета стига сте се карали, на никой не му се воюва, филмите са едно реалността съвсем друго нещо, само на американците но като започнете да стреляте по тях ,стой така не може не е честно само ние трябва да стреляме!!

346

Анонимен

преди 6 години

ЕТО ТОВА Е ПРАВИЛНА ПОЛИТИКА